Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/12/12 in all areas

 1. 35 points
  5 år og fremdeles ikke: - minnekort - flyttbar disk funksjon m klipp og lim - filbehandler - bluetooth filoverføring - utskiftbart batteri - radio Og stadig er brukeren låst til Apple som kunde. Rart igrunn at denne er skapt av amerikanere med tanke på hvor opptatt de er av frihet
 2. 29 points
 3. 22 points
  Dette er jo åpenbart en kopi av Samsung galaxy S II. Så her blir det vel tulle-søksmål fort som fy. Nei vent, det var andre veien, det...
 4. 20 points
 5. 19 points
 6. 15 points
 7. 14 points
  Du melder deg inn i et politisk parti. -> Du deltar aktivt i partiet. Det vil si at du diskuterer politikk, deltar på møter, årsmøter, landsmøter, står på stand, skriver leserinnlegg i avisene osv. -> Nominasjonskomiteen nominerer deg til en post i partiet, som oftest på lokalplan til å begynne med. -> årsmøtet velger deg til posten. -> Du gjør en god jobb og blir nominert av nominasjonskomiteen til en plass på kommunevalglisten til partiet. -> Du driver valgkamp og blir valg av velgerne i kommunen. -> Du må møte i kommunestyret, argumentere for ditt syn og stemme over saker. Og sånn går nå dagane til du blir nominert og valgt til stortingsvalglisten(dette skjer på fylkesnivå), du driver valgkamp og velgerne stemmer deg inn på stortinget hvor du så leser lange og trøtte saksdokumenter, gjør tåpelige utspill i media, drikker konjakk på kontoret, snyter på skatten, ringer for mye til spåkoner, blir periodedranker, kjører i fylla, blir korrupt og hjelper kompiser. Helt til det blir oppdaget at du er et vanlig menneske og media starter en heksejakt hvorpå du blir sykemeldt og aldri blir sett igjen.
 8. 13 points
  Søksmål blir vel levert inn i morgen. Samsung har vel en del patenter på 4G teknologien. Dette er et søksmål som de fleste av oss kommer til å støtte, da det dreier seg om en reell ny teknologi, som de som har utviklet har brukt masse tid og resurser på. Ikke en svada patent som går på rektangulær form med avrundede hjørner. På tide Apple får seg en skikkelig smekk på fingrene
 9. 12 points
 10. 12 points
  Er her inne og leser en del, men aldri hatt noe særlige historier å fortelle, før nå. I dag var det ILLE: Vi har tidligere en enkel bestillingsskjema på websiden vår, der kunden bare taster inn det de skal ha og skriver inn epostadressen sin som kontaktinfo. Vi får da denne bestillingen som en epost, og må taste manuelt inn i vårt ordreprogram. Litt tungtvint for oss sånt sett. I tillegg er det svært dårlig med sikkerhet og sporingsmuligheter for kunden. Nå i det siste har vi oppgradert bestillingsfunksjonen, dvs. kunden må logge inn med brukernavn og passord for å bestille. Kunden ringer inn og lurer på hvorfor de ikke kan registrere bestillingene sine som før: Meg: Hei du. Den nye onlinebestillingen er mye bedre (...). Kan du gi meg epostadressen din, så oppretter jeg brukernavn og passord for deg (kommunalt kunde, så epostdomenen er nok til å verifisere kunden for oss). Kunde: Men den gamle måten var så mye bedre, passord er så stress når vi er så mange her på jobben som skal bestille i ny og ne. Meg: ???... ehhh? Joda, jeg ser den, men dette er blant annet for å hindre misbruk av bestillingene våre. Kunde: Jeg tviler på at noen her på jobben kommer til å gjøre det, akkurat. Meg: ... (vet ikke helt hva jeg skal svare) Kunde: Men kan vi ha en fellesbruker og felles passord, og bekreftelsen blir sendt til bestillerens epostadr? Meg: Ja, det går fint det også. Hvilken epostadr. skal dere bruke som fellesbrukeren? post.xx.xx@xx.kommune.no? Kunde: Nei, den epostadressen er det nesten ingen som bruker. Kan ikke vi alle bare få bruke vår egen epostadr? Meg: Hmm, ok. Det er