Gå til innhold

Lost: Spoilertråd: Rundt kommende episoder


  

52 stemmer

  1. 1. Hvor mye fra 1-10 likte du at Richard blir med på fulltid i siste sesongen?

    • 1-4
      16
    • 4-6
      3
    • 6-8
      6
    • 8-9
      7
    • 10
      20
  2. 2. Liker du at Charlie er tilbake for 3 episoder i den nye sesongen?

    • Ja, begynte å savne han.
      16
    • Nja...
      8
    • Nei, gi meg Eko istede!
      7
  3. 3. Boone kommer også tilbake, bra eller dårlig?

    • Bra.
      10
    • Dårlig.
      21
  4. 4. Hvem andre vil du ha tilbake?

    • Mr. Eko
      16
    • Tom
      5
    • Ethan
      3
    • Michael
      6
    • Shannon
      1
    • 0
  5. 5. Faraday kommer tilbake, bra eller dårlig?

    • Jævelig bra!!!
      30
    • Dårlig...
      1


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Fordi jeg tar dette fra postene til brukern min fra lost-norge.net som nekter å gi brukere sånne rettigheter til å poste rett fra jubtube-video-linker.

 

Hva har det med Diskusjon.no å gjøre? Tar deg jo bare et minutt å legge inn direkte feed fra YOUTUBE. Det gjør disse trådene mye bedre med direkte feed. Fint om folk kunne begynne med dette.

Lenke til kommentar

lol..

 

Må jo være mye enklere å ha de direkte inne i tråden ? Hvis man vil se i bedre kvalitet på YouTube kan man jo bare klikke på selve videoen så kommer man til You Tube videoen ? Dessuten vil direkte feed ikke føre til at folk kommer ut av disse sidene. Og trafikken vil ikke minskes fordi folk klikker seg videre til YouTube og blir der istedet. = mer trafikk i dette forumet.

 

PS! hvor gamle er dere egentlig, virker som jeg diskuterer med 14 åringer...

Endret av Kjakan24
Lenke til kommentar

For dere som liker spoilere...

 

Har trålet det jeg klarte å finne av spoilere om epsiode 3, The economist. Har oversatt det til norsk og snekret det sammen med et handlingsforløp.

Jeg bare gjengir ting jeg har lest rundt omkring og sett i trailere. Vil tippe at langt fra halvparten kommer til å stemme, fordi erfaring viser at spoilere er veldig upålitelig informasjon. Dessuten er det veldig lett å mistolke korte sekunds segmenter fra trailere.

Epside 3 - The Economist.

 

Hva som ligger i episode tittelen er ikke godt å si, jeg kan ikke si å huske at noen er økonomer i denne serien.

Ny Oceanic 6 person

Sayid er hovedperson i denne episoden. Det er han vi vil se flashforwards av. Det skal vise seg at han er en av Oceanic 6.

 

Vi vil se flashforwards av han og vi vil oppdage at han er den neste, og fjerde personen fra the Oceanic 6. Hans flashforwards finner sted i Tyskland og han har fått seg en ny kjæreste (ikke Nadia alle Sayid fans). Hun heter "Elsa".

Elsa - spilles av Thekla Rueten

Denne skuespilleren er 32 år idag. Hun er født og oppvokst i Nederland. Hun snakker bla tysk, fransk, Italiensk og engelsk flytende. Kan være vi får se scener der hun snakker tysk i flashforward episodene. Hun er altså Sayids kjæreste i flashfowards.

 

Sayid har en jobb i flashforwarden som er meget hemmlig og han forteller ingenting til kjæresten sin. Disse to krangler litt om dette, men Sayid setter jobben fremfor Elsa. Jobben går ut på skaffe informasjon og han er også en slags assasin. Etterhvert skal det vise seg at mannen han jobber for i flashforwarden er ingen ringere en Benjamin Linus. I den siste flashforward episoden får man vite dette, samtidig som Sayid blir skutt.

