Jump to content

rønning

Medlemmer
 • Content Count

  757
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About rønning

 • Birthday 05/19/1987
 1. Hei! Jeg har to DVD-er jeg gjerne skulle slått sammen. Det har seg sånn at begge filmene er fra et danseshow. På den ene filmen er alle danser filmet og delt opp så hver dans er en title. På den andre DVD-en er det et annet kamera som har filmet kontunierlig hele tiden. Så jeg lurte på om det var mulig å legge til den DVD-en med "backstage"materiale på slutten av den første. På forhånd takk!
 2. I filen du skal inkludere skriver du bare: <p class="style2"> » <?php echo $_GET['id']; ?></p>
 3. Hei! Jeg holder på å lage et registreringsskjema, og har kommet bort i et lite problem. Jeg har en dropdown(select) hvor brukeren kan velge mellom to valg. La oss si valg1 og valg 2. Så kommer jeg til saken. Hvis brukeren velger valg1 skal neste steg være et input-felt, men hvis brukeren velger valg2 skal det komme en ny dropdown(select) Hvordan kan jeg sette opp en variabel som endres etter hva som er valgt i den første dropdownene og som jeg kan hente ut uten at siden må lastes på nytt? Poenget er at siden skal avære dynamisk uten å måtte laste alt på nytt.. På forhånd takk
 4. Skjønte bare ikke hva du mente...
 5. THAT'S PROPRIETARY! 9439745[/snapback]
 6. Når jeg har lagt inn "recent posts" på sidebaren i Wordpress, hvor går jeg for å endre htmlkoden som genereres for den?
 7. Spørs om det havner en iPod Touch i handlekurven når jeg skal bestille meg MacBook altså...
 8. Fin artikkel om text-alignment: http://www.astheria.com/design/choosing-ty...ments-fortheweb
 9. litt tilbake til min "innføring i html" fra NTNU... dette er min første øving: () http://itgk.idi.ntnu.no/oving/oving1/ sitat oppgavetekst: "Du skal ha en meny som linker sammen sidene, og bruke tabeller for å kontrollere layouten på siden"
 10. Datateknikk er jo kjent som et meget bra studie, men akkurat denne biten imponerte meg lite..
 11. Snakket med faglærer da, og øvingene kunne jeg gjøre helt på min egen måte, bare resultatet (les i browseren) ble det samme, så jeg klarer meg.. Gleder meg bare til vi begynner med noe annet enn html for barneskolen
×
×
 • Create New...