Gå til innhold

Gjøre Stratocasteren finere?


AzurCloud

Anbefalte innlegg

Hei, gikk til anskaffelse av en Fender Stratocaster for ca 1 1/2 år siden. Gitaren er jo fantastisk å spille med, men en liten skjønnhetsfeil fra produsentens håndhar plaget meg lenge...

Da plastikken på den hvite platen på gitarkroppen begynnte å gå av dro jeg den av, men rundt volumkontrollen, tonekontrollene og flere av skruene ble det sittende igjen litt plastikk. Lurer på om det er noen som har opplevd det samme og som har noen gode forslag til hva jeg kan gjøre for å få det vekk.

Er klar over at dette ikke er et stort problem men det irriterer meg allikevel :p .

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Saks og skrutrekker er ikke å anbefale for "knottefjerning". Saks er nok bedre enn skrutrekker, men den kan fortsatt lage riper og bøye stammen til potmeteret.

Man bruker et lommetørkle eller en tynn klut, smetter det under knotten hele vegen rundt og lirker den av ved hjelp av tøystykket. Dra rett opp. Skru gjerne kontrollen til 0 eller 10 før du begynner, så du får på skalaen på riktig sted igjen.

 

Plasten som sitter rundt skruene, kan du fjerne ved å skru ut en og en skrue av gangen, og ta vekk plasten. Helt ufarlig. Husk at du ikke trenger å¨skru skruene veldig hardt i igjen, stopp når de "sitter". Og bruk riktig skrutrekker!

Endret av CastorFiber
Lenke til kommentar

Trodde det var vanlig å ta av plasten på plekterbrettet idet man drar gitaren ut av eska? :dontgetit:

 

Uansett, skruene skrur du ganske enkelt ut en og en og tar av plasten, og skrur dem inn igjen.

 

Til knottene så finner du bare en linjal/noe annet tynt nok og vipper opp knottene og drar av plasten rundt mutteren, setter på knottene igjen og rocker videre :cool:

Endret av edge
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...