 

Kjekk italiener

Denne episoden har også en som heter Armando Pucci på rollelisten. Denne skuspilleren er rundt 35-40 år og vil spille en rolle som kalles for Dante. Dante er en italiensk buisnessman. Om han spiller i et av flashforwardene til Sayid vites ikke. Men virker sannsynlig, da kjæresten til Sayid kan snakke italiensk.

 

En eller annen gang i episoden får vi vite at Miles har kontakt med de som presenterte "Ocenic 815 Confirmed Dead" bildene. Snakker da om nyhets bildene vi har sett i "Confirmed Dead" episoden.

Hva skjer på øya?

Etter et Sayid-flashback eller i starten av episoden skjer dette:

 

Handlingen starter med at Sayid, Jack, Miles, Daniel, Frank, Kate og Juliette er på plassen der helikopteret er landet. Naomis døde kropp på båren er også der.

 

Miles vil gjerne ha tak i Ben, han blir betalt mye penger men har fått lite informasjon. Men det er mer en nok til at Miles er topp-motivert for å gjennomføre sitt oppdrag, nemlig få fatt i Benjamin Linus. Han er keen på å gå så raskt som mulig, men Jack advarer han om det. Fordi Jack vet at Locke er farlig og har bevepnet. Miles føler det er ingen hindring da de også har våpen.

 

Alle gode ting er tre

Rescue folkene vil ha tilbake Charlotte som Locke har kidnappet. Sayid får til en avtale med piloten Frank om at han skal bli fraktet tilbake til båten med helikopteret om han klarer å redde Charlotte fra Locke. Først bestemmes det at Sayid og Miles drar for å lete etter Locke/Ben/Charlotte. Det bestemmes også at Jack ikke får være med, selv om han vil. Jack overbeviser heller Kate om å bli med de to andre og den endelige gruppen med tre personer drar mot "the Barracks". Senere ender det med at de tre drar mot the Barracks. Sayid leder en gruppe med seg selv, Miles og Kate og ankommer "the Barracks" også kjent som stedet der "The oters" bodde før de dro ut på "camping i jungelen" mot slutten av sesong 3. Det er stedet der Locke har fortalt at han skal ta med sin gruppe (bla Hurley, Ben Linus, Claire, Sawyer, Alex og Karl.).

 

One left behind

De finner ikke Locke sin gruppe der, men istedet finner de en hjelpeløs Hurley stengt inne i et skap, kneblet og bundet. Hurley forklarer at gruppen til Locke har latt han være igjen der, mens de har dratt videre. -Det har klikka for Locke forklarer Hurley etter at Sayid, Miles og Kate har fått løs tauene. De sitter inne i et av husene, i en stue som er ganske rotete. Han forklarer ganske intenst om en konfrontasjon med Locke der Hurley har prøvd å få noen svar fra Locke. Miles avbryter og ber Hurley komme til poenget og ikke være så oppspilt. Miles spør "what happened" ? Hurley ser da bort på for han den ukjente Miles og spør: "who are you" ? Miles svarer met et nytt spørsmål og sier: "were the hell did they go Tubby ?". Hurley kommer nå med en fantastisk linje: "ahh, awesome, the ship sent us another Sawyer". Hurley forteller også at Locke har sett Walt.

 

Locke leter etter Jacob sin hytte

På vei til "The Barracks" leter Locke etter Jacob sin hytte. Her oppstår det konflikt da han forklarer at planen med Charlotte er at henne skal være et gissel. Dette liker ikke Hurley og han kommer på kant med Locke.

 

Grunnen til at Locke sin gruppe ikke lenger er ved "the Barracks".

Locke fortalte gruppen sin at folkene fra båten (Miles, Daniel, osv) ville komme etter dem for å frigi Charlotte som Locke nå holder som gissel. Etter dette vil de drepe gruppen til Locke. Dette skapte panikk og en dispute oppstår. Hurley krangler med Locke og det endre med at Hurley blir kneblet og bundet i et skap i en av husene i "the Barracks".

