Gå til innhold

Babethread v3.0 - LES reglene! 56k warning.


b-real

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter intern diskusjon har vi lagt til en ny regel for denne tråden:

 

[X]: NY REGEL: Dersom flere bilder av samme dame postes i en post, skal alle bilder utover det første legges sammen i en skjul-tag. Dette for å øke oversikten og minimere behovet for scrolling.

 

Se førsteposten.

 

Det vil si at om du skal poste si 5 bilder av en og samme "babe", legger du en skjul-tag rundt bildene 2-5. Dersom du legger bilder av flere damer i samme post, gjelder denne regelen for hver enkelt dame, slik at de hver kan ha ett synlig bilde og resten skjult.

 

Dermed kan folk som blar i tråden raskt skaffe seg oversikt over hvilke damer som er postet. De kan lett se de resterende bildene av samme dame ved å åpne skjul-tagen om de er interessert, hvis ikke kan de lett bla videre uten å måtte scrolle sidevis nedover.

 

Jeg minner om at det å legge til skjultags er så enkelt som å merke av alle de billedlinkene som skal skjules med markøren og klikke på SKJUL-knappen over tekstboksen. Det er altså minimalt med ekstraarbeid for den som poster, samtidig som det etter vår oppfatning gjør det greiere for de som leser.

 

Regelen gis ikke tilbakevirkende kraft, så det er unødvendig å rapportere gamle poster for dette.

 

NB! Regelen og denne posten skal ikke kommenteres/diskuteres her i tråden. Det kan dere ta under tilbakemeldinger, eller direkte med moderator.

 

Geir :)

Lenke til kommentar
Bra gjort å legge det største bildet utenfor...  :tease:

8419219[/snapback]

Jupp. Posten følger den nye regelen, men ikke den gamle om å legge store bilder i spoiler. Jeg foreslår at man i slike tilfeller legger et av de mindre bildene først, så løser saken seg.

 

Men du skal ha takk i alle fall, Skurupu. Forhåpentlig vil det vise seg at dette er en god regel.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...