helt greit at dere alle bruker deres egne epostadr ja (Det er jo det som er hele meningen). Kunde: får vi samme passord da? Meg: Vel, dere kan endre passordene til hva dere vil, så ja. Kunde: ...men må alle her få sitt eget brukernavn og passord? Meg: (WTF?!?!?) Ja Kunde: Nei du, jeg synes dette ble for tungvint. Vi alle her bestiller kanskje 1-2 ganger i månden og denne løsninga vil trolig få oss til slutte å bruke tjenesten deres. Meg: Ja ok..? Kunde: ... Meg: (Skulle dra frem typisk onlinebestilling av div. ting som sammenligning og at det ikke er noe anderledes, men tenkte denne kua er for dum for sånt, så jeg sa noe annet) Har du en facebookbruker? Kunden: ...Ja? Meg: Der må man også registrere seg første gangen også, og der spør de om langt mer enn det vi gjør. Vi trenger bare din epostadresse. Kunde: Hva i alle dager?! Facebook er noe jeg bruker privat på kveldstid osv osv, det går da ikke ann å sammenligne sånt og det vi gjør på jobb i det hele tatt!! Meg: Nei ok. (liten pause) Meg: Men bare gi meg eposten din så får du passordet tilsendt på epost med en gang. (Kunden er ikke fornøyd, men gir meg epostadressen sin og jeg får generert passord og videresendt det) Huff, jeg er fortsatt lei meg over at noen kan være så tragiske.
 11. 11 points
  Tankelesning var liksom ikke spennende nok, så dere måtte finne på en tullete hacke-hjerne overskrift? Really?
 12. 11 points
  Trykk for større bilde. Legger den siste i spoiler da folk kan være følsomme for den... But I lolled.
 13. 11 points
  Så du sammenligner ulykker med en planlagt handling, det er ingen som går rundt i byen og ser en lettkledd dame så mister de kontrol over tissen sin og må putte den inn i henne, enten har de voldtatt før eller så har de godt ut å skal voldta, Men andre ord, viss du møter en voldtekts mann som sier å hun hadde på miniskjørt, så sier du ah var ikke din skyld, du er sikkert en grei kar. Voltekt er ikke ulykke, de snubbler ikke inn med tissen sin. Du høres ut som en ektrem muslim som krever at damer skal gå med burka så menn skal slippe å voldta dem noe de automatisk vil gjøre viss de ser en naken ankel eller en navle.
 14. 10 points
  Hvis du har slike krav er iPhone tydelig ikke telefonen for deg. Det bør ikke ha tatt deg fem år å oppdage dette.
 15. 9 points
  Ser at mange nevner ting som "Hvorfor skal jeg velge iPhone 5 og ikke Lumia 920" osv osv .. Det er ingenting banebrytende med iPhone 5, sant skal sies. Men det er ingenting banebrytende med Lumia 920, Galaxy S3 eller de andre telefonene på markedet heller i sådan. Det har stort sett vært en evolusjon i markedet i form av bedre spesifikasjoner år, for år nå. Det er ingen som har kommet å revolusjonert markedet med banebrytende telefoner på lenge. Og det er klart er du interessert i Android så velger du jo, og vurderer de Android alternativene du har, er du interessert i Windows Phone 8 så forstår jeg godt hvorfor Lumia 920 er langt mer interessant enn en iPhone 5 osv.. Men det gjør jo ikke iPhone 5 til en dårlig telefon av den grunn, og de av oss som sitter å er fornøyde med iOS og vil fortsette med det, gi meg en god grunn til hvorfor jeg (vi) skal gå for alternativer som Lumia 920 og Galaxy S3 med et forskjellige mobiloperativsystem som jeg i utgangspunktet har liten interesse av? Så den argumentasjonen kan du jo dra begge veier, og skal du holde pusten til det neste store "revolusjonerende" så tror jeg du dessverre må belage deg på å holde pusten en god stund. Problemet til Apple er jo det at folk har fått det for seg at Apple skal revolusjonere markedet hvert bidige år, så når de kommer med evolusjonering av telefonene sine som stort sett alle andre så er det rett og slett ikke godt nok mener mange, av en eller annen grunn.