 

Kate møter Sawyer

På et eller annet tidspunkt møter Kate Sawyer. Man kan se de i en trailer og de er i et av husene i "The Barracks". Nok engang ender de med å gå hver sin vei og Sawyer viser sin skuffelse til Kate. Sistnevnte vil nemlig gå med Sayid for å finne Locke sin camp. Mens Sawyer ikke ønsker det samme, men stopper henne ikke.

Sayid og Kate finner Locke og co.

De to finner campen der Locke, Ben og de andre er. De har Charlotte der også. Etterhvert oppdager Locke og Sayid at det er noe galt med de fire "rescuers". Men er uenige om hvordan de skal gå frem for å finne ut mer om de nye "gjestene". Sayid ønsker å dra til båten sammen med Charlotte. Locke derimot stoler på Ben som sier at han har en spion om bord på båten.

 

PS! Det er sikkert at Christian Sheperd og Michael vil komme tilbake til øya denne sesongen. Michael skal vistnok komme tilbake i epsiode 8. Denne episoden er Michael sentrert og vi får vite hva han har gjort siden han tok båten og dro med Walt.

 

Jeg tror at et mulig scenario er at Michael og Walt ble reddet av fregatten til Naomi, Charlotte og co. Og at Michael er Bens spion ombord på båten. Vi vet han skal komme tilbake i episode 8, så det kan jo tyde på at det er litt for lang tid for at vi skal få vite hvem spionen er.

 

Denne spoiler teksten er mest ment for meg selv, at jeg skal se om hvor mye av alle spoilerene der ute som faktisk stemmer med sannheten. Men fint om folk kan komme med avkreftende / bekreftende informasjon der dere har lest / hørt om ting.

Endret av Kjakan24
Lenke til kommentar

Spør du meg så er det åpenbart at Hurley lurer Miles, Kate og Sayid. Dette fordi husene er ikke det eneste stedet i Othersville de overlevende kan hjemme seg. Noen av husa er nødt til ha en kjeller, og hvis ingen har det er det nesten nødt til å være et i Ben sitt hus siden han trossalt er ledern. Kan jo godt hende at gangen ved der som faren til Locke ble tatt vare på kan være et sted for de å oppholde seg, kanskje er det også kjellern til Ben siden Richard tok med Ben ned ditt i rullestol?

Lenke til kommentar

Episode 4.04: "Eggtown" - Sneak Peaks

 

 

Se filmen hos Youtube

 

Se filmen hos Youtube

__________________________________________________________________

 

Episode 4.06: "The Other Woman" - Press Release

Gjesteskuespillere, forfattere, regisør og handlingen i skjul-taggene for denne episoden.

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
JULIET IS PAID AN UNWELCOME VISIT BY SOMEONE FROM HER PAST AND ORDERED TO TRACK DOWN AND STOP CHARLOTTE AND FARADAY FROM COMPLETING THEIR MISSION, ON ABC’S “LOST”

 

“The Other Woman” – Juliet receives an unwelcome visit from someone from her past and is given orders to track down Charlotte and Faraday in order to stop them from completing their mission -- by any means necessary. Meanwhile, Ben offers Locke an enticing deal, on “Lost,” THURSDAY, MARCH 6 (9:00-10:02 p.m., ET) on the ABC Television Network.

 

“Lost” stars Naveen Andrews as Sayid, Henry Ian Cusick as Desmond, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Evangeline Lilly as Kate, Elizabeth Mitchell as Juliet, Terry O’Quinn as Locke and Harold Perrineau as Michael.

 

Guest starring are Jeremy Davies as Daniel Faraday, Rebecca Mader as Charlotte, Alan Dale as Charles Widmore, Andrea Roth as Harper, M.C. Gainey as Mr. Friendly/Tom and Brett Cullen as Goodwin.

