Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/13/11 in all areas

 1. 31 points
 2. 13 points
 3. 13 points
 4. 10 points
  Kvinnedagen er over jason. Kom deg tilbake til kjøkkenet. (Spøk)
 5. 10 points
  1. Det tar lang tid å utvikle teknologien. Det første som må til er politisk vilje, deretter trenger man investorer, forskning og utvikling av prøvereaktorer i flere omganger før man kan bygge et kraftverk i kommersiell skala. Hele utviklingsløpet tar anslagsvis 20-30 år. Utviklingen har ikke en gang startet fordi det er mangel på politisk vilje. Dermed kommer det ingen investorer, ingen forskning osv. 2. Thoriumforekomstene skal være såpass konsentrerte at de er svært drivverdige dersom det utvikles thorium-kraftverk. De skal også være så store at de kan forsyne hele Europa med energi i flere hundre år. 3. Thorium-232 er den eneste naturlig forekommende isotopen og den kan potensielt utnyttes i fissjonskraftverk. Det er med andre ord "riktig" isoptop selv om noen av de kunstig fremstilte isotopene i teorien kanskje også kunne blitt brukt. 4. Hvis vi antar en energipris tilsvarende det vi har på strøm og olje i dag så snakker vi om verdier tilsvarende 10 - 100 ganger statens pensjonsfond "oljefondet". 5. (Det spørsmålet som ikke ble stilt). Thorium-232 er et radioaktivtt mineral, men halveringstiden er på hele 14 milliarder år. Det betyr at stråledosene det avgir er så små at det ikke er farlig å jobbe med store mengder thorium i årevis uten beskyttelse. For å få det høyrakioaktivt og dermed utnyttbart i kraftverk må det bestråles kontinuerlig med nøytroner.
 6. 8 points
  Er på mitt laveste punkt som Arsenal-supporter siden vi rota bort CL-gullet til Barca, kanskje enda lavere enn da faktisk. Denne kollapsen på alle fronter er en jævla kopi på våre tidligere sesonger, og det er nettopp det som stikker dypest, at vi aldri lærer. Jeg har unngått alt som heter Arsenal siden Barca-kampen. Det stemmer, jeg så ikke United-kampen, fordi jeg var 100% sikker på hvordan det gikk. Multi-turnerings sprekken har kommet for å bli i denne klubben, og det var virkelig ingen tvil om at vi manglet den tøffe psyken som trengtes for å dra oss opp av søla og vinne en vanskelig kamp. Jeg foretrakk ikke en mine da jeg fikk høre at vi hadde tapt, bare beit det i meg og gikk rundt med den samme forferdelige skuffelsen som jeg har blitt så alt for vant til. Det hadde på mange måter vært mye greiere å holde med en middelhavsfarer som Blackburn. Litt mindre poeng men hovedsaklig en supporterhverdag uten dette jævla pisset. Før sesongen ville jeg sagt meg mer enn fornøyd med PL-gull og nada i alle andre turneringer, men jeg er faen ikke sikker på at selv et napp i pokalen vil få meg til å se lyst på denne sesongen. Noen få lyspunkt er åpenbare, Wilshere har vært en åpenbaring, RvP har vært imponerende produktiv og enkeltkamper som hjemme mot Chelsea var gode øyeblikk. Men bak alt dette er det en svulst som vokser seg større for hvert år, at vi choker hver gang vi har kniven mot strupen. CC-finalen er et åpenbart eksempel, men også sist kamp mot United er skremmende lesning. Det laget United sender ut skal være mulig å slå. Seriøst. Du trenger ikke ha voldsomt mye kvalitet i eget lag for at det United-laget kneler. Men vi legger oss på rygg og tar det i ræva, og cupen forsvinner. Wenger-hæren på dette forumet