Gå til innhold

kjøpe MGS4 eller GTA4?


carl-kr.

Anbefalte innlegg

hei!

 

tenkte å dra til byen å handle imorgen.

det blir et av disse,men hvilket.

 

MGS har jeg ingen kjenskap til,må jeg ha spilt de forige spillene?

 

gta har jeg spilt litt,men er ingen fanboy akkurat, ikke fordi at jeg synd det var dårlig,men fordi jeg ikke har fått prøvd det nokk.

 

lest div anmeldelser ikveld og begge ser bra ut,men jeg må velge.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du ikke spilt de andre MGS spillene ville jeg anbefalt å vente med MGS4, slik at opplevelsen du eventuelt får når du skal i gang med det blir 100x ganger bedre.

 

Gå heller for GTA4 nå, så skaff og spill gjennom MGS-serien.

 

Om det er spørsmål om hvilket spill som er "bedre" så for min del er det helt klart MGS4.

 

Er kun 2 spill/spillserier som har noensinne gjort et inntrykk på meg som har satt seg fast, det er MGS-serien og BG-serien.

Lenke til kommentar

Tviler på at det er få som gidder å spille gjennom hele MGS serien bare pga storyen før 4'ern (inkl. meg). Hadde det uansett kjempemorsomt med MGS4 og simpelthen elsket det. Fantastiske cut-scenes (og lange,noe du bør være forberedt på).

 

Du burde uten tvil kjøpe både MGS4 og GTA IV.

Endret av mnorm
Lenke til kommentar

Du vil helt klart få mer ut av MGS4 om du spiller de tidligere spillene i serien først, men det er et fantastisk spill samme hvordan du ser på det. GTAIV er også et meget bra spill, men litt vel langdrygt, de forskjellige oppdragene koker som ofest ned til "kjør dit, drep den\de som er der, kjør hjem igjen".

 

Hadde uten tvil gått for MGS4, men jeg hadde kjøpt GTAIV ved en senere tidspunkt ;)

Lenke til kommentar

Du burde vel kanskje ha spilt MGS1 - MGS3 for og skjønne alt i MGS4, for det er mye film i MGS4 og det har vel egentli en god del MGS1 - 3 og gjøre.

 

Men en konge spill er det helt klart.

 

GTAIV synes jeg bare var gøy i starten, vil påstå at jeg synes San Andreas er bedre.

Lenke til kommentar

Jeg hadde aldri spilt Metal Gear før MGS4 kom, og når jeg kjøpte det begynte jeg på Metal Gear og Metal Gear 2: Solid snake, og deretter Metal Gear Solid for PSX på PSP. De to første var ikke strengt tatt nødvendig å spille, men artig likevel. MGS derimot var en perle av et spill! Jeg er nå godt igang med MGS2, og storkoser meg! MGS4 får vente til etter MGS2 og 3 er unnagjort. Mulig jeg tar MGS:Portable ops også før jeg går igang med MGS4.

Lenke til kommentar

Nå har jeg ikke spilt GTAIV, men med tanke på at alle de andre spillene i den serien kjedet meg etter ~25 minutter, så ville jeg nok gått for MGS4 (selv jeg, som i utgangspunktet ikke likte MGS-serien, ble overveldet av MGS4 da jeg så på mens en kamerat rundet det.. Helt fantastisk spill IMO). Du trenger strengt tatt ikke fullføre MGS1-3 før du spiller MGS4, men du må da, i så fall, lese alle Wikipedia-artiklene relatert til persongalleriet i serien for å skjønne hva som foregår i MGS4.

Lenke til kommentar

Ikke tro all den negative omtalen av GTA IV (fra spillere etter lansering). Spillet er veldig bra å holder deg inne i lang tid. Jeg brukte rundt 50 timer. Men GTA IV er et stykke unna San Andreas i omfang. Multiplayer er så som så. Tror ikke jeg kommer til å spille GTA IV etter å ha gjennomført det en gang. Kanskje litt multiplayer. Til sammenligning kunne jeg fortsatt funnet på å startet opp San Andreas.

 

Når det gjelder MGS4 så ble jeg helt slått i bakken. Fantastisk spill. Har ikke spilt noen andre MG-spill men likte MGS4 veldig godt. En av mine favoritter gjennom tidene. Metal Gear Online er så som så, men bedre enn GTA IV online. Jeg tror at fullt utbytte av MGS4 krever alenetid og konsentrasjon. Det er best om du ser de lange mellomsekvensene. Om du har barn, småsøsken, koner springene i veien så har det ikke noe for seg.

 

Om jeg måtte velge mellom en av de blir det MGS4. Velg GTA IV om du ikke gidder lange mellomsekvenser eller har mange til å forstyre deg.

 

Mine meninger selvsagt.

 

Endret: Obs! Lese tråden neste gang. Mannen har visst bestemt seg.

Endret av ketilkn
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...