 

“The Other Woman” was written by Drew Goddard & Christina M. Kim and directed by Eric Laneuville.

 

”Lost” is broadcast in 720 Progressive (720P), ABC’s selected HDTV format, with 5.1-channel surround sound and Spanish audio via SAP. This program carries a TV-14,V parental guideline.

 

This episode of “Lost” will be available on ABC.com the day after airing on the network for users to watch online.

 

Source: ABC

 

Legg merke til at Andreas Roth fra "Recsue Me" har en gjesterolle i episoden. Samt at dette er første gang i sesongen vi vil se Tom og Goodwin igjen. Pluss at Charles Widmore er tilbake for denne og episoden før denne.

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

screen-capture-38.jpg

 

Episode 4.05: "The Constant" - Sneak Peaks og promoer

 

 

Se filmen hos Youtube

 

Se filmen hos Youtube

 

Se filmen hos Youtube

 

Se filmen hos Youtube

 

Fyren i den første sneak peak`en som virker gal er George Minkowski(spilt av Ficher Stevens) som er mannen som hadde kontakt med Jack i sesongfinalen og litt etter før en dame tok over jobben hans nærmest.

__________________________________________________________________

 

Episode 4.07: "Ji Yeon" - Pressemelding ifra ABC

 

Gjesteskuespillere, forfattere, regisør og handlingen i skjul-taggene for denne episoden.

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
JULIET REVEALS SOME STARTLING NEWS TO JIN ABOUT SUN, AND SAYID AND DESMOND BEGIN TO UNDERSTAND THE FREIGHTER’S MISSION WHEN THEY MEET THE SHIP’S CAPTAIN, ON ABC’S “LOST”

 

“Ji Yeon” – Juliet is forced to reveal some startling news to Jin when Sun threatens to move to Locke’s camp. Meanwhile, Sayid and Desmond begin to get an idea of the freighter crew’s mission when they meet the ship’s Captain, on “Lost,” THURSDAY, MARCH 13 (9:00-10:02 p.m., ET) on the ABC Television Network.

 

“Lost” stars Naveen Andrews as Sayid, Henry Ian Cusick as Desmond, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Evangeline Lilly as Kate, Elizabeth Mitchell as Juliet, Terry O’Quinn as Locke and Harold Perrineau as Michael.

 

Guest starring are Sam Anderson as Bernard, Jeremy Davies as Daniel Faraday, Rebecca Mader as Charlotte Lewis, Jeff Fahey as Frank Lapidus, Kevin Durand as Keamy, Marc Vann as doctor, Grant Bowler as Captain Gault, Lanny Joon as Dr. Bae, Simon Rhee as shopkeeper, Zoe Bell as Regina, Christine Kim as admitting nurse, Lynette Garces as another nurse, David Yew as Chinese security agent and George Kee Cheung as Chinese ambassador.

 

“Ji Yeon” was written by Edward Kitsis & Adam Horowitz and directed by Stephen Semel.

 

”Lost” is broadcast in 720 Progressive (720P), ABC’s selected HDTV format, with 5.1-channel surround sound and Spanish audio via SAP. A TV parental guideline will be assigned closer to airdate.

 

This episode of “Lost” will be available on ABC.com the day after airing on the network for users to watch online.

 

Source: ABC

__________________________________________________________________

Litt om hva vi har i vente ifra UGO og E!Online

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
The official description says something like Desmond experiences some side effects. Well that is most definitely true, but not only for Desmond. We’re also going to learn a little bit about Frank Lapetus that will surprise us, no he isn’t the man on the boat but he does have a soft spot for happy couples and may know a thing or two about how to ‘reach out and touch’ someone.

 

‘Professor’ Faraday will be a feature player in Desmond’s flashes, and look for a twist on the “Flashes Before Your Eyes” formula. Not something that hasn’t been done, but something that will be done again to a new extreme.

