Gå til innhold

Lager kinesisk mat i Norge


Netj

Anbefalte innlegg

Jeg liker å ha kinesisk mat alltid i Norge :huh:

Men den sted til grønnsaker er så små i rema 1000 :confused:

Sted for brød er storre enn sted for grønnsaker...

Sted for bare grønnsaker er som stor av helt rema 1000 i kina

Også det er så dyr i norge.

Pris er 10 ganger mer enn i kina. :confused:

Jeg vil gråte med brokkoli og pepper :closedeyes:

 

Det er en til middag i dag, brokkoli med bacon :xmas:

sett brokkoli i kokende vann for 5 minuter, da det er rett å koke.

post-290304-0-62260200-1361205798_thumb.jpg

post-290304-0-56109200-1361205812_thumb.jpg

 

Sett bacon i pan, da også sette inn brokkoli.

post-290304-0-61077700-1361205822_thumb.jpg

 

Legg soybean, pepper, salt, ting som du liker

post-290304-0-50788200-1361205828_thumb.jpg

 

Husk å 'snu det rundt' for noen ganger, det er ferdig når det er 'dry and tasty' :wee:.

Det er bedre farge med flere soybean, or pepper sauce.

post-290304-0-80054700-1361205833_thumb.jpg

 

Hyggelig å ha kinesisk mat her i norge :wee:

Endret av Jin_
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi tjener vel nesten 10 ganger mer enn i kina og..

 

Gå heller på ica, meny, extra eller obs hvis du skal ha mange typer grønnsaker.

Ja, du er rett.

Men jeg tror at folk i USA også tjener 10 ganger mer, med lave pris i super market.

Pris er så dyr her i Norge :huh:

Lenke til kommentar

Vi bruker blomkål til veldig mye forskjellig. Det er nok ikke noen egen norsk måte å tilberede den på, men du kan jo prøve blomkålsuppe.

 

2 blomkål

1 løk

1 purre (bare det hvite)

6dl grønnsakskraft

Olivenolje

 

Kutt opp og fres litt i en panne før du tilsetter kraft og koker til det er mørt. Kjør det så sammen med en blender eller stavmikser. Smak til med salt og pepper.

 

2ss gressløk

100gr bacon

 

Kutt opp, stek bacon og strø over før servering. Bacon kan byttes ut med stekte reker (gjerne stekt med litt currypaste).

 

Du kan i tillegg kutte opp en blomkål til i små buketter, og steke disse litt før du har de i den ferdige suppen.

Endret av Phileas Fogg
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

 

Pris er 10 ganger mer enn i kina. :confused:

Jeg vil gråte med brokkoli og pepper :closedeyes:

 

Hyggelig å ha kinesisk mat her i norge :wee:

 

Hei igjen! Du er på farten med litt mere matlaging - og lærer stadig mer norsk også. Ikke for å være vemmelig, men den setningen angående gråtende brokkoli og pepper, var noe av det mest fornøyelige til nå, i dag - så den skal du få stor takk for. Jeg kan gi deg noen gode oppskrifter på norske spesialiteter (pensjonert kokk), men det får bli litt senere.

 

Jeg ble bare så glad når jeg så tråden din, så derfor ville jeg si fra

 

Ha en fin dag

 

;)

27586750.jpg

Lenke til kommentar

Takk for informasjon.

Men jeg liker KIWI fordi det er mer grønnsaker enn REMA 1000.

 

En kinesiske måten å koke agurk.

Sett noe salt og sukker med agurk for 2 timer.

post-290304-0-08661200-1361298852_thumb.jpg

Da det er mye vann ute,

(Nå huske å 'wash' det litt med rent vann, eller det blir for salt etterpå)

post-290304-0-36234600-1361298871_thumb.jpg

Nå det er bedre uten vann.(Press it make it dry)

post-290304-0-94550500-1361298879_thumb.jpg

Tillegg olje inn panne, også pepper.

Det ser litt ute, fordi jeg spiset mye når jeg koker :wee:

Det er 'crisp' agurk

post-290304-0-90187400-1361298885_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...