Gå til innhold

Småprat om/rundt Warhammer Online


Anbefalte innlegg

Hva skjer når man går ut av "beginner's area"? Forsvinner questing og slikt? Har jo tonnevis med quests rundt. Når "bør" jeg gå vekk derfra? FInner jo new quests overalt i nye småbyer. Blir jeg bare warpet til en helt annen plass eller campaign?

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg skal logge inn selv og se om jeg finner noe lignende knapp. Har aldri vært borti noe beginner's area man kan forlate i WAR i alle fall. Annet enn den fysiske plassen man starter, men der kan du jo fritt komme tilbake når du vil.

 

EDIT: Beklager, kan ikke finne noe knapp eller valg her hos meg. Dette kan som sagt være noe som henger igjen fra den gratiskontoen eller noe.

Endret av SilentNET
Lenke til kommentar

Gratis konto jeg oppgraderte til vanlig. Er en knapp et sted i interface som står "Leave beginner's area" på.

 

Men jeg driver jo og quester i Tier 1 og Tier 2 på world map. Nordland osv.

Spiller du Elf, Greenskin eller Dwarf? Er det scrollen du har i backpack du mener? Hvor du 'bør' være kan du se ved å mouse-over chapters på world map (for PvE questing). Med mindre du vil gjøre RvR - da er det faste steder for det.

Lenke til kommentar

Noen som spiller på Norn? Tenkte å gå tilbake til WAR, men gidder ikke hvis det er fylt av zergs på det ene laget. Og hva har skjedd med WAR-europe.com?

Både Norn og Azgal, de to siste engelske serverne, er ok mtp balanse. Når det gjelder zerging så er det stort sett det som foregår i orvr. Scenarios er ok.

 

Mythic har tatt over driften av de europeiske serverene, så GOA er ute av bildet. Vi bruker Warhammeronline.com eller Warhammeralliance.com for å trolle og e-peene. :p

Lenke til kommentar

Selv spiller jeg hovedsaklig på Azgal nå, og har følelsen av at det er ganske balansert. Enkelte ganger er kampene laaange og jevne, andre ganger knuser Order Destruction, mens andre ganger er det motsatt. Dog skal det sies at jeg bare har spilt T1 og T2 så langt, da jeg begynte på igjen selv for en uke siden. Skal nå begynne på T3.

Lenke til kommentar

Hummm...i ferien spilte jeg WAR ferdig installert på bror sin Mac. Tenkte jeg må spille mere når jeg kom hjem, så jeg kjøpte en boks med PC-spillet. Har installert, men den nekter å åpne patcheren, sier den ikke får tilgang til fila patcher-goa.prod.sig og quitter.

 

"The patch client was unable to retrieve the file [patcher-goa.prod.sig] from the patch server. Please try the patch operation again in a short while." så quitter programmet med en "program stopped working".

 

Får ikke noe påloggingsskjerm e.l. Prøvde å starte WAR.exe direkte, men da ble bare skjermen svart og fikk WAR-pekeren på skjermen.

Problemet er at den har vært der siden igår formiddag. Googla meldinga og fikk mange hits fra 2008, men alle bare ordnet seg selv etter noen timer virket det som. Finner ingen løsninger. What gives?

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Jeg fabler litt i mørket her, men siden GOA ikke lenger har noe med spillet å gjøre, og alle GOA sine servere er fjernet, så kan det jo ha en sammenheng.

 

Får du tak i en klient på nett, så bør du kunne bruke den istedenfor. Det skal være en klient ute på nettsidene til WAR. Last ned denne, patch og velg oppgrader til full versjon (klienten er i utgangspunktet beregnet på disse gratis tryout kontoene som bare får tilgang til Tier1 av spillet eller noe). Mener du skal kunne oppgradere denne klienten on the fly ved å logge inn med en full account.

Lenke til kommentar

Er det ikke mulig å skrive inn riktig patch-server i patch.cfg fila da? Står patcher-goa.prod.sig der, og war-goa.prod lengre ned.

Hva står det i din patch.cfg som tydeligvis har riktig server?

 

Alt er vel flyttet over til Mythic sine servere.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Baww, får google videre da..har funnet amatørpatcher og diverse guider. Merkelig at ikke Mythic fikser dette selv. De fleste treffene jeg får er fra 2008 eler 2009, da.

 

Kan vel laste ned trial-klienten, men den krever at jeg registrerer ny trial account først..

 

Edit: Fant en løsning, lasta ned denne fila http://www.upload.ee/files/677187/mythic_patcher.zip.html som inneholder warpatch.exe og en ny patch.cfg med riktige servere i. Da startet patcheren. Dette kom ikke frem noen steder på warhammeronline.com, men var begravd inne i warhammer forumet et sted. Da var det bare å vente på 10GB filecheck...

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...