 

Are the freighties good or bad? Well the four we have met so far may be a little ambiguous, but the ones onboard the ship are most certainly not the warm and welcoming sort. Not all of them anyways.

 

Source: UGO

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Desmond! Next week it's all about our favorite nude beach runner and what happens to him and Sayid in the freighter-copter. (Note: The turbulance toggles his "time travel"-y switch and flashes to a run-in with Daniel Faraday as he is a professor at Oxford...This is the clip we see in the preview in which short-haired Des says to long-haired D.F. "Am I gonna die?" And it should be mentioned that Desmond also could survive off the island and not be counted as one of the Oceanic Six since he wasn't on the manifest.)

 

And the week after that, it's...

 

Smooch time! Chances are, you already know the players (tsk, tsk, tsk). But I think many of you will like the development of that romance. are also getting very close to the return of Harold Perrineau (Michael), which makes me want to kiss someone my own self. His episode (number 8) will fill in where he's been since we last saw him, and I think you'll be pleased.

 

Source: E!Online

___________________________________________________________

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

Ehh laste ned streamet? Skjønner ikke helt hva som er vitsen med å laste ned en stream, når du heller kan laste ned episodene i video-formater. Uansett de er ute rundt 4-5 på fredager i 4 uker til før det er pause på grunn av de må få lagd nye episoder på grunn av streiken har stoppet dem litt.

Lenke til kommentar

Episode 4.06: "The Other Woman" - Sneak Peaks

 

 

Se filmen hos Youtube

 

Se filmen hos Youtube

__________________________________________________________________

 

Episode 4.08: "Meet Kevin Johnson" - Press Release

Gjesteskuespillere, forfattere, regisør og handlingen i skjul-taggene for denne episoden.

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
SAYID CONFRONTS BEN’S SPY ON THE FREIGHTER, AND BEN PLEADS WITH DAUGHTER ALEX TO FLEE LOCKE’S CAMP TO SURVIVE AN IMPENDING ATTACK,

ON ABC’S “LOST”

 

Cynthia Watros Guest Stars as Libby

 

“Meet Kevin Johnson” – Sayid confronts Ben’s spy on the freighter, and Ben urges daughter Alex to flee Locke’s camp in order to survive an impending attack, on “Lost,” THURSDAY, MARCH 20 (9:00-10:02 p.m., ET) on the ABC Television Network.

 

“Lost” stars Naveen Andrews as Sayid, Henry Ian Cusick as Desmond, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Evangeline Lilly as Kate, Elizabeth Mitchell as Juliet, Terry O’Quinn as Locke and Harold Perrineau as Michael.

 

Guest starring are Cynthia Watros as Libby, M.C. Gainey as Mr. Friendly/Tom, Mira Furlan as Danielle Rousseau, Tania Raymonde as Alex, Blake Bashoff as Karl, Marsha Thomason as Naomi Dorrit, Ken Leung as Miles Straume, Jeff Fahey as Frank Lapidus, Kevin Durand as Keamy, Anthony Azizi as Omar, Fisher Stevens as George Minkowski, Grant Bowler as Captain Gault, Jill Kuramoto as female anchor, Galyn Gorg as nurse, Starletta DuPois as mom, William P. Ogilivie as Gus, Francesco Simone as Arturo and James Locke as mechanic.

 

“Meet Kevin Johnson” was written by Elizabeth Sarnoff & Brian K. Vaughan and directed by Stephen Williams.

 

”Lost” is broadcast in 720 Progressive (720P), ABC’s selected HDTV format, with 5.1-channel surround sound and Spanish audio via SAP. A TV parental guideline will be assigned closer to airdate.

 

This episode of “Lost” will be available on ABC.com the day after airing on the network for

users to watch online.

 

Source: ABC

 

Første episoden Michael er tilbake i(høyst sansynelig at Michael er spionen til Ben), fordi han ryktes å bruke navnet "Kevin Johnson" som da ville være hans navn hvis han skulle infiltrert skipet for Ben siden de ville ha hans virkelig navn på manifesten til flyet.

