Gå til innhold

Kulturo: Trailer: The Spirit


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

What? Hvordan ser det ikke spennende ut?! At den skal toppe TDK tror vel ingen, men mitt tips er at den blir på høyde med Sin City faktisk.

Langt ifra en vanlig trailer, men magefølelsen min sier at dette vil bli en glimrende film, og magefølelsen min tar sjelden feil :)

Jeg vil vel si at også denne traileren, den første, er mer en teaser-film. Skal gå vågalt ut og tippe at dette blir et gjennombrudd for Miller som regissør. Så får jeg heller brenne meg om filmen skulle suge.

 

Et annet moment er at tegneserier er et totalt annet medie enn film. Selv om det er flust av adapsjoner (Igjen, TDK f.eks) så er det ingen som klarer å fange magien i tegnserieformatet - et format som for meg er det mest genuine og perfekte, overlegent både bok og film - mens utfra denne traileren ser det faktisk ut til at Miller kan komme enda nærmere enn noen andre har gjort før. Tviler ikke et sekund på at omtrent alle vil være uenig med meg på det punktet forøvrig.

Uansett så gleder i alle fall jeg meg til "The Spirit". Men jeg forventer ingen blockbuster, som seg hør og bør for en filmatisering av tegneserien med samme navn.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Nå har jeg aldri hørt eller lest The spirit, men virket det ikke vanvittig likt Sin city? Hele utformingen av traileren med tanke på font, fargevalg og effekter?

Nei, dette synes jeg også er veldig rart - dette likner mer på Sin City-seriene enn de faktiske The Spirit-seriene. Det kan jo være Miller likte uttrykket i Sin City-filmen(e) såpass godt at han ville bruke det her også, men må nok si at det minner mer om en annenrangs kopi.

 

Med det sagt, hadde jeg sett denne traileren før Sin City ble laget, ville jeg nok synes det virket som en tøff actionfilm med herlig grafisk uttrykk.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...