Gå til innhold

Den store Multicom Kunshan M570+ tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvis ikke Ntune fungerer , må du prøve annen driver på den... ikke alle skjermkortdrivere støtter Ntune... Husk også å laste ned den nyeste versonen av Ntune.

Hvis Ntune fremdeles ikke fungerer, anbefales Rivatuner.

rivatuner støtter ikke 8800m.

 

Neivell.

Da hadde jeg tatt en kopi av gpu-bios, og reflashet med nye klokkverdier :)

 

Da trenger du :

 

Gpuz

NiBiTor

NVflash

 

Med Gpuz lagrer du bios , med NibiTor endrer du klokkeverdier (og lagrer ny gpubios) og med NVflash reflasher du :)

riktig riktig :) det gjorde jeg før, økte også voltage litte gran(med 0,05). Men nå har man det programmet fra nvidia som kan overklokke 8800m nå.

 

EindindS-> Jeg har m570TU, sendte en mail til de folka, spurte om de kunne merke pakken som en "gave", de sa at de kunne det. Bare måtte gi beskjed under bestillingen at man ville ha det.

Endret av hproslan
Lenke til kommentar

hehe, sorry skrev navnet feil!

 

uansett, det hender at man er heldig med tollen ;)

 

kjenner til flere episoder fra ebay.com for å si det slik :) hvor man slipper moms/toll og mass. Men som sagt, man bør være forberedt på at man må likvel betale..

Endret av hproslan
Lenke til kommentar

Hehe, går bra.

 

Noen anelse hvor mye det ville blitt i moms/toll for GPUen og heatsinken om jeg skulle kjøpt? Koster ca 550$.

 

Vet du hvor mye Multicom ville krevd for kortet og heatsinken?

 

Hadde vært greit for meg å ikke kjøpt fra Multicom så de ikke vet at jeg bruker GTX 280M så garantien ryker. :)

Endret av EivindS_
Lenke til kommentar

Jeg bestilte min på torsdag og fikk den på mandag. Sendte også mail og spurte når jeg bestilte hvor lang tid det tok før den var leveringsklar og de sa en uke ca. Så det var jo veldig kjapt.

 

Strømkabelen til laderen manglet da jeg fikk den, men har sendt mail og regner med de sender en.

 

Har testet maskinen nå og er veldig fornøyd, lyden var sinnsyk dårlig til å begynne med, men så gikk jeg på noen innstillinger og forandrert avspillingsenhet til en annen og det ble myyyye bedre.

 

Eneste negative til nå, er at det en død/stuck pixel midt på skjermen som er grønn.

Lenke til kommentar

Jeg vurderer og kjøpe denne laptop-en med GTX 280M-en. Er det noen som kan si noe om kvaliteten på skjermen? Jeg skal ha 1440x900-panelet for best mulig frame rate i native oppløsning. Hvordan er svartnivå, farger og bakgrunnsbelysning? Jeg hadde en kort tid en Kunshan D900 og den hadde en veldig dårlig skjerm. Masse lyslekkasjer, blasse farger og dårlig kontrast (se vedlagt bilde). Sammenlign gjerne med en desktop-LCD som referanse. Takk for svar.

post-8249-1250776933_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Det er litt vanskelig å si da panelet kan variere fra maskin til maskin. Det du kan gjøre er å spørre Multicom hvilken hardware ID deres 1440x900 panel har (eventuelt hvilken produsent og modell det er), og så prøve å finne informasjon om dette på nettet. Jeg kan si at jeg er ganske fornøyd med mitt LG Philips LP171WE3 1680x1050 panel (hardware ID LPL0060), selv om dette ikke trenger å bety noe for deg.

Lenke til kommentar

Skal høre med MultiCom i morgen. Kan for øvrig virke som om det er samme problem med panelene på disse som med Kunshan D900: Se her.

 

Oppdatering: MultiCom kunne hverken oppgi HW-id på chat eller via [email protected]. :\ De nyere utgavene av M570 skal dog komme med LG-panel, men selv her er det variasjoner/revisjoner. Jeg kommer muligens til å ta sjansen, men er litt tilbakeholden. I verste fall må jeg ut med en tilverkningskostnad ved en eventuell retur.

 

Er det noen som for øvrig har en formening om det har noe særlig for seg å punge ut en ekstra høvding for å få 2,8 kontra 2,53 GHz CPU?

Endret av Gjest
Lenke til kommentar
Er det noen som for øvrig har en formening om det har noe særlig for seg å punge ut en ekstra høvding for å få 2,8 kontra 2,53 GHz CPU?

Det kommer an på hva du skal bruke maskinen til. Skal du drive med prosessorintensive applikasjoner (som videoredigering) vil det muligens være verdt det, men da vil jeg heller anbefale deg å investere i en quad core. Skal du bare bruke maskinen til "vanlige" ting som spill, musikk, film, internett og lignende vil det etter min mening ikke være verdt det, da cpuen uansett ikke er flaskehalsen i slike bruksscenarioer. Med andre ord; jeg tviler på at du vil merke noen som helst forskjell i reell ytelse.

Lenke til kommentar

Takk for svar. Slo likevel på stortromma når jeg først bestilte: 1440x900 skjerm, NVIDIA GTX 280M, Core 2 Duo T9600 2,8 GHz, 4 GB RAM, 320 GB 7200 RPM HDD og Bluetooth-modul.