er ute for fulle mugger og skriver i bombastiske ordelag om hvor mye han har gitt oss og hvor strålende fotballfilosofien hans er. Jeg lurer på om dere kjenner den smerten som det er å stå ribbet og flådd igjen når sesongen er ferdig, mens de store gutta gjør opp om pokalene. Vi får lovnader og gode tegn i høsten, ser de første tegna til at noe er galt rundt juletider også sprekker det som en dong i mars. Jeg er nesten forbi det punktet der jeg er forbanna, denne gangen har jeg blitt litt likegyldig til hele greia. Å være Gooner de siste åra har vært som å kjøre en spennende berg-og-dal-bane og sporer av og kræsjer hver gang. Er det tid for noe nytt? Ja. På manager-fronten? Kanskje. Jeg er i alle fall åpen for debatt rundt det spørsmålet, og det bør alle være. Når Cesc drar nå til sommeren står vi i en kinkig situasjon, og den kan ikke løses slik vi har løst andre problem, med lovnader om at det vi har er godt nok. Kunne ha holdt på med sytinga mye lenger, men jeg skriver så dårlig at jeg bare setter strek. Blir fysisk dårlig av dette her. Der jeg før lo av folk som kom med "x år utn trofèer, haha!" tar jeg det nå til meg og kan tenne på alle plugger. Dette er ikke sunt.
 7. 8 points
 8. 7 points
  10 gule. Ser ikke hva FA har gjort galt nå.
 9. 7 points
  - Send engler til katastrofeområdet Dette alene er nesten grunn nok til å avskaffe kongedømmet. I det minste bør vi frata alle titler og det som følger med fra de som ikke er statsoverhode eller visestatsoverhode. Og vi bør ikke ha slike tullinger som statsoverhode eller visestatsoverhode.
 10. 7 points
  Hvorfor jeg ikke stoppet dette? Fordi jeg ikke liker japan, de sensurerer pornoen sine, og jeg liker ikke dette, så jeg lagde et jordskjelv så de skal slutte med det. Jeg gir dem 3 måneder, har de ikke fjernet sensuren, vil en komet treffe tokyo
 11. 7 points
  Dette kalles tvangstanker og kan antagelig behandles hos en psykolog.
 12. 6 points
  Dette er en utrolig god diskusjon da, for vi vet nå at gxi og bikerid ikke er ute på veien, og det er jo veldig positivt.
 13. 6 points
  Kunde på Ica i går. Tom og Jerry kjeks, er de for babyer eller katter?
 14. 6 points
  Ta opp lån, og dra på ferie og få de 5-6 neste månedene til å bli den beste tiden dere har hatt sammen!
 15. 6 points
  Kjære venner! Jeg syns det nå er på høy tid i å stramme inn på kjørereglene for denne tråden. Emnetittelen spør etter bilde av din filmsamling. Da benytter jeg min myndighet til å avgrense og definere emnetittelen. Fra nå av skal det kun legges ut bilde, eller bilder, av filmsamlingen bestående av fysiske covre - det være seg DVD, BD eller VHS stående/liggende på ei hylle, skap etc. Bilde, eller bilder, bestående kun av filmplakater skal ikke legges ut. Men jeg sier ingenting om filmplakater som befinner seg i et bilde sammen med filmsamlingen. Dog er nok majoriteten fortsatt interessert i selve filmsamlingen. Håper forståelse på denne klargjøringen. Reaksjoner på dette skal skje via PM.
 16. 6 points
 17. 6 points
 18. 6 points
  Tragisk. Hele greien med russefeiring er bare helt sinnsykt latterlig og harry med stor H. Flaut å se på russen, virkelig. Noe så usjarmerende og uetisk greie skal man virkelig lete lenge etter. Jeg får lyst til å skyte meg selv hver gang jeg hører noen fortelle om en annen russ som hadde klart å pule flere damer på én kveld. Æsj.
