Gå til innhold

Nokia E71: Høyst subjektive erfaringer!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det sånn at ordboka skal være smart på e71 og e66? Fordi, jeg skriver ofte ordet 'på', men får alltid opp ordet 'så' først.

 

OG en ting til, er det mulig å gjøre om en .avi film som er beregnet på vanlig tv til å brukes på telefonen? Slik at bildet blir bedre og filen ikke så stor? Må være kjekt å feks ha simpsons eller fotball runden liggende om det skulle bli _dautid_ en gang:)

Lenke til kommentar

hei. hvordan får man gps'en til å fungere? kjøpte min i asia...mener jeg trengte en eller annen kode for å navigere i Norge...men har kart over Norge da.

 

når jeg trykker på my position står det bare 'waiting for GPS i en evighet, og det skjer ikke noe mer.

 

skal jeg velge region koster det 1000 for nesten hele europa....trenger jo bare norge uansett. btw. er ikke gps'en gatis??? skjønner ingenting nå.

 

står at jeg skal skrive inn 12 tall som er en kode....men kan ikke huske at jeg fikk noen da jeg kjøpte telefonen...

Endret av Singh tha king
Lenke til kommentar
Bruk Opera Mini (www.operamini.com) til tyngre nettsider som diskusjon.no m.fl.

 

Kjøpte faktisk noen flybilletter fra mobilen med Opera Mini forleden, det ville aldri ha fungert med den innebygde nettleseren. :)

Gjorde samme i natt. Navigerte rundt på sas.no og norwegian.no, fant laveste pris, bestillte, ordnet sete. Ble vel totalt en 150 kb overført, eller noe slikt. Opera Mini er genialt, uansett om man har full webleser ved siden eller ikke har den alltids sine bruksområder og fordeler.

 

De fleste av mine innlegg i denne tråden er via Mini og E71 :)

Lenke til kommentar

Det var nå svarte F hvor lang tid det skal gå før det kommer firmwareoppdatering til E71. Har sjekket regelmessig på Nokias hjemmesider, men ennå ikke noe derfra. E71 er vel en mobil Nokia satser litt på, så jeg hadde forventet bedre enn dette.

 

Håper blant annet på at kameraet blir forbedret. Har ikke fått til å lagre en del av innstillingene, samt at bildene får et rødlilla skjær. Videre er radioen rævva. Det skurrer for et godt ord, og er i praksis ubrukelig. Radioen på min Nokia 3120 er den rake motsetning. Om ikke det er nok, er GPSen unøyaktig, og bommer med både 20 og 30 meter. At den foreslår et urimelig veivalg vel ofte, er vel mer Nokia Maps sin feil.

 

Håper de får en oppdatering ut før N79 kommer, ellers er det sannsynligvis over og ut med E71 for mitt vedkommende.

 

I tillegg til firmwareoppdateringer, kunne Nokia lagt inn noen tema på wap-sidene sine. En stund hadde de noen linker, men de gikk det ikke an å klikke på. Så tok de vekk hele dritten.

Endret av CellularDude
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...