 

(Valgte lavest mulig oppløsning på skjerm for best mulig game performance i native oppløsning og levetid.)

 

Det ble mange lapper for en ny laptop så håper jeg blir fornøyd. :) Nå må jeg bare smøre meg med tålmodighet..

Lenke til kommentar

Ahh.. takk! :) Eneste MultiCom manglet var 320 GB-disken. Den er under bestilling så forhåpentligvis tar ikke det så lang tid. Ellers lå den i bygge-kø. Håper ikke den er like lang som helsekøene da. :p

Lenke til kommentar
^Skal han ha quad-core, bør applikasjonene være kodet til å bruke alle 4 kjernene, ellers er det bedre med en høyt klokket Core 2 Duo.

Det er forsåvidt sant, men jeg kommer ikke på noen typiske prosessorintensive applikasjoner som ikke allerede er optimalisert for flere enn to kjerner. Dermed anbefaler jeg quad core til prosessorintensive formål, og ellers lavere klokket dual core (2.5GHz) da prosessoren likevel ikke er flaskehalsen i resten av scenarioene. Uansett, raskere prosessor skader jo ikke, og jeg håper du blir like fornøyd med maskinen din som jeg er med min aidon. Jeg har faktisk T9600 selv ;)

Lenke til kommentar

Yes, da var PC-en ankommet mitt lokale postkontor! :dribble: Det tok kun åtte dager etter bestilling på tross av at de ikke hadde harddisken på lager. Slettes ikke verst av MultiCom! :thumbup:

 

Nå må jeg bare innfinne meg med å bli ferdig på jobben først så blir det installering og testing i ettermiddag / kveld. Bilder, ytelsesmålinger med mer kommer..

 

Oppdatering

Har nå hatt PC-en 2-3 dager. Den er rask, men støyer som folk sier mye. Må nok regne med det med en såpass kraftig GPU. Kanskje er det dog mulig minimalisere viftestøy vha. manuell viftestyring og annet...

 

Jeg har vært uheldig og har fått et AU Optronics 3387 LCD-panel produsert første uke i 2005 (altså snart fem år gammelt). Det er matt og ikke glossy som oppgitt på MultiComs sider. Blant annet så er lysstyrken og innsynsvinkelen dårlig. Har sendt MultiCom en forespørsel pr. mail angående dette.

 

Den innebygden mikrofonen er også som folk sier mindre bra. Webkameraet virket heller ikke å være veldig bra (skjønt det var ganske mørkt i rommet når jeg testet).

 

Det er problemer både med Microsofts og Intels WLAN-driver i Windows 7. Intel kommer dessverre ikke med noen offisielle drivere før Windows 7 er lansert. Må nok belage meg på kablet nett inntil videre.

 

Det er kjempedeilig å kunne spille World of Warcraft med Ultra innstillinger. WoW ser utrolig bra ut nå (har vært vant til å spille på laveste innstillinger den siste tiden)! :thumbup: Har lyst til å spille Gjennom Crysis, Half-Life 2: Episode 2 og andre godbiter...

 

Dumt at Diablo 3 ikke ser ut til å komme før i 2011! :roll:

Endret av Gjest
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Om jeg skal bruke 16.000-20.000 på bærbar-pc. Hva er da det beste kjøpet

av disse tre fra Multicom

 

Multicom Kunshan M570+

- 17" Widescreen WXGA+ 1440x900 blank skjerm (glare)

- Intel Core 2 Duo T9600 2.8GHZ FSB1066 6MB cache 35W

- 320GB SATA 7200RPM 2.5"

- SAMSUNG 4GB SO-DIMM 1066MHz DDR3

- NVIDIA® GeForce® GTX 280M 1GB DDR3 skjermkort

- Standard DVD-brenner (Super Multi)

- Innebygd bluetooth for trådløs kommunikasjon med f.eks. mobiltelefon

- Turbo Minne (ikke valgt)

- TV-tuner (ikke valgt)

- Operativsystem (ikke valgt)

- Annen programvare (ikke valgt)

- Antivirus (ikke valgt)

Total pris 17 060,-

 

Multicom Kunshan D900-i7

- INTEL Core i7 920 2.66GHz 8MB LGA1366

- 6GB DDR3 SO-DIMM 1066MHz (3x2GB)

- 320GB SATA 7200RPM 2.5"

- DVD Super Multi for bærbar PC

- Intel WLAN kort, a/b/g/n opptil 450Mbps

- Innebygd bluetooth for trådløs kommunikasjon med f.eks. mobiltelefon

- Ekstra harddisker (ikke valgt)

- Intel Turbo minne (ikke valgt)

- Operativsystem (ikke valgt)

- Antivirus (ikke valgt)

Total pris 19 528,-

 

 

Multicom Kunshan M980

18.4" Full-HD

- Intel Core 2 Duo T9600 2.8GHZ FSB1066 6MB cache 35W

- 4GB SO-DIMM 1066MHz DDR3 (2x2GB)

- GeForce GTX 280M 1GB

- 320GB SATA 7200RPM 2.5"

- Innebygd bluetooth for trådløs kommunikasjon med f.eks. mobiltelefon

- Ekstra harddisk (ikke valgt)

- Oppgradere til Blu-Ray spiller (ikke valgt)

- Operativsystem (ikke valgt)

- Annen programvare (ikke valgt)

Total pris 18 690,-

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...