 19. 5 points
 20. 5 points
  Det er ikke morsomt. "Nei." er min parodi på 17 år gamle DLF-ere i samfunnsforumet, de har for det meste argumentasjonen til 12-åringer. Hele forumet kopierer den, dessverre. Gratulerer med troa på at du har førsterett på ordet Nei med punktum.
 21. 5 points
  Chelsea fans. Always updated.
 22. 5 points
  Sånn ser skurker ut så da får han bare kle seg deretter.
 23. 5 points
  Piratkopiering er, snodig nok, kopiering.
 24. 5 points
  Jeg regner med at ting blir gjort som i fjor, men kan ikke garantere det, da jeg ikke har fått det bekreftet fra noe hold. Slik det var i fjord var at det var 4 svitsjer per rad (fra kanten til kant av skipet), med unntak av de radene som er kortere (Typisk rad 1-6 og de siste 6 radene i andre enden av skipet.) På en full dobbelrad (To bordrekker) er det plass til 144 personer. Siden det er 4 svitsjer fordelt på disse radene, gir det oss 36 personer per svitsj. Det er på en rad 72 seter. Sete 1-36 er på ene siden av midtgangen, og sete 37-72 er på andre siden av midtgangen. Et bord (en halv dobbelrad) er bygget opp av 12 sponplater, som det er tre deltakere på hver side av. Svitsjene står mellom bordplate 3 og 4, og mellom bordplate 9 og 10 talt i fra midtgangen. Dette gjør at svitsjene står mellom sete 9 og 10, 27 og 28, 45 og 46, 63 og 64. Jeg har prøvd å tegne et lite kart, for å visualisere det hele:
 25. 5 points
  Å sammenligne profesjonell boksing med noen som har lyst å slå ned random personer på byen er rett å slett usaklig.
 26. 5 points
  Vanskelig for oss å vurdere. Læreren din har antaglig et langt større grunnlag for å kunne vurdere deg enn noen her på forumet.
 27. 5 points
  10 sekunder? På veiene i Lofoten? Jadda, jadda. Tenker vi sier 10 timer til jeg kommer meg forbi da. Og hvis du blir blendet av etpar korte blink med langlysa mine eller lar deg irritere av fløyta mi når jeg i tillegg kjører med nødblink og med all mulig tydelighet viser at jeg, av en eller annen grunn, *TOTALT* uvedkommende deg, har det jævlig travelt, så er det *DU* som skal bli fratatt lappen. Du har faktisk *IKKE LOV* til å hindre meg i trafikken. Les deg litt opp på trafikkreglene og spesielt den passasjen der det står om "dersom en bakenforkjørende vil forbi..." Dessuten, les *hvor* jeg ble hindret og forklar hvorfor det "var rett" å hindre meg akkurat der. Fint å prøve å legger ord i munnen min, ikke sant? Hvor sa jeg LOFOTEN, hvor sa jeg DITT tilfelle? Om det er svingete veier det ikke er forsvarlig å kjøre forbi, så risikerer du MITT LIV ved å kjøre forbi der. Og ligger jeg i fartsgrensa, og du vil forbi, så har du ikke krav på annet enn at jeg blinker inn når det er klart til å passere, og at jeg holder meg godt til siden. Er det ikke nok der du vil forbi, er det ikke trygt, og risikerer andres menneskeliv for egen egoisme, eller kanskje for å redde noen andres liv, hvem vet? Men jeg går iallefall etter tankegangen at andres liv er like verdifulle som mitt og mine, og jeg lar ikke de og deres få smellen for mine tabber. Kom ikke du fram til sykehuset i tide, så er ikke feilen den ene bilen som ikke slapp deg forbi, så du ikke kunne kjøre i 100 istedet for 70 de 2 kilometerne. Da var det enten for sent, eller så tok du feil valg. Ambulansen kan kjøre fortere enn deg, de er garantert bedre sjåfører enn deg, og de har lys og sirener som folk har respekt for. EDIT: Kan legge til at det er tatt opp her før, og så fremst det ikke er krise, at en bil kommer imot og den som kjører forbi er foran ditt sidevindu, så skal du ikke bremse. Og jeg kan ikke vite at kona di skal føde eller noe. Vil du jeg skal vite det, så er ambulansen eneste måte.
