Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Er det interesse for et Hardware.no LAN ?


Hvor mener du det første lanet bør avholdes?  

8 stemmer

  1. 1. Hvor mener du det første lanet bør avholdes?

    • Stavanger
      47
    • Kristiansand
      16
    • Bergen
      34
    • Oslo
      104
    • Trondheim
      50
    • Tønsberg
      18
    • Lillehammer
      18
    • Annen plass
      41
    • Sandefjord
      14


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hehe, altså TS50X , der står 50 for volumet, altså 50cc(egentlig 49), mens min hadde atlså 67cc , men 66 klinger bedre enn 67, derav TS66X, og R`en passet bare naturlig inn. Motorsykkel dekk bak, (120/90-H18"), og det som fantes av ombyggingS deler, brukte vel ca 12000- 13000 kr på den, og den slo alt av orginale NSR og Aprillia, og iallefall Virago og slike trege saker. Vel denna saken min hadde faktisk bortimot 12,5 HK, fordi den hadde "alt" som fantes i sjappa, Komplett Gianelli effekt, Delorto 21mm, Malossi 47MM, Carbon Reed Ventil, Vakum pompe, Effektfilter, forsterka clutch fjærer, bearbeida innsug, ++ modifiseringer (pluss noen dråper etanol). Greide 130 km/t på flata!! SLÅ DEN!

 

Sorry, slår deg ikke. Min gikk bare i 110 på flatmark (Malossi 67ccm hardcrome, Gianelli frem og bak, 21mm Delorto, effektfilter, men uten vakuumpumpe og karbon reed). Ok, _nå_ gir jeg meg. Opprett en tråd i søppel eller noe hvis dette skal diskuteres. :)

Lenke til kommentar

For det første er det ikke mer mopedsnakk (ikke engang svar på det) Er faktisk brudd på retningslinjene å gå så off topic...

 

Det er en del planlegging som enda må gjøres og vi kommer tilbake til dere når vi føler oss klar for å oppdatere situasjonen. Ellers kan dere bare komme med forslag hva dere ønsker å se, hva dere ønsker å betale osv./ hva burde en ok billett koste.

Lenke til kommentar
Ellers kan dere bare komme med forslag hva dere ønsker å se, hva dere ønsker å betale osv./ hva burde en ok billett koste.

 

Compoer med hardware-premier burde være en selvfølge på et HW-lan kanskje? Vanskelig å komme med prisantydning før man vet ca. hvor stort det blir og hvor lenge det skal vare. Kan ikke kreve TG-pris for et helge-lan med 300 deltagere liksom.

Lenke til kommentar
ok... stavanger ja..! count me out... gidder ikke dra fra oslo til den møkkabyen der får å være nærd nei.... ikke f***

 

Tror ikke det er så mange så vil ha "sur promper" som deg der, så det er nok bedre at du holder deg hjemme i Oslo.

 

Men selv så SKAL jeg på dette lanet. Selv er jeg bare 15 år, men jeg skal skaffe meg falskt bevis om jeg må for å komme inn. :woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...