Gå til innhold

Trenger hjelp til å komme videre


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har fått satt opp følgende program hos 3T, men føler at jeg stagnerer i fremgang nå.

 

Brystpress(maskin) 8x3

Skulderpress(maskin) 8x3

Nedtrekk 8x3

Bicepscurl 10x3

Magemaskin 10x3

Ryggmaskin 10x3

 

Fakta om meg:

Alder - 18år

Vekt - 56kg

Kjønn - Mann

Høyde - 177cm

 

Føler egentlig jeg kunne trengt et nytt treningsprogram. Lurer også på om at jeg kanskje skulle startet å bruke kreatin? Målet med treninga mi er rett og slett å se bra ut, spesielt rundt magepartiet :) Så om noen har tips til treningsprogram som passer meg, og hvilke erfaringer har dere med kreatin?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan ikke uttale meg hverken om kreatin eller hvilket treningsprogram du burde bruke, men jeg kan fortelle deg at du er nødt til å variere treningen innimellom.

 

Hvis ikke venner musklene seg til motstanden, og vil ikke fortsette å vokse.

 

Varier repitisjoner og sett i ei stund, så kan du gå tilbake til det gamle programmet ditt. Da vil musklene få forandring, og du vil ikke stagnere.

 

Men du er sikker på at du spiser nok og riktig? Viktig faktor det ;)

Lenke til kommentar

hm du trener maskin apperater. det er ikke kjent for å gi like bra fremgang som løsvekt. siden du ikke bruker støttemusklene like bra, og kan bli presset inn i en løftebane som er unaturlig for deg. : når jeg sluttet med apperater ble i alle fall framgangen mye bedre for meg.

 

jeg mener dette programmet kanskje kan passe deg. men nå kommer det ann på. om du bare ønsker å se greit trent ut så behøver du egentlig ikke noe mere en maskin apperater. men er alltids en fordel å gå over til løsvekt.

 

http://www.iform.no/pub/art.php?id=3

 

 

 

Ser ingen grunn til att du ikke kan bruke creatine. bruker det selv også og har hatt grei fremgang med det. men hold deg til anbefalt dose på creatin.

Lenke til kommentar

Frivekter, baseøvelser og mer mat. Av baseøvelser bør du ha med benkpress med hantlere, militærpress\skulderpress, stangroing, og chin-ups som alternativ til nedtrekk, markløft og knebøy bør du og ha med. Det lett å skade seg på om øvelsene ikke gjøres riktig, så få noen til å sjekke teknikken din, start med lette vekter og jobb deg gradvis oppover til teknikken er god, da kan du begynne å løfte tungt! Andre øvelser du kan vurdere å ta med er dips og tåhev samt mage\ryggøvelser som planken, sideplanken diagonalløft osv. Om en kjører med samme repsantall hele tiden er det ikke uvanlig at man stagnerer. Kjør f.eks en periode med 8-10 reps for så å gå ned til 4-6 reps. Prøv ut f.eks RYP som du finner på tech nutrition sine sider, står flere gode kostholdstips der og. Andre gode programmer er f.eks 5x5 fra stronglifts eller iform. Du bør spise mer, mye mer, du er svært lett for høyden\alderen din, se på RYP-programmet for tips ift kosthold.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...