Gå til innhold

Norsk nettsted for vevsutvikling - tanker og ideer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Du har tydeligvis misforstått meg. (...)

Jeg tror fortsatt et utkast kan legge litt for sterke føringer på den måten. Før både design og back-end ser jeg for meg en stor idemyldring der vi greier ut om hvilke funksjoner vi skal ha, altså at vi greier ut om alt.

7062787[/snapback]

Flott at du sa det... slapp jeg å skrive.

Lenke til kommentar
Linker vi til tråden i PHP puben også?

7062764[/snapback]

Tenkte at Dahl skulle få æren...

7062776[/snapback]

Done. :cool:

 

Herlig at så mange melder sin interesse. Det er imidlertid viktig at ikke så mange faller av, vi må ha den riktige motivasjonen.

 

PT, noen mulighet for å "stjele" kode fra VB?

Lenke til kommentar
Ikke for å skape stor diskusjon men HTML 4.01 Strict?

7062834[/snapback]

Personlig bruker jeg XHTML 1.0 Strict, men HTML 4.01 Strict er vel det de fleste her ønsker. Men dette ligger jo langt frem i tid...

 

<center> er utdatert.

7062836[/snapback]

Det var vel egentlig halve poenget.

Endret av Dahl
Lenke til kommentar

Spenstig forslag jeg absolutt kunne tenke meg å være en del av.

Akkurat nå sitter jeg med pusterør opp og ut av alle bunkene med arbeid, men nærmere jul får jeg to måneder med stillhet før jeg drar til Australia i fire måneder.

Akkurat hvordan det blir der, vet jeg ikke, men burde vel kunne skrive noe mens jeg er der også.

 

Ellers synes jeg det kan være viktig å starte sterkt, men lite.

Dvs. ikke tømme lommene i storsatsning, men heller ordne webhotell først med greie avtaler, og heller utvide til dedikert etterhvert som det blir behov.

 

Ellers synes jeg det hadde vært fett å hatt subversion/trac tilgjengelig for utvikling av selve siden også, og senere kanskje for seriøse web-prosjekter laget av brukere, men dette er ikke grunnleggende.

Enig med Dahl at man burde gå for begge deler med tanke på tags og meny, ettersom de utfyller hverandre der den ene har mangler.

 

Ser det diskuteres hvilken versjon av diverse, og jeg mener det er for tidlig å diskutere nå, men man burde gå for det nyeste stabile. ( På nåværende tidspunkt er det xhtml strict 1.0)

 

Det er som sagt viktig å ikke ta seg vann over hodet. Med en gang et slags styre er på plass burde man gå igang med planlegging og brainstorming, hvor grunnleggende funksjonalitet plukkes ut så enkelt med modulært som mulig, før man i det hele tatt tenker videre. Det er først når dette er stabilt at man kan vurdere videre utvikling.

 

Og værsåsnill!!

Det absolutt verste som finnes er sider som ser ut som juletrær. Reklame blir som oftest et must for større sider, men det MÅ da gå an å få til noe som ikke bryter design, stil og kode fullstendig?

Endret av Nazgul
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...