Gå til innhold

Første LCD-TV, 32"-37". Prisklasse ikke bestemt.


Anbefalte innlegg

Heisann! I forbindelse med ommøblering på rommet mitt har jeg funnet ut at det er på tide å pensjonere den snart 10 år gammle 20", 1200kr dyre Buka TVen som har tjent meg det siste 10året. Vi har en 42" LCD-TV til 20k i stua, men jeg er lite lysten på å dele TVen med andre. Derfor tenker jeg på å kjøpe min egen LCD.

 

Har veldig lite peiling på tv generelt. Derfor hadde det vært veldig greit om noen kunne ha satt meg litt inn i det viktigste. Dette er som sagt en tv til en ungdom som skal brukes til litt TV, film i helgen, serier osv. Har en del HD matreale på PCen så det å få satt den opp til å vise HD hadde vært kult. Noe ekstra jeg trenger da?

 

Har ikke bestemt meg for prisklasse men jeg er veldig intresert i prisklassen rundt 6-7k. Får jeg da en TV som holder for meg som ikke er ekstremt kresen? Jeg har visse grenser for hva jeg gidder, det bør ikke være uskarpt, dårlig fargegjengivelse/veldig lyse eller veldig mørke områder etc.. En TV uten store feil ang. bildekvalitet, brukbarhet osv. Er dette mulig for under 7k?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ingen ekspert på området, men det skal være fullt mulig å finne en god Tv for under 7k, er bare å se litt rundt på de forskjellige nettbuttkkene.

 

Denne kan kanskje passe til ditt bruk? http://www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=94759 (32")

 

http://www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=91305

 

I forhold til å vise HD ting fra PC'en trenger du vel egentlig bare en Tv som er HD-ready (holder med det på 32-37") og HDMI utgang på pc'en.

Endret av Heavenly
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...