Gå til innhold

Rastorbation: Tips og forslag


Anbefalte innlegg

Heisann. Rastorbation er kort fortalt å ta et bilde du liker, rastorbere det, og henge det opp på veggen. Prinsippet er at du forstørrer bildet og får det ut i flere små deler, størrelse velger du selv men det vanlige er A4-ark. Disse delene settes til slutt sammen (papirkutter anbefales for å kutte rundt linjene; saks kan gjøre det ujevnt), og det ferdige, svære bildet kan henges opp. :)

 

Link: The Rastorbator

 

Jeg har blitt helt fasinert av dette og planlegger å lage fire-fem store bilder som skal pryde veggene i kjellerstua. Bilder vil komme når det er klart, men jeg mangler noe viktig: Inspirasjon. Eller rettere sagt gode bilder.

 

Har et fint bilde av favorittskuespillerinnen min, Scarlett Johansson, som skal opp på veggen. Noen som har andre ideer? Ser på linken jeg har inkludert, under galleriet, at bilder fra Fight Club, Reservoir Dogs og diverse andre "kvalitetsfilmer" blir mye brukt. Dette emnet her er for å gi inspirasjon til andre som finner rastorbation interessant, og opplasting av bilder av egne rastorbations. Mine kommer!

 

Håper det er andre som blir fenget av dette. Husk... svart-hvitt er like pent som bilder i farger på mørke og hvite vegger.

Endret av Bamsemumsen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Finnes vel en tråd om dette en plass langt tilbake med mange tips og eksempler. Slenger med ett eksempel.IM000636.jpg

Ble litt blasse på slutten av utskriften, tom for blekk. 1 cm mellomrom mellom "dottene".

 

Edit: fant den gammle tråden her.

Endret av rufs
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...