Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

En litt spesiell opplevelse


Gjest estragon

Anbefalte innlegg

Gjest Gutt_17

Dette er noe som er litt rart, og kanskje litt flaut, men...

 

Jeg kom nylig hjem med fly fra Mallorca til Gardermoen, det var en jente ombord som jeg hadde litt blikkontakt med da vi kom fram til Mallorca rundt bagasjebåndet, hun skilte seg ut fra de andre gjevnaldrende jeg så med en gang. Hun var rett og slett utrolig vakker og hun virket veldig rolig og snill. Litt vanskelig å forklare, det var også noe med kroppsspråket.

Jeg vet ikke om jeg fablet, men jeg syns at hun også så litt på meg. Da vi (familien) gikk videre fra bagasjebåndet til bussen som skulle ta oss til hotellet håpet jeg på at hun og hennes familie skulle gå ombord i samme buss, dette skjedde ikke.. Litt skuffet ble jeg, men de 2 ukene gikk. Og jeg tenkte om hun også skulle være på Mallorca i 2 uker, ergo at hun også skulle være med samme fly hjem til Oslo. Det var hun :)

Jeg merket meg henne med en gang hun gikk ombord i flyet, og tenkte litt på å ta å prate litt senere når vi landet elns. Da stod vi ved bagasjebåndet igjen, nesten samme episode om igjen. Jeg fikk øye på henne og familien hennes, og jeg tror hun så meg tilbake.. Jeg stod der å tenkte veldig på å gå bort til henne å slå av en prat, men bagasjen vår kom fort og vi skulle ta tog videre så vi måtte gå. Og jeg gikk, vi ventet ved billettluken, jeg så meg tilbake titt og ofte for å se om jeg kunne få øye på henne, men nei, hun stod der med familien ved båndet enda tenkte jeg. Så var løpet kjørt, vi stod nede ved perrongen en stund, tok toget og kjørte.

 

Siden dette har jeg hatt en tom følelse inni meg, og angret fælt på at jeg ikke tok kontakt, gikk tilbake osv.

Jeg har prøvd å lete litt på facebook, men det er jo som å lete etter en nål i en høystakk. Dette vil sikkert gå over, men jeg syns det er litt dumt dette her, at jeg kan finne ut hvem hun er på nettet, alt ligger på en måte klart, men jeg aner jo ikke hva hun heter.

 

Noen tips? Jeg vet vel ikke helt hva jeg spør om her, men noen svar hadde vært fint.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Oi, lukter som en forelskelse som kun går på utseendet her... Men et blikk kan virkelig få blodet til å bruse, hvis du forstår hva jeg mener...

 

Men, jeg har alltid vært typen som har trodd på skjebnen, og mener at hvis det er meningen at noe skal skje, så skjer det.

 

Så hvis det er meningen at dere skal treffes igjen så treffes nok dere. Og i tillegg så går det jo an å legge forholdene til rette for at slikt skal skje... Men akkurat i denne saken så ar jeg dessverre ikke noe råd til deg. Det går jo an å lete på facebook, lete i forum elle noe slikt...

 

Lykke til iallefall...

Lenke til kommentar

Tja, et navn hadde sikkert hjulpet endel. Men i mangel av dette kan du la deg inspirere av denne historien: http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/11/09/517764.html

 

"Patrick (21) fant drømmedama på t-banen" - Han så drømmedanmen på t-banen, men turte ikke ta kontakt, og angret seg veldig etterpå. Ved hjelp av en tegning og aktivt bruk av internett fant han henne til slutt. Kanskje dette er en måte å gjøre det på?

 

Lykke til hvertfall! ;)

Lenke til kommentar

jeg har vert i samme situasjon en gang, men jeg var ikke like forelsket som du virker.

men iallefall så støtte jeg på henne noen uker senere helt tilfeldig i forbindelse med noe skole greier, da tok jeg motet til meg og slo av en prat med henne:)

poenget er hvertfall at det kan jo hende at du møter henne senere elns, men ville ikke hatt for stor forhåpninger.

Lenke til kommentar
Gjest Gutt_17

Hah, artig han med tegninga.

 

Jeg er vel ikke forelsket, men jeg likte henne uten tvil. Lite trolig at jeg treffer på henne, bor på vestlandet, hun er sikkert østlending i og med at flyet gikk fra og til Gardermoen. Lørdag som var.

