Gå til innhold

Småprat om/rundt Warhammer Online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Min bruker alt fra 3KB til 90KB på downloaden... Finnes det noen som har laget en samling av filene som er i patchen og lagt for nedlasting?

det hadde faen meg vært nydelig=)

Jepp.. Jeg har søkt litt her og der, men så langt er det ikke noe som har dukket opp.. Bare å ha fått ned et par av de store filene hadde hjulpet. world.myp f.eks .. er på 400mb tar jo 15min på en vanlig connection.. Er forøvrig på 32% atm.. startet opp i 18 tiden en gang

haha dette blir for dumt

Lenke til kommentar
Hvordan går det med WAR karrieren til folk ? Hvordan føles det iforhold til WoW ?

 

Vurderer litt å skaffe det imorra eventuelt, synes det ser bra ut..

Det føles ganske likt som WoW. Eneste jeg vil si er at WoW har fått til responsen og kjappheten i combat mye bedre.

 

Det blir litt random syns jeg i WAR når man sloss.. Man kan trykke på en knapp, så tar det 1+ sekund før man faktisk slår slaget og ser animasjonen går av. Noen ganger kommer ikke animasjonen i det hele tatt selv om man ser skaden kommme til X ability. Andre ganger tar det 1+ sekund før skaden man gjør på fienden registreres i hans HP pool. Noe som får det hele til å være/bli litt merkelig.

 

Uansett, liker man WoW så liker man nok WAR også.

Lenke til kommentar

Ser mange sliter med å komme igang, og login-systemet dems er forståelig helt på trynet. Jeg var vel av de heldige, sto utenfor elkjøp 2 min før åpning, fikk spillet(eller keyen, siden jeg hadde lastet ned betaclient og spillet til 99% natt til i dag)

 

Eneste problemet jeg hadde var å legge inn adressen min, siden det var Å i den. Byttet med to a-a og gikk videre. Fikk registert konto, aktivert key 3 min etter(når jeg endelig skjønte det) og fikk lastet ned patchen fra beta til full som var på 208MB, dette gikk på 900KB/s hele veien.

 

Satte meg ned og koste meg i et par timer på Karak Eight Peak, før han jeg bor sammen med kom hjem.

 

Han hadde bestilt fra EA Store, hadde ikke fått key, download manager hadde gått til h**vete og alt så mørkt ut. Vi fikk installert med mine skiver, og ringte inn og møtte en over gjennomsnittet hyggelig kundebehandler hos EA som gav oss nøkkelen. Det som var så rart var at patchene for hans del var 864MB, men nedlastingen hans gikk også på max så han kom seg igang :w00t:

 

Det som forundrer meg mest med spillet er at det er så fantastisk gjennomført, vel gjennomtenkt og at alle quest er logisk laget og linker deg veldig bra videre i spillet. Grafikken er helt OK til å være MMORPG(ikke AoC-kvalitet, men heller ikke WoW) og gameplay er fantastisk. Det er litt lag i spillet til tider, men det er kanskje ikke så rart?

 

Det er godt å endelig få den CS/WoW-følelsen når du starter å spille et spill igjen, noe helt annet enn jeg fikk av AoC!

 

The Age of Reckoning has begun.

 

GL HF!

Lenke til kommentar

Hovedforskjellen i combat mekanikk, både PvP og PvE mellom WAR og WoW for min del er den ekstreme mengden abilities, tactics og morale abilities man har til disposisjon. Jeg spilte en periode Shaman i WoW, med keybinding for hver eneste ability, og med min lvl 18 Ironbreaker har jeg snart gått tom for knapper å feste abilities til.

 

Det er også mye mer slik at man bruker det meste av tingene, siden det ikke nødvendigvis er 1 hoved damage skill f.eks, som det nesten alltid er i WoW. I dette spillet fungerer det faktisk genialt å være tank med sverd og skjold i PvP også, noe som er vanvittig morro. Kaste folk i alle retninger med knockback abilities, slå de på ryggen med knockdown og passe på resten av gruppen virker balansert i forhold til DPS klasser og jeg har det i allefall utrolig gøy sålangt. :)

 

Gleder meg til healere får mer lyst til å heale enn å trykke på dot knappene, ettersom det er ofte dette som avgjør om man vinner eller taper i scenarios for øyeblikket.

Lenke til kommentar

Fikk ikke testa så mye i kveld, ettersom det gikk over fem timer å laste ned patchen, men når jeg først kom inn var inntrykket bra. Lagde med en Chaos Zealot og ble kjent med interfacen, tome of knowledge og basic combat - alt føltes veldig gjennomført, så jeg gleder meg til i morgen og helg da jeg kan dedikere noe mer tid til spillet.

Lenke til kommentar

noen som har testet bright wizard eller shadow warrior? Jeg er alltid litt skeptisk til en ranger type som SW men jeg vil alltid prøve de.. Hvordan er stealth og slikt? Fungerer det som det skal?

 

Husker nightshades i DAoC og digget de :)

 

Når det gjelder BW så kunne jeg godt tenke meg å rulle en slik en også, for å kunne benytte PBOAE. Noen som har testet denne spec'en enda?

Minner meg forøvrig om en klasse i DAoC det også, kommer bare ikke på hva den het..

Lenke til kommentar
noen som har testet bright wizard eller shadow warrior? Jeg er alltid litt skeptisk til en ranger type som SW men jeg vil alltid prøve de.. Hvordan er stealth og slikt? Fungerer det som det skal?

 

Husker nightshades i DAoC og digget de :)

 

Når det gjelder BW så kunne jeg godt tenke meg å rulle en slik en også, for å kunne benytte PBOAE. Noen som har testet denne spec'en enda?

Minner meg forøvrig om en klasse i DAoC det også, kommer bare ikke på hva den het..

 

Bright Wizard virker som en veldig lovende klasse. De fleste spellene man har bygger opp Combustion Points, som øker dpsen betraktelig. Når den er fullt bygget opp på 100 poeng så har man 50% crit og 100% crit damage, men da har man også en 50% sjangse for å eksplodere for en god posjon damage på seg selv. Det finnes også spells som bruker opp alle Combustion Pointene man har, og har større effekt av fler poeng. Dette kan man da bruke til å balansere seg ut av en ganske vill nuke-modus da man har sprengt seg selv til for lavt hp. Er bare på rank 5, så det er veldig tidlig enda, men dette er iallefall hva jeg har kost meg med de siste timene. Ved første øyekast er dette en av de mer interessante klassene jeg har spilt i ett MMORPG. :)

 

Må bare legge til at jeg er fullstendig overrasket over hvor bra spillet virker. Dette gir meg en veldig annen følelse enn det jeg fikk fra Failgate: London og Age of Conan. Til tross for at jeg har en kraftig PC så er jeg fornøyd med at de ikke har dratt grafikken for langt. Det er viktigere for meg at det går 100% glatt, og at venner som ikke har en optimal PC faktisk har muligheten for å spille dette. Det ser absolutt bra nok ut uansett. Gleder meg utrolig til å hoppe inn igjen, morgendagen vil bestå av store deler Warhammer!

Lenke til kommentar
Må si meg enig med Jext. Er kjipt når min Chosen dør fordi healerne vil komme høyt på Damage lista i scenarioene :p

 

Hehe, synd for dem. Jeg har ligget øverst på både healing og renown med min Disciple i hele dag. Forsvarer meg utmerket hvis noen kommer innpå, men med en rimelig god range kan jeg stå og heale på bra avstand, samt sanke inn renown så det holder :new_woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...