Gå til innhold

Tråden for oss som spiller Runescape! :)


Anbefalte innlegg

Ville bare si hei jeg.Hilsen sansynligvis norges eldste Runescape spiller.Nå må jeg tilbake til Abyssal demons.Blitt helt hekta på å få whips som drop..Hilsen Christer173

Fortell fortell. =)

 

Har et spørsmål ang. pking:

 

Kanskje jeg vil prøve meg på det. Kommer til å bruke adamant istedet for Rune, for er så redd for å miste Rune-tingene :p (jeg er ikke member)..

 

Men her er spm: Går det an å teleportere seg til f.eks Varrock midt i en kamp når man driver med PKing? Ikke at jeg skal gjøre det, men er så kjett at hvis jeg nesten dreper en så plutselig teleporterer han seg. Det går an mot monstre, men synes det blir dumt hvis man kan teleportere seg i PKing. Men det går vel ikke an, eller..?

Jo det går an å teleportere seg når man fighter noen nå, og det er veldig irriterende. :p Har fått endel kills. Ikke noe særlig stuff egentlig, men litt. Eneste du ikke kan teleportere deg bort er hvis du er teleblocket av en annen spiller (da forhindrer ikke

Forinthry bracelet heller. Siden det kun funker på Revenants). Og om du er lvl 21+ wildy. Du kan forsåvidt tele med Amulet of Glory eller Ring of Dueling osv helt til du er lvl 30 wildy. Det er derimot endel vanskeligere å tele bort med, istedenfor 1klikk tele (teletab).

 

NB! Pass på de i nye PvP-verdene går det ikke an å tele med teletabs, siden det ikke finns teletabs til Edge, og det ikke er lov å vandre andre steder enn Edge i de nye verdene.

 

 

Gratulerer så mye med hilt, CCola. Bare å si i fra hvis du vil låne chest når vi dødelige sover altså. :p

Haha, takk =) Og takk for lånet :D Og ja, kan si fra om jeg vil låne endag. :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hei, jeg spiller RuneScape. Jeg har ikke spilt så veldig lenge og er ikke member. Akkurat nå trener jeg combat, fordi den er på stakkarslige lvl 56 :p. Så jeg lurte på om noen hadde noen tips for combat training til ikke-members.

 

Er selv en ikke-member i lvl 57 og jeg vil anbefale deg å trene på hill giant i wilderness nord for fist of guthix og sør for clan wars.. Nesten aldri folk der og hill giant har mye liv og lav defence og dropper ofte bra ting som limpwurt root, gems, runer osv... Vil også anbefale deg å trene på hobgoblins som du blant annet finner i brass hulen i edgeville.. Husk å ta med brass key.. Du kan også trene på hill giant der men der er det ofte mye folk..

Lenke til kommentar

Jeg driver med 99 Firemaking nå og la merke til at jeg har brent av tusenvis av logs uten en "Pyrelord". Man får jo mer experience av å bruke en Pyrelord enn en tinderbox, men hver bag med logs tar nesten et halvt minutt lenger med Pyrelord enn tinderbox. Hva burde jeg bruke?

Lenke til kommentar
Du trenger da ikke gå i wildy for å finne Hill Giants. :dontgetit:

 

Om du trener range, er det mange safespots å skyte i fra i hula, vest for varrock. Masse hill giants.

Hvis du så etter hva jeg skrev, skrev jeg at det beste var i wilderness siden der er det nesten ingen folk og i hula er det ofte mange folk.. Men bra hvis du trener ranged som du sier ;)

 

 

Jeg lurer egentlig også på hva Fist of Gutix er. Og hvor er denne hulen vest for Varrock?

 

Ja, er ganske noob :p

 

Edit: Fant hula :)

 

Fist of Guthix er et såkalt minigame som består av 2 runder. Den som vinner er den som får mest "charge". Det er 2 runder og det er bare den ene runden du kan få charge.. Den ene runden skal du bli fanget av en annen person og den andre runden skal du fange han samme som fanga deg.. Dere begynner på hver sin side av banen og får utdelt 2 forsjellige runer som erstatter runene du bruker i magi..(Du trener likevel magi her så Fist of Guthix er bra hvis du trener magi siden runene er gratis og du tjener mye experience..) Du får også 5 ting som gir deg 15(?) liv pr og en teleorb som teleporterer deg til midten av banen. Hvis du skal fange en så står det oppe på skjermen "hunted *navnet*". Da må du løpe rundt og lete etter personen(det er en gul pil på kartet når han er rundt deg) og prøve å drepe han. Han har to valg men uansett hva han velger må han plukke opp en stein som er ved siden av han og ta den på seg. Han kan enten løpe rundt banen for å få charge, eller teleportere/gå til midten og stå der og vente på at du dreper han. Da får han veldig mye charge selv om han bare står i ro..

Spillet slutter når enten tiden har gått ut eller når du har drept han.. Neste runde er det hans tur.

Når begge rundene er ferdige står det om du har vunnet eller ikke og om du har vunnet får du +rating og fist of guthix tokens. Jo mer charge du har jo mer tokens får du. Om du taper får du -rating. Fist of guthix tokens kan du bruke på å kjøpe forskjellige ting av mannen som står bak disken. Han selger f.eks berserker shields, forskjellige gloves til å trene forskjellige skills(shark gloves, dragon slayer gloves, runecrafting gloves osv..) og andre ting..

 

Håper du skjønte beskrivelsen min og jeg vet at jeg ikke er en så veldig god forklarer :p

Lenke til kommentar

Pleier å spille FOG jeg også. Utrolig gøy! :p

 

Sinnsykt bra å trene mage på det + combat da. Det jeg hater er når noen bare er så feige og løper av sted. De får lite charge men finner jeg ikke de på veldig lang tid får de mye tilslutt. Pleier å kaste sånn magi som holder de fast for 5 sek da, men er ikke alltid jeg treffer :)

 

Men når jeg skal kjøpe ting står det f.eks "cost: 300 Charge: 100". Hva menes med charge?

Og når man trener ranged får man tilbake pilene da?

Endret av idol-fan1
Lenke til kommentar
Pleier å spille FOG jeg også. Utrolig gøy! :p

 

Sinnsykt bra å trene mage på det + combat da. Det jeg hater er når noen bare er så feige og løper av sted. De får lite charge men finner jeg ikke de på veldig lang tid får de mye tilslutt. Pleier å kaste sånn magi som holder de fast for 5 sek da, men er ikke alltid jeg treffer :)

 

Men når jeg skal kjøpe ting står det f.eks "cost: 300 Charge: 100". Hva menes med charge?

Og når man trener ranged får man tilbake pilene da?

Recharge er vel mer riktig, fordi når du bruker et fog item vil den degradere akkurat som barrows, og du kan recharge den deretter. Da blir den så god som ny =) bare mye billigere andre gangen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...