 28. 5 points
  Først må de, City, slå high-flying Reading. Dette er en u-glamorøs kamp og jeg tviler på at typer som Balotelli gidder å løpe mange meterne, så jeg levner bortelaget et aldri så lite håp. Få om noen klubber er like godt kjent med den "nye" Wembley som United og jeg tror vi skal greie å komme oss videre til finalen nokså greit om stoke, hammers og reading blir semimotsanden. Tror vi slår City også, men jeg vil helst ha dem i en evt finale. Ser frem til Bolton kampen om ei uke. Arsenal har WBA borte og Chelsea møter City. Noe sier meg at vi fort kan sette den aller siste spikeren i Chelseas tittelambisjoner den helga og KANSKJE ta noen poeng på gunners i samme slengen. Hadde vært deilig om vi klarte å seile fra nå, for endelig er det vi som har det "enkleste" kampprogramet igjen. Vinner vi de to neste PL kampene (Bolton H, West Ham B) så tror jeg vi er på kurs mot tittelen. Bolton H West Ham B Fulham H Newcastle B Everton H Arsenal B Chelsea H Blackburn B Blackpool H Rødt markerer kamper jeg tror vi vinner relativt greit. Det er verdt å merke seg at vi er det eneste av topplagene som har hjemmekamp siste runde om innspurten går så langt. Chelsea og Arsenal har tøffe bortekamper mot hhv Everton og Fulham. Blackburn tror jeg ikke blir noe problem i år og Newcastle bør heller ikke sremme allverden. Slik jeg ser det er det 3 ekle kamper igjen, West Ham og Arsenal borte - begge overkommelige og vi har mye gode opplevelser fra Emirates, samt Chelsea hjemme. Jeg tror vi slår Chelsea og jeg tror vi tar poeng fra Arsenal. På vei mot det helt store? Etter å ha haltet gjennom store deler av sesongen skimter jeg et aldri så lite lys i enden av tunnelen. Antonio Valencia er tilbake, Anderson er rett rundt hjørnet og Nani er etter alle solemerker klart til kamp på lørdag. Vips så er Man Utd et skremmende hold igjen! Med en Rooney på vei mot formen, toppscorer Berbatov og måltyven Hernandez på topp, akkopagnert av to ev europas beste kantspillere er den offensive kraften igjen inntakt. Stallspillere som Park er (snart) tilbake og kan bidra når det blåser, samt avløse Giggs som har spilt altfor mange kamper den siste tiden. Fletcher og Carrick har fått seg en ufrivillig men sårt tiltrengt pause, mens Rio Ferdinand skal være nær en retur. Ikke at han savnet for meget, for i hans skadefravær har vi funnet gull i Smalling som kanskje allerede fra neste sesong roteres hyppig med en skadefri Rio? Rafael er i slaget og broder Fabio ser ut som han har ristet av seg skadene og kan utfordre Evra på venstrebacken, noe som er viktig dersom det skulle oppstå en skadesituasjon med franskmannen. Vi så i Charity Shield hva et skadefritt United kan gjøre. Valencias tilbakekomst betyr svært mye, for endelig har vi to kanter med ekstremferdigheter igjen. Med en Giggs og Scholes på benken har vi to kvalitetsspillere som kan snu kampene og vikariere med bravur i det som er igjen av matcher. Stallen til United er for tynn, men en toppet 11 er uhyre sterk. ------Berbatov-Rooney----- Nani-------------------Valencia