Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/25/13 in all areas

 1. 2 points
  Alle vet da at vi bare skal ha likestilling i de tilfellene det er til fordel for kvinnen.
 2. 1 point
  Hvem er dere? Ellers er det slik at i Norge så finnes en lovgivende forsamling, denne er valgt av folket. En lov blir således å definere som allment akseptert. Som jeg sa i mitt tidligere svar til deg, så er det ikke alle lover alle er enige i. Men skal lovene forandres, må det altså skje ad demokratiske veier. Slik lovverket er pr. i dag, så var jenta å definere som et barn da overgrepene skal ha skjedd. At Spania ikke definerer henne som et barn er fullstendig irellevant her i Norge. Som jeg nevnte er det mange lover jeg gjerne skulle forandret i dette landet, men jeg kan altså ikke "ta meg til rette" og bryte lover, uten å risikere straffeforfølgelse. Dette er en erkjennelse en person som befinner seg høyt oppe i det styrende apparat, ihvertfall ikke kan hevde å ikke ha kjennskap til. At vedkommende tiltalt er en ordfører fra landets styrende parti, vil således telle i skjerpende retning. Han kan ikke med et snev av troverdighet påberope seg at han ikke skjønte eller burde ha skjønt hvem som samfunnet pålegger alt ansvar. I Norge defineres alt ansvar i forholdet mellom barn og voksne til å påligge den voksne. Det spiller ingen rolle om barnet bød seg frem aldri så mye, barnet vil ikke bli holdt til ansvar. Det er den voksne personen som i et slikt tilfelle forventes/forlanges å være den ansvarlige. I dette tilfellet burde ikke reservepappaen sex-chattet med barnet. han burde ikke lagt seg i samme seng, han burde ikke sendt tusenvis av sms'er og proklamert at barnet var hans og fridd til henne. Han burde ikke bestukket barnet med dyre gaver og truet med selvmord om barnet gjorde slutt på forholdet. Straks han oppdaget at barnet hadde en sexuell fasinasjon for han, burde han avbrutt all kontakt og sendt bekymringsmelding først og fremst til hennes foreldre. Mye tyder derfor, ja det meste tyder på at han ga blaffen i sin påståtte rolle som ansvarlig reservepappa og først og fremst tenkte med galt hode til fordel for sin egen sexuelle nytelse.
 3. 1 point
 4. 1 point
 5. 1 point
  Det kjedsommelige problemet er at du nekter å innse at ikke all russ er slemme og gjør dumme ting. Du skjærer alle over en kam og vil straffe alle for noe et fåtall gjør. Ungdom blir skutt med paintball utenom russetiden. Ungdom voldtar hverandre utenom russetiden. Ungdom drikker seg sanseløse og gjør idiotiske ting utenom russetiden. Det som skjer i russetiden er verken unikt eller ekstremt, men overskrifter som «russ voldtatt av medruss» selger.
 6. 1 point
  Det er i tillegg en "hemmelig" orden alle konspi-huene skylder alt fra for varm kaffe og hodepine til kriger og jordskjelv på. Illuminati er vel på en delt førsteplass med jødene, reptilmennesker, aliens og andre mer eller mindre fiksjonelle grupper. Se nyhetsspeilet sine sider, de pleier alltid å ha noe idioti å si om Illuminati.
 7. 1 point
  Jeg var noe ironisk tror nok ikke at det kommer ti å skje Med mindre jeg dritafull og kommer hjem mens hun leker med en dildo eller vibrator da Postet av anonym: c3a9076e6489153acd1ba09a5413e367
 8. 1 point
  Er det der ment som humor, eller er du virkelig så sinnsyk? ja jeg er genial og seriøs. person angrep holder jeg meg forgod til. anbefaler at du gjør det samme.
 9. 1 point
  drikk en 0.5l flaske med 40 prosent. så kan du prøve og lure av henne trusa. kan også si at dette funker best vist hun har tatt et glass med vin eller drukket annen alkohol holdig drikke på forhånd
 10. 1 point
  Selvmord er en permanent løsning på et midlertidig problem... Derfor er det teit.
 11. 1 point
  Ingen av dem, jeg vet hva de handler om og jeg er ikke interisert i det, samme grunn til at jeg ikke ser kreasjonist videoer, de er rett og slett for dumme og for langt fra virkligheten. Men det betyr ikke at du trenger å poste samme video 200 ganger, jeg så den ikke første gang og da ser jeg ikke den gang nr. 200
 12. 1 point
  Dere bidro ikke til noen ting, dere spammet de samme videoene og copy pasta de samme artiklene ca. 500 ganger ofte samme vidoer i løpet av 2-3 sider. Dere gikk tom for nytt stoff på side 10 og tråden led en sakte død på over 90 sider, der dere ikke gjorde noe annet enn å spamme de samme videoene omigjne og omigjen.
 13. 1 point
  Trodde de knudrete kondomene var populære for ekstra nytelse - må da være positivt å ha dette innebygget.
 14. 1 point
  Her er en anmeldelse av Gears of War 2 i Bergensavisen. Et lite utdrag av hva journalisten skriver: Så er det en person som kommer med en herlig kommentar, som ihvertfall jeg lo meg skakk av!
 15. 1 point
  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=517567 "Det var i april at sexbutikken «Flirt» på Svinesund sto i fyr og flamme, ikke på grunn av brennhet salgsvare, men på grunn av ildspåsettelse." :!:
×
×
 • Create New...