Gå til innhold

Guitar Hero 3-gitaren = Skrammel...


Larsn2k

Anbefalte innlegg

Har spilt alle guitar hero-spillene på ps2 hittil, og da har alt vært i skjønneste orden. Men så kjøpte jeg guitar hero 3 til Ps3 her om dagen, og jeg trur aldri jeg har blitt så forbanna før... Så snart det blir litt tempo i sangene, så bommer man jo nesten på alt. (Og det har ingenting med kalibreringen å gjøre). Trodde først det var delay, men det viser seg at gitaren rett og slett bare ikke reagerer når den selv føler for det.

 

Hvis det er andre som opplever det samme problemet, og hvet hva som forårsaker dette helt vanvittig irriterende problemet, så vær vennlig og del det.

 

På forhånd takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette skjer bare hos meg når batteriene holder på å dø ut.. men så lenge gitaren din er ny, må vel batteriene dine være nye.

 

Fetteren min hadde lignede problem, men det viste seg å være at tv-en ikke klarte å henge med bildet i forhold til lyden etter halvparten av en sang.

 

EDIT: Eneste forskjellen jeg så i patchen var vel at Slash bommet på expert. Eller så var det jeg som bommet på det tomme riffet mitt.. duh.

Endret av Zaplame
Lenke til kommentar

Har lastet ned patchen og merker ingen forskjell. Har også funnet ut at det ikke er selve knappene, men strum-barn som kobler litt ut når det begynner å gå litt fort i svingene. HO/PO går helt smertefritt.

Blir mest sannsynlig å sende den tilbake om jeg ikke finner en løsning på problemet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...