Nøkkelen for meg er Anderson. Dersom han klikker i gir nå i vår har vi plutselig litt konkurranse sentralt igjen. Om alt går knirkefritt så kanskje det "løsner" i siste halvdel og at vi faktisk kan gi champions leauge en real go. Er så uendelig mye mer optmistisk med Valencia tilbake. Han er så ekstremt undervurdert på dette forumet. Helt utrolig hva Tony V har gjort for min optmisme hva angår sluttfasen av denne sesongen. For et par dager siden var jeg drittlei hele idretten... Deilig
 29. 5 points
  Takker for et hyggelig treff. Starter med et gruppebilde av gjengen AKAM120311-9.jpg by gorgat112, on Flickr Vi fulgte sporet videre etter gode motiver AKAM120311-74.jpg by gorgat112, on Flickr Det var vanskelig å finne den rette plassen (å lande) AKAM120311-65.jpg by gorgat112, on Flickr Så vi lette videre AKAM120311-84.jpg by gorgat112, on Flickr Var vi på rett spor? AKAM120311-29.jpg by gorgat112, on Flickr Fører veien oss hit? AKAM120311-127.jpg by gorgat112, on Flickr Eller hit AKAM120311-15.jpg by gorgat112, on Flickr Eneste vi kunne konkludere med at det snart er sommer, eller ikke AKAM120311-133.jpg by gorgat112, on Flickr Takker alle som var med for en fin dag. Treffes igjen om ikke lenge (Når det er vår?)
 30. 5 points
  Vil bare minne om at det kan være lurt å tenke seg om to ganger før man eventuelt poster bilder som vitser om de nylige hendelsene i Japan. Jeg setter ikke forbud mot det, jeg ber bare folk tenke seg litt om før de poster. Disse bildene skal uansett i spoiler med en liten notis et par uker frem i tid. Dette innlegget er ikke ment mot innleggene over som jeg anser som innenfor grensen for hva som er "smakelig", men som et "føre var" da jeg erfaringsmessig vet at det ikke tar lang tid før ganske harde, hjerteløse (vil mange si), vitser kommer ut etter denne typen hendelser. Takk
 31. 5 points
  Det er vel ikke lenge før det kommer en statusoppdatering som sier "Englende ber om at dere sender penger".
 32. 5 points
  Wenger kan få livstidkontrakt for min del. Fantastisk mann som har lagt ekstremt mye arbeid, og dedikert livet sitt til Arsenal. Han har selvfølgelig mangler som alle andre managere (sta, gjerrig, liten taktisk forståelse). Men det er virkelig bemerkelsesverdig at Wenger har klart å bygge et av Europas beste lag på lommerusk. Faktisk koster hele førsteelleveren til Arsenal like mye som en enkeltspiller på Chelsea, likevel ligger vi høyere på tabellen. Nå som lånet er krympa og vi har fått et stort overgangsbudsjett, kan vi virkelig glede oss til årene som kommer. Jeg er skråsikker på at det kommer mange store signeringer i de neste sesongene. Nei, Wenger skal få sitte til han pensjonerer seg, så skal Gud (Bergkamp) ta over klubben. Morsomt at folk kritiserer det elendige forsvaret til Arsenal, og hyller det fantastiske forsvaret til United, når Arsenal har sluppet inn færre mål i ligaen, og har hatt flere clean sheets enn United. PS! Er enig i at forsvaret i dag var en vits. De store signeringene og trofeene vil komme.