Internett blir nok tingen hvis jeg skulle finne henne.

 

Men til deg som hadde opplevd det samme, fikk du SAS til å gi deg passasjerlisten? Har de virkelig lov til det, trodde kun politiet fikk se listene?

Vet ikke om det er så mye om å gjøre, men hadde absolutt vært flott å finne henne igjen.

Lenke til kommentar
Gjest Gutt_17

Jeg skjønner hva du mener, det er nok sannsynligvis umulig å finne henne igjen, MEN dette var ikke bare "damn hun var pen". Det var noe litt annet, som jeg har skrevet før i tråden her.

Lenke til kommentar

Greit nok at noen synes det er romantisk at en fyr blir helt obsessed med ei jente han ser 1-2 ganger... men flesteparten vil nok finne det needy, og tilogmed creepy.

 

 

Og til den er reportasjen lenger opp:

 

Jeg tror nok jenta valgte å møte han pga. media og sosialt press. Hun hadde sikkert fått en del hate-mails hvis hun hadde sagt nei; trist nok.

Lenke til kommentar
Gjest Gutt_17

Helt obsessed er vel å ta litt i da, men. Det som er litt frusterende er at jeg ikke vet navnet hennes, hun har sikkert facebook, og der kunne jeg sagt hei eller noe, men jeg aner jo ikke navnet.

Endeløs leting på facebook tar mye tid. Bare det å vite hva hun heter osv. hadde vært nok. Frustrerende å ikke vite noe.

Så er ikke helt sikker på hva jeg burde gjøre her.

Lenke til kommentar
Men til deg som hadde opplevd det samme, fikk du SAS til å gi deg passasjerlisten? Har de virkelig lov til det, trodde kun politiet fikk se listene?

 

Det er kun politi og lignende som får se listene når de ber om det, det er i hvertfall kun de som har krav på å se listene, dersom de har en grunn for det. (narkomistenkt på flyet til x land osv)

Endret av Xtra
Lenke til kommentar

Kjenner meg igjen! Jeg og familien var på resturant rundt ved Beitostølen i 2005 ellerno. Jeg fikk øyekontakt med en jente og vi "flørtet" hele kvelden med blikk. Begge snudde seg stadig og så på hverandre og når hun gikk på do fikk jeg utrolig kriblinger til å følge etter, men turte ikke helt. Før jeg plutselig ombestemte meg og gikk etter. Møtte hun i trappen på veien ned til toalettet og vi så lenge på hverandre og smilte litt, men ingen sa noe. Angrer fortsatt på at jeg ikke turte å si hei :D

 

Jeg aner ikke hva du kan gjøre, men å lete på Facebook virket vansklig. Håper du finner henne, eventuelt møter henne igjen :)

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Gjest Gutt_17

Takk, det er fint å vite at andre kjenner seg igjen.

 

Jeg leter og leter på Facebook, men fy søren, så godt som hver eneste nordmenn har jo profil der. Er som jeg sa før i tråden, som å finne en nål i en høystakk. Bare det å vite navnet hennes hadde vært nok, vite hvem hun er, det er alt jeg ber om, er så frustrerende at jeg ikke har noe informasjon. Men hvis jeg skal prøve å finne henne er jo Facebook nesten eneste tingen å lete via.

Setter gjerne pris på flere innlegg. Håper at personen som skrev som gjest med navnet "gidderikkeåloggeinn" besøker tråden igjen snart, han hadde opplevd det samme som han skrev.

Lenke til kommentar
Gjest Gutt_17

Det er å sjekke grupper med mange folk osv. Tungvindt? Ja.

 

B-Real: Du har tydeligvis ikke skjønt noe av dette, og selvfølgelig vet jeg at jeg burde ha snakket med henne.

Lenke til kommentar

Vi minner om reglene for gjesteposting. En eller flere poster har blitt slettet som følge av brudd på disse reglene. Husk at posting med gjestekonto er for innlegg av alvorlig og/eller sensitiv art. Vi oppfordrer alle til å respektere reglene, slik at vi kan beholde dette tilbudet for de som måtte trenge det. Grove misbruk vil medføre ip-sjekk.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres, da det er off-topic. Reaksjon på moderering gjøres eventuelt på pm. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...