 16. 8 points
 17. 8 points
 18. 8 points
 19. 7 points
  Dagens stevne gjort. Passe fornøyd. Kroppsvekt: 17år - 84KG - løfter uten utstyr - RAW. KNEBØY: LØFT 1: 120KG GODKJENT LØFT 2: 127,5KG GODKJENT + 5KG PERS LØFT 3: 135KG GODKJENT + 12,5KG PERS BENKPRESS: LØFT 1: 85KG GODKJENT LØFT 2: 92,5KG GODKJENT + 2,5KG PERS LØFT 3: 95KG IKKE GODKJENT - FAIL MARKLØFT: LØFT 1: 140KG GODKJENT LØFT 2: 150KG GODKJENT LØFT 3: 155KG IKKE GODKJENT FAIL KOMMENTAR: Passe fornøyd. Utrolig kjipt at marken har gått så dårlig i det siste, skuffet over den, meget. Mye bunnstyrke i markløft framover nå. Hadde det ikke vært for knebøyen hadde jeg ikke fått sove i natt - utrolig fornøyd med den. 2,5kg pers i benkpress, helt greit men trodde jeg hadde mer inne. Dette skal forbedres ut over året! Fikk da kjempe bra tilbakemelding på teknikken i alt da, den var perfekt hele tiden - og det var moro og høre. Er jo del totalen som telles uansett. Gikk ifra 365KG til 377,5KG sammenlagt - 12,5KG total pers.
 20. 7 points
  Under hele Nokialanseringen var det stille i salen. Her jubles det over bilspill og integrering av Facebook rett i OS'et ??? LOL... Det er en del tid igjen enda, men så langt er det fint lite nytt...
 21. 7 points
  Skjønner at fotodillaen har gått for langt når jeg sikler mer på objektivet enn på dama ...
 22. 7 points
  Så de som ikke har tv må betale selv om de ikke vil ha det? Dette er IKKE løsningen på problemet. Selv finansiering av alle kanaler er løsningen. Staten trenger ikke en egen propaganda kanal lengre.
 23. 7 points
  Skal me sjå.... Kanskje ikkje så morosamt, meir tragikomisk... Jo ringte til teknisk service hjå produsenten av maskinene våre her om dagen pga. def. ac-adapter på jobben, Oppgav servicetag og modell og forklarte problemet. Samt forklarte eg at eg hadde testa med eit anna batteri, ein anna ac-adapter, bytt dc-kabel. Så spør han i i andre enden av telefonen: Har du försökt att uppdatera BIOS-version? Eg svarte no so som so at bios versjonen har då ingenting med at ein ac-adapter ikkje verkar. -jaha? Nej, men det kan väl inte skada att försöka? Eg forklarte jo til han at når ein ac-adapter verka og ein verka ikkje, så var det jo ac-adapteren som var problemet. -Nej, men skulle du vilja att jag ska skicka dig en offert för en ny adapter? Endte med at eg la på, ringte opp att og møtte på ein annan, forklarte problemet og oppgav servicetag. -Ja, men då det kommer en ny adapter till dig med posten i morgon.
 24. 7 points
 25. 6 points
  Jeg ble veeeldig skuffet... Dette er ingenting nytt. Hadde det i det minste vært OLED eller noe nyskapende, men nei. Den burde jo ha blitt kalt 4S ver 2. Selv om jeg ikke er no fan(bruker HTC), så gledet jeg meg veldig til å se hva de hadde å komme med. Må si at jeg er svært skuffet. Ikke minst at de bytter alt med koblinger som gjør det dyrere for de som har kjøpt utstyr og skal kjøpe iPhone 5. Den ser jo litt ut som en krympet Samsung S3!? Fikk det for meg da jeg så de buene. Gjentar det Blutut sa, mangler: - minnekort - flyttbar disk funksjon m klipp og lim - filbehandler - bluetooth filoverføring - utskiftbart batteri - radio Vi er i 2012! Pluss at alt er låst til iOS og Apple. Lurer på hva blodfansen/fanatikerne/applelfrelste har å si... Forsetter det sånn, så det over og ut for Iphone.
