Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Plapring til besvær


Gjest Guest_Merkur_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_Merkur_*

Dama mi legger ut om alt mulig til venner og kollegaer, og holder dem blant oppdatert på hvor lenge det er siden vi sist hadde sex (jeg som sier nei) med dato. Forsøkte å si til henne at det kunne hun slutte med, siden det her er mennesker jeg skal se igjen, ha på besøk etc. Men foreløpig fortsetter hun i samme stil.

 

Straks jeg gjør noe hun ikke synes noe om får en hel gjeng vite om det, og det kan være hva som helst. Jeg vet at jenter prater mye om gutta de er sammen med, men går det ingen grenser? Siste nå er at hun har fått seg en venn, gutt, som også vet hvilken dato vi sist hadde sex, og han vet omtrentlig hvor mange jeg har hatt sex med, ettersom jeg har sagt det til henne.

 

Jeg spør på generelt grunnlag, og anser dette forholdet som dødt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om dette er et problem så kan du jo si til henne at du føler det er et skikkelig tillitsbrudd å holde på sånn og påpeke at du ikke har lyst til å være sammen med henne om hun ikke slutter med det. Hun må jo kunne tenke litt på deg også. Når det er sagt så tror jeg nok det er mere vanlig blant jenter å prate om sånne ting med venninnene sine, enn blant oss gutter. For min del får samboeren min bare prate så mye hun vil om sexlivet vårt med venninne sine, uten at det bryr meg nevneverdig, så får de jo gå rundt å ha noe å være misunnelige på :)

Lenke til kommentar

Høres egentlig ganske usunt ut. Hvis du har gitt uttrykk for at du ikke liker det i det hele tatt, og hun bare fortsetter med det, viser jo det bare at hun ikke respekterer dine følelser. Du må vel bare snakke med henne og gi et enda sterkere inntrykk av hva du mener. Høres ikke ut som hun tar noe hensyn til deg i det hele tatt.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Merkur_*

Har vært sammen i drøyt to år. Hun er egentlig veldig nøye på å ikke si for mye om seg selv, særlig til kollegaer, siden hun er kjemperedd for at det skal gå rykter om henne.

 

Jeg tror f.eks. ikke denne vennen hennes vet noe om hvor mange hun har hatt sex med, bortsett fra at det ikke er snakk om mange. Venninnene hennes vet naturlig nok mer.

 

Ganske frustrerende at folk skal vite så mye, og i tillegg er det bare hennes versjon de får.

Lenke til kommentar

Ikke finn deg i det! Har du sagt at du vil hun skal slutte med det, så bør hun slutte med det! Jeg forteller ikke hele venne- og kollegagjengen min om ting som foregår på vårt soverom. Jeg vet at kjæresten min fleiper med det blant kamerater, men da er det i en fleipete tone, ikke sånn sette-seg-ned-og-fortelle tone.

 

Hun bør respektere at du ikke liker det, og det skjønner jeg godt. Det er, som du skriver, folk du kjenner og treffer, og da er det ikke gøy å sitte å lure på, eller vite, hva de vet om dere og sexlivet deres.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...