 33. 5 points
 34. 4 points
  Hvorfor får de det? På morgenen i dag satt jeg stille og fredelig inne i klasserommet, før tre nokså kraftige karer fra tredje klasse stormet inn i klasserommmet vårt. "Vi tar han der!" ropte han ene og pekte på meg. Jeg ble overmannet, de tok meg ut med makt selv om jeg ikke hadde gjort dem noe som helst, de bærte meg ut og heiv meg på snøen som var steinhard. Og mens jeg lå der satte de to andre knærne deres oppå armen min, mens han andre fylte snø over hele nakken og ryggen på meg. Etterhvert så slapp de meg og sprang inn igjen. Du kan jo bare forestille deg hvor ille det var! Jeg gikk så opp til kontaktlæreren min og forklarte hva som hadde skjedd, og jeg ble sjokkert over hva jeg fikk til svar. "De er jo russ, de må da få lov til å ha det litt gøy" Hva? Det er jo lenge til de blir russ, jeg trodde man ble russ når man fikk på russeklærne jeg? Da jeg kom opp igjen så fortalte sidemannen min at de hadde kommet tilbake og sagt at for hver dag som gikk, så ville en ny helt tilfeldig elev bli dynket. Hvorfor skal de få lov til det? Skjønner godt at russen kan dynke/sprute vann/kidnappe osv. de som faktisk har yppet seg mot dem. Hva med oss som ikke har gjort noe? Hvorfor skal de få lov til å slenge meg ned på steinhard glattis og fylle nakken min med snø uten at de får noen konsekvenser for det? Jeg kjente ikke engang de tre som kom og tok meg. Hadde dette skjedd på et offentlig sted, som et kjøpesenter f.eks kunne jeg jo ha annmeldt dem. Hvorfor skal russen alltid slippe unna med alt? Gjelder ikke loven for dem også?
 35. 4 points
  Slår aldri feil at noen skal komme med nedlatende (og i ditt tilfelle relativt patetiske ) kommentarer til situasjoner der Liverpool-fans viser at de er stolt av klubben sin. Det er i det hele tatt et rart fenomen. Sålenge jeg kan huske har United-fans latt seg irritere av vår stolthet. Forventer dere seriøst at vi skal gå rundt å deppe hele tiden fordi vi ikke er best lengre?
 36. 4 points
 37. 4 points
 38. 4 points
  Selv om du handler hos en stor kjede, betyr ikke det at kjeden nødvendigvis dekker underskudd i kassen. Jeg har selv jobbet i en stor kjede der de ansatte måtte betale av egen lomme om kasseregnskapet ikke stemte. For ikke å være helt på siden av saken, får jeg vel også fortelle en kundehistorie. Dette skjedde med en kollega av meg da han skulle levere mat på døren til en kunde. Det hadde seg slik at kunden hadde bestilt én pizza med halve av en type og halve av en annen. Kokken hadde imidlertid gjort feil, og hadde laget en hel av hver type i stedet. I stedet for å lage en ny pizza og kaste de to feillagede, var det vanlig praksis at vi i stedet gav kunden begge pizzaene. De fleste ble bare glad for å få mer av det de hadde bestilt. Denne kunden hadde en noe annen tilnærming. Vi kunne jo ikke forvente at hun skulle klare å spise to pizza når hun bare hadde bestilt en! Derfor måtte hun selvsagt få halv pris på ordren. Et forslag som man skulle tro at de aller fleste kundebehandlere ville le bort, uansett hvor serviceinnstilte de var. Det verste med historien, er imidlertid at min kollega ble så forfjamset at han faktisk gav kunden halv pris. Hun fikk altså dobbelt så mye mat til halve prisen. Man kan vel trygt si at min kollega ble gjenstand for en del vitsing i tiden etterpå.
 39. 4 points
  Holocaustfornektere er rare vesener. De har nærmest ikke kommet med nye argumenter siden 80-tallet, men slår like elegant i bordet med eldgamle trumfkort de har fått servert fra sine guruer, som om de og bare de skulle ha funnet opp kruttet. I denne og lignende tråder ser jeg for lengst tilbakeviste Bad Arolsen-dokumenter og det gamle maset om "ett bevis, bare ett bevis" som ikke har blitt bedre siden Faurisson selv trodde det var noe godt poeng. Jeg har et relativt enkelt kontraspørsmål som jeg aldri har fått noe godt svar på fra noen fornektere. Det har seg slik at i 1942 bygde SS om Krematorium II i Birkenau. De snudde dørene i likkjelleren så de vendte utover, de innstallerte gasstette dører, de planla å fjerne likrutsjen, de innstallerte trapper, de satte inn 14 dusjhoder som ikke var koblet videre til noe som helst, og de festet fire metallkurvanordninger under fire tilsvarende hull i taket. Alt dette kan dokumenteres med tyske dokumenter, og mitt spørsmål til dem som tror alt dette er en hoax er da enkelt: Hvorfor gjorde SS det? Hvilken hensikt hadde det? Tyfusofre er for eksempel ganske dårlige til å gå trapper. edit: skriveleif
 40. 4 points
  De fleste kjeltringer har slike svarte "bånd" med hull over øynene sine. Noen går også rundt i typiske fangedrakter og noen få, ytterst få, går med fengselsnummeret sitt på seg.
