Gå til innhold

Trenger billig og bra 775 hk


Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Skal oppgradere hjemmepcen og har allerede bestemt meg for en C2D E8400 prosessor og HD4850 skjermkort. Det jeg sliter med er å velge hvilket hovedkort og RAM jeg skal ha. Dette er en budsjett pc og jo billigere jo bedre. Men vil selfølgelig ha en stabil og god pc som har muligheter for litt klokkings når ny cpu kjøler er på plass.

 

Ser for meg prisnivå på rundt 5-600 kr på både hk og 4GB RAM, kanskje mer dersom det er gode argumenter for å putte inn litt ekstra peng eller mindre om det er noen nice tilbud.

 

Noen anbefalinger eller erfaringer? Kjøper mest sannsynlig på amentio.no og venter til etter 20. juli (intel priskutt) før jeg bestiller delene.

Endret av godspeed
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vis du vil ha en bra mulighet til crossfire for så lite som mulig(men samtidlig være bra):

 

Gigabyte P45

 

det er litt over ditt budsjett men jeg vil tro det er verd det hvis du vil ha en god oppgraderingsmulighet på grafikkfronten.

 

hvi du ikke skal ha crossfire og det andre var for dyrt ville jeg se på evntuelt dette:

 

ABIT P35

 

det har også mulighet til crossfire men jeg vil ikke anbefale det på et p35 brikkesett da du begrenser skjermkort nummer 2, men med bare ett skjermkort er dette sikkert et bra kort.

 

EDIT:

 

når det gelder minne vil jeg anbefale Geil som er bra og ganske billig, men jeg tviler du får 4gb for under 600kr kanskje under 750kr.

Endret av SVD
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...