 

Forresten første episoden Libby er tilbake i siden sesong 2. Å første episode Miles er tilbake siden Eggtown, selv om dette er trolig bare i flashback.

Lenke til kommentar
:D M.C Gainey kommer ! Gleder meg sykt til denne episoden, med den rollelista ! Ser sykt bra ut. Det sykeste er at Michael ser ut til å jobbe for Ben! Var bra at vi ikke ble ferdig med Minkowski med den ene desmond episoden =). :sesong 4 har satt standaren ^ :D
Lenke til kommentar

Selvfølgelig, og for å ikke glemme Libby. Selv om hun nesten ble proritert som gjesteskuespiller i sesong 2(den sesongen hun var hovedskuespiller), så er det jaggu meg på tide med at vi får kanskje litt mer svar rundt dama. Hun var trossalt innsperra på galhuset med Hurley og har møtt Desmond før de overlevende.

Lenke til kommentar

Post Produxtion Spoiler Snippets

 

 

4. Charlotte and Daniel want to shutdown the hatch because Ben could use it to gas the whole island.

 

3. In a romantic flashback we find out Goodwin works at the new hatch. Dealing with some type of reactors.

 

2. Daniel and Charlotte have taken the gas masks and left everyone else to make their way to the new hatch.

 

1. The others have a therapist. And we find out she was married to Goodwin.

 

 

Source: Post Produxtion@DarkUFO

______________________________________________

 

Latest from Kristin

 

 

Who opened the door of the sick bay for Sayid and Desmond? How'd the comm center get trashed? Episode eight will answer those Q's.

 

Oh, and P.S.: You heard about "the death" that's coming up, right? Well, fear not, 'cause from what I understand, this death does not mean it's the last we'll see of this person on the show—not by a long shot. Yay for time travel! Yay for Desmond! Yay for the love of this show!

 

Source: TV Guide

Lenke til kommentar

Spoiler om hvem Oceanic 6 blir:

The Hatch bestemmer hvem Oceanic 6 skal bli

 

Hvem er de seks + Aaron som kommer seg vekk fra øya ?

 

Vel jeg skal gi dere et par punkter som er fakta så langt:

 

- Kate er med i Oceanic 6

- Jack er med i Oceanic 6

- Hurley er med i Oceanic 6

- Sayid er med i Oceanic 6

 

Når man drar til og fra øya så vil man oppleve denne "tidshoppingen" hvis man har blitt utsatt for sterk stråling. Dette skjedde med Desmond og han ble jo utsatt for det når "the Hatch" imploderte.

 

La oss gå tilbake til de fire fra Oceanic 6 ... Kate, Jack, Hurley var alle sammen med Sawyer, Ben på bryggen etter at Micheal hadde ført dem til The Others.

 

Sayid var på seilbåten på vei mot den falske Others campen sammen med Jin og Sun.

 

Med andre ord, ingen av disse har blitt utsatt for den sterke strålingen på den samme måten som de på stranden. Der så vi at lyset rundt dem ble nesten hvit og de ble helt klart mer utsatt en de på bryggen / seilbåten.

 

Hva betyr dette ?

 

Jeg mener da at sjansen er meget stor for at de to siste plassene i Oceanic 6 går til Jin og Sun. Sawyer vil jo ikke forlate øyen og det er to plasser igjen.

 

Lille Aron er jo også med vekk fra øya og han ble jo utsatt for strålingen fra The Hatch han også. Men kanskje det at han ble født på øya gjør han imun ? Har ikke mer for å forklare at Aaron kom seg fra øya. Men tror dette kan stemme.

 

Ergo: The Oceanic 6 (+ en til) blir: Jack, Kate, Hurley, Sayid, Jin, Sun og siste mann på lasset blir Aaron.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...