 41. 4 points
  Rockens historie? Easy peasy lemon squeezy!
 42. 4 points
  10 sekunder? På veiene i Lofoten? Jadda, jadda. Tenker vi sier 10 timer til jeg kommer meg forbi da. Og hvis du blir blendet av etpar korte blink med langlysa mine eller lar deg irritere av fløyta mi når jeg i tillegg kjører med nødblink og med all mulig tydelighet viser at jeg, av en eller annen grunn, *TOTALT* uvedkommende deg, har det jævlig travelt, så er det *DU* som skal bli fratatt lappen. Du har faktisk *IKKE LOV* til å hindre meg i trafikken. Les deg litt opp på trafikkreglene og spesielt den passasjen der det står om "dersom en bakenforkjørende vil forbi..." Dessuten, les *hvor* jeg ble hindret og forklar hvorfor det "var rett" å hindre meg akkurat der. Er det å "hindre folk i trafikken" å kjøre i fartsgresen? vedkommende holder vel fartsgrensen av en grunn som er totalt uvedkommende for deg? Posterene du sikter til har ikke snakket om noe feltskiftjubalong såvidt jeg har sett AtW 1. Det er loven, suck it up. 2. Om du tror du koster samfunnet mindre i bil enn i sykkel, selv om man tar med veiavgift, så tar du smertelig feil. AtW
 43. 4 points
  Denne reklamen gjør meg glad http://www.youtube.com/watch?v=3__plLgwegU&feature=feedf
 44. 4 points
  Vel, man har jo alternativet.... vet ikke om jeg tør si ordet... Jobbe. Det er liksom det samfunnet er bygd opp rundt.
 45. 4 points
  Fordi Spotify suger balle. Her er hvorfor:-Alle tjenester som låser meg til en proprietær klient er uaktuelt for meg, andre må gjerne synes spotify og itunes er det syvende underverk. Når jeg kan streame tilsvarende til Amarok med en åpen protokoll skal jeg vurdere tjenesten. -Reklame avbrekk, dårlig lydkvalitet eller abonnementtjeneste, livet mitt er komplisert nok som det er, du får dille med de greiene hvis du vil. -Registrering gir meg mageknipe. Å måtte trykke accept på lisensen til Sun sin Java er allerede et stykke over min smerteterskel på området. Kall meg gjerne bortskjemt. -Jeg liker ikke å ha livet mitt i skyen, kall meg gjerne paranoid. -Jeg har alle mine data tilgjengelig for alle mine maskiner uansett hvor jeg er i verden. Jada, jeg forstår at det er kurant å ha alt tilgjengelig gjennom Spotify, og at de har laget en del funksjonalitet (finne musikk du liker osv.) som sikkert mange liker. Noen erstatning for Amarok er det derimot ikke.
 46. 4 points
  Jeg sto opp vellykket i dag, det er et tegn på at Jorda har lenge igjen å leve, samt at koranen er løgn.
 47. 4 points
  På Anfield så bues det på skadde motspillere. På Old Trafford klappes det.
 48. 4 points
 49. 4 points
 50. 4 points
  Politiandmeld de for et eller annet.
×
×
 • Create New...