Gå til innhold

Kommentartråd - Project Sameboe TG10


Anbefalte innlegg

Følg prosjektet mitt HER!

 

Jegtrenger råd til hvilke deler, kabinett egentlig alt! For å få den ultimate gamer PC.

 

Det jeg har til nå:

 

Skjerm (usikker på modell, dog ikke store skjermen, men grei nok)

CD Brenner (Fra min gamle PC)

Det jeg vet jeg skal ha:

 

Logitech G15 tastatur og mus

Flightcase som kabinett eller et gitarkabinett, stusser veldig her :p

Endret av Sameboe
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Egentlig er jeg bare på jakt etter et kabinett på starten nå, så jeg vil gjerne se hva dere greier å finne av kule kabinett... Tenkt litt på å lage et selv av en akustisk gitar og plexy glass, men kom frem til at det var litt for komplisert for meg, vis jeg gjør det alene.

Lenke til kommentar

Dropp lydkortet om du ikke bryr deg veldig mye om lydkvalitet, noe budsjettpostene for høyttalere og hodetelefoner ikke tilsier.

 

Skjermkort og grafikkort er akkurat det samme, så der sparer du mye. Om ikke du skal bruke en skjerm med 1920x1200 eller høyere kan du godt legge deg i prisleiet 2000-2500 uten å miste nevneverdig ytelse.

 

Selv bruker jeg et gtx260 core216 kjøpt før nyttår til 2000-ish, og gamer i 2560x1600 med grei flyt.

 

Prisleiet du legger deg i med hovedkort, minne og prosessor er fornuftig. Skjønner ikke hvorfor du skal legge så mye i tastatur, når du får tastatur ned i 75,- Ikke fordi dyre tastatur er fine greier, men fordi du faktisk skal spare opp før du får kjøpt maskinen, og da bør du heller se på om det kan være smart å bytte tastatur senere istedet.

Lenke til kommentar

Jeg har jo et tastatur fra gamle PC'en min...men det er jo grisestyggt, derfor jeg vil skaffe meg G15, fordi det ser fett ut og er lagd for gaming ;) Lyd vil jeg si er viktig i mine øyne... Satt opp for noen greie headphones/høytalere, kan hende det endrer seg ;)

Lenke til kommentar

Høyttalere fins det mye rart av. Greit nok. Men til en tusenlapp får du 2.1 med digital inngang, dermed er lydkortet på hovedkortet helt greit.

 

Hodetelefoner - her får du MYE mer igjen for f.eks å putte 1500 i de og bruke integrert lydkort i forhold til hodetelefoner til 1000 og lydkort til 900.

 

Selv har jeg lydkort til 2k, forsterker til 1k og hodetelefoner til 3k. Hvilken prisklasse hifianlegget mitt har vil jeg ikke innrømme, det er hakket for dyrt :ph34r:

 

Ser du har lagt til skjerm: gled deg. En god skjerm er veldig undervurdert, og til den prisen kan man få mange gromme skjermer i normal størrelse.

Lenke til kommentar

Jeg hadde satt pris på om en som er god på å tegne skisser i Sketchup, hadde tegnet min ferdig :) Slik at jeg har bedre utgangspunkt den dagen jeg beynner å bygge kabinetet :)

 

PM meg om du kan gjøre dette for meg, ville virkelig satt pris på det :)

Endret av Sameboe
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...