Gå til innhold

Demo: Space Siege (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Faktisk helt greit spill, men det har et par ting som er forskjellig fra andre i samme sjanger :

 

1 Ser ut som du ikke direkte har samme sammling av items men at det man plukker opp blir brukt til å oppgradere rustning (altså alt untatt visse våpen og deler for cybernetiske oppgraderinger), våpen eller ferdigheter. Så med andre ord så må man rense brettet for fiender og kister for å få XP som man fritt kan distribuere mellom de oppgraderinger man ønsker.

 

2 Historien I demoen er kanskje litt vag, ser ut som det er lagt opp til at man skall oppgradere til cybernetiske deler, men det skal vist være mulig å spille uten disse oppgraderingene (om det er nødvendig for en annen slutt eller ei vet jeg ikke).

 

3 Grafisk sett så var det behagelig å spille, minte meg litt om Doom3 sett ovenifra , men noen monstre kunne gjerne hatt litt bedre detaljer. Intro videon er også litt tøff da :)

 

 

Ser fram til dette spillet i alle fall.

Lenke til kommentar

Synes også dette var litt vel kort, men noen synspunkter:

 

Liker ikke oppgraderingssystemet i det hele tatt. Vil mye heller ha systemet de hadde i foregående spill, med tradisjonelt "gain experience & distribute skills"-etcetcblabla system.

 

Slik det fungerer nå, så bruker man gjerne noen av "upgrade parts" man finner til å oppgradere Assault Rifle man starter med, og en stund etterpå finner man et bedre våpen. Upgrade points allerede brukt er da kastet rett i søpla... Dette med unntak av oppgraderinger på health, armor, resistances osv, men likevel, ganske irriterende.

Lenke til kommentar

Syntes det virka tøft jeg... fin flyt i spillet. Kule våpen og utstyr. Men jeg fallt ikke for demoen akkurat da... var veldi tynnt! men blir sikkert bra :) Men er det noe negativt ved å bli mindre menneske? siden det hele tiden nevnes att man blir mindre human ved å ta på sånn cybersaker...

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...