 26. 6 points
 27. 6 points
 28. 6 points
 29. 6 points
  " Han vil imidlertid gjøre søket bedre, og heller gi brukerne svar på det de søker etter, ikke bare en haug av søkeresultater." Wolframalpha.com
 30. 6 points
 31. 6 points
  Herregud som jeg lo av thumbnail til artikkelen. Såg ut som Beaker. :!:
 32. 6 points
  Mangelen på Android er jo et gedigent salgsargument.
 33. 6 points
 34. 6 points
  Dette er jo en parodi på en typisk blogg fra en med bipolar lidelse, ikke sant? Føler ikke at slik humor passer inn her.
 35. 6 points
  Jeg kjenner ingen som er så gamle som 97, men bestemor var 84 og bestefar 90 hvis jeg ikke husker helt feil.. Går sikkert veldig bra.
 36. 5 points
  Det kan jeg godt, men ikke i denne tråden og ikke i kveld. Jeg har ikke så mye tid til overs at jeg kan bruke et par-tre timer på å forklare deg hva jeg personlig liker med iOS, spesielt ikke når du kaller det kjedelig og råttent. Når designet på iOS har vært det samme siden 2007, og når designet har vært det samme på iPhone i 3 år nå. Hvordan skal du da få meg til å tro at designene med de tingene er bra i dag da? Bare for å ta et eksempel. BMW. BMW skifter en del på utsende på bilene sine for hvert år som går nå. Hvorfor tror du dem gjør det? Det som var god design i 2007 trenger ikke å være bra design i dag desverre. Verden går fremover og den står ikke på stand still som Apple gjør. Jepp BMW og Audi skifter veldig mye på designet sitt på biler. Kjempe mye! Har også hørt at de skifter designet på bilene hvert år :nei2: Ta Audi a6 (1994-1997) (1997-2004) (2004-2011) 3 facelifts på 17 år, er jo nesten det samme som 17 facelift på 17 år Er vel en grunn til at Apple bruker det designet, det funker. Virker også som konkurrentene liker det også, kanskje litt for mye
 37. 5 points
  Det kan jeg godt, men ikke i denne tråden og ikke i kveld. Jeg har ikke så mye tid til overs at jeg kan bruke et par-tre timer på å forklare deg hva jeg personlig liker med iOS, spesielt ikke når du kaller det kjedelig og råttent.
 38. 5 points
  Jeg hater Apple og jeg kjøper produktene dems. Jeg hater også meg selv og jeg pleier å sette meg i badekaret med alle de jævla apple-produktene mine men de lager aldri nok støt til at jeg dør så jeg bare fortsetter å kjøpe dem.
 39. 5 points
  Anti-Apple folk er langt verre enn folk som faktisk kjøper apple-produkter.
 40. 5 points
  Gjesp.. Boring, boring Apple..
 41. 5 points
  Fordi bildet regner feil. Typisk matematikkoppgave. Regner man det ut riktig, blir det riktig.
 42. 5 points
  >quality hardware >creative >apple >logitech gaming keyboard
 43. 5 points
 44. 5 points
  Jeg synes nå at dette er et tegn på at de ikke er så dumme som du tror
 45. 5 points
  Om man poster slik på Facebook er det vel heller litt mot "so dark and edgy xD".
 46. 5 points
  Google vil lage nettsamfunn, Facebook vil lage søkemotor, nothing new to see here...
 47. 5 points
  Det blir jo veldig morsomt når vi søker på noe, og så blir det automatisk delt om på veggen din..
 48. 5 points
  Og den skal hete: "F*ckFace Search, Engine"
 49. 5 points
  Lurer intetanende dumme soldater for informasjon.
 50. 5 points
  Er dette seriøst, eller er det bare tull? Akkurat HVA er det Eskil kunne gjort? Ungdommene var spredd rundt på øya, ingen visste hvor mange det var som skøyt, det var kaotisk og uoversiktelig. Panikk. Man kan jo sikkert kritisere han, men at han skal straffes? Og med seks år? Tror noen trenger en realitets-sjekk her. Edit: Og dette kommer fra en som ikke har noenting til overs for hverken Eskil, AUF eller AP.
×
×
 • Create New...