Gå til innhold

Hardware.no i ny drakt


Anbefalte innlegg

Dotten, det er vel ikke mye forlangt å få ting på linje med hverandre? Ser jo ut som artikkelene er kastet på en blank side uten noe form for logikk.

 

Alt jeg forlanger for å få mer oversikt er å sette artikkelene på linje med hverandre.

 

Se illustrasjon på min forrige post på side 9. Det blir 1000 ganger mer oversiktlig av den lille endringen.

 

Et mer markant skille mellom reklame og artikkel hadde heller ikke vært å forakte.

 

Edit. Det skal sies at hardware.no faktisk fremstår noe bedre enn Amobil selvom de kjører samme designet. Mulig det er fargene som gjør at HW er mer behagelig for øyet. Men jeg mener fortsatt at artikkelene til høyre med fordel kan settes på linje med de til venstre.

Endret av Dj_Matsern
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg må inrømme at jeg hadde forventet meg mer, mitt førsteinntrykk var skuffelse.

 

Reklamen er mer dempet og integrert enn før, det likte jeg.

 

Men det er ikke noen intuitiv overordnet struktur på siden, i hverfall ikke som jeg ser. Det er ingen form for selektiv fokus, da alt skriker like mye om min oppmerksomhet.

 

Jeg har problemer med å se hva som hører sammen, selv bilder med tilhørende tekst flyter i hverandre, da det er mye luft rundt alt, og ingenting som indikerer samhørighet. Hvilken tekst som hører til hvilket bilde i artiklene er uklart.

 

Det er opplagt endel finpuss igjen, da dere koder parametere feil i linker, & skrives & for variabler i linkene. Dere forsøker også å nøste ett h3 element under ett a element i topic feeden om programvare.

Endret av FrodeNilsen
Lenke til kommentar

Dette var jo et FLOTT design da :thumbup:

 

Er selvfølgelig uvant, men jeg ser fram til å vende meg til det :)

 

 

EDIT:

I dag har vi gleden av å presentere Amobil, Akam, Amobil, Gamer og Hardware i helt ny drakt. AMOBIL står 2 ganger

Endret av qrompe
Lenke til kommentar

Kopierer meg selv fra en annen tråd, så får jeg sagt det her også:

 

Førsteinntrykket mitt var faktisk veldig negativt. Når jeg har studert det litt mer nøye, ser jeg at det ikke er så ille, men likevel altfor rotete. Likte mye bedre måten artikklene stod under hverandre i en og samme kolonne, nå ser det mest ut som de er kastet utover, med reklamen slengt inn på tilfeldige steder.

Synes det gamle var mye mer stilrent, deilig med noe som er oversiktlig og enkelt, og ikke et forsøk på å få så mye som overhodet mulig trykket inn på en liten forside.

 

Synes også det er feil at alt skal ha så veldig kult og overveldende design, det er innholdet som teller på en slik seriøs dataside, og det er ikke folk som synes designet er kult man skal appelere til her, men heller de som er ute etter en god og oversiktlig side hvor de kan lese seriøse artikler.

Personlig gir det meg negative assosiasjoner til en side når det første jeg legger merke til er et overdrevet design. Det gir meg assosiasjoner til mindre seriøse sider som prøver å pakke inn lite innhold i mye design.

 

Det er sikkert mye som er en vanesak, og jeg kommer nok til å vende meg til mye av det.

Men på den annen side: Why change the winning team? ;)

Endret av I.A.G.
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
Og; det å påstå at brukerne tar feil når de sier sidene er uoversiktlige eller kompliserte grenser jo til herlig arrogant. :)

 

Nå er det nok av lesere, deriblant meg, som ikke ser det helt store problemet så langt og er fornøyd. Folk er forskjellig og det finnes de som er fornøyd med forandringen, det er bare til å lese tråden. Med tanke på hva som er arrogant eller ikke så er vel det beste å innse at mennesker er forskjellig og selv om du mener det er uoversiktlig og en annen leser mener det ikke er det så betyr ikke det nødvendigvis ikke at en av du må ha rett og den andre tar feil, eller vice versa. Det handler om personlige preferanser og point of view. Den berømte halvfulle/halvtomme koppen.

 

 

Det er *arrogant* når teknisk ansvarlig eller ansatte i hw.no (de som har vært med på å lage nytt design) kommer med argumener om at brukere tar feil.

Foreløpig har det ikke vært mye av dette i tråden (om noe i det hele tatt). :)

 

Å diskutere personlige preferanser ("smak") vedrørende design/layout på en webside er noe helt annet.

Det er dog en fordel at det gjøres mellom *brukerne* og ikke at de som lager/er ansvarlige for disse websidene legger seg så veldig mye opp i denne diskusjonen.

Eller bruker mye tid på å skrive innlegg om hvorfor valgt/kodet design er så veldig bra/og at de som kritiserer tar feil.

 

Burde ikke være vanskelig å forstå dette/forskjellen mellom diskusjon og arrogant overkjøring av brukere.

 

Det er også mange som lar seg "blende" av "fancy" design, inkludert meg selv.

I mitt tilfelle går det veldig fort over dersom jeg opplever for mye "form before function". :D

Lenke til kommentar

Jeg har ikke orka å gå gjennom 16 sider med poster, men det jeg har lest, må jeg si meg mye enig i. Det ser veldig pent ut, men dessverre ikke like mye "brukervennlig".

 

Det verste er nok at det er så rotete - som veldig mange andre påpeker. Å blande kolonner med infotyper synes jeg var slitsomt. Hva med å få alle artikler inn i én kolonne, og heller la de "store" sakene, få litt ekstra høydeplass istedet for breddeplass? 4 kolonner er også i meste laget.

 

En ting jeg ikke har sett blitt kommentert enda, er blanding av fonter. Det var "ekkelt" å ha overskrifter og "Les hele saken" i helt annen skrifttype. Hva med å bruke bold eller større skrift bare?

 

På hw.no la jeg også merke til at det var veldig lite kontrast i forhold til bakgrunnen og opplistinga av "Ferske diskusjoner". "Lysegrønt" på hvitt funka ikke for min del i alle fall... Mer kontrast - ja takk. :)

 

Dog er det kjempebra med likt design på hw/foto/mobil/spill, men med en gang jeg blar litt nedover kan man jo begynne å tenke: Hvilken side er jeg på nå egentlig? Foto? Noe annet enn HW-nettverket? Alt er jo så hvitt og lyst at jeg kan ikke se noen forskjell, i alle fall. Det skal kanskje ikke mere til enn å forandre det hvite helt til venstre, som ikke brukes til annet enn luft. Overgang fra hw-del-farge til hvitt f.eks.? Joda, man har link-fargene, men i mitt hode er ikke de dominerende nok til at man automatisk kobler det.

 

Håper dere tar kritikken på alvor, og gjør passende forandringer. Hvis ikke er jeg faktisk rett dere vil miste lesere.

 

Edit: En ting til. Fast bredde er en uting dersom det kan unngås. Hva med bruk av min-width og max-width?

Endret av Ratleto
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...