Gå til innhold

Trådløse nettverskort som er støtta ut av boksen i Linux. Tips?


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg har 2 Trådløse USB Nettverkskort her. Den ene fungerer. (Det jeg bruker nå) og det andre USB Nettverkskortet har jeg ikke fått til å fungere. Men, men. Jeg har i lengere tid hadd tenkt til å bestille to Trådløse USB Nettverkskort som er støtte av Linux kjernen ut av boksen uten noen driver installasjon. Jeg har lest at dette kortet:

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=341852

 

Fungerer under Linux ut av boksen. Derfor hadde jeg tenkt til å bestille 2 av disse. Problemet var bare det at det ser ikke ut som at noen har kortet på lager. Derfor tenkte jeg å spørre her om noen vet om Trådløse USB Nettverkskort som fungerer ut av boksen i Linux.

Jeg har et gammelt PCMCIA kort som jeg tror fungerer ut av boksen i Linux. Iallefall så mener jeg å huske det når jeg prøvde kortet sist, men for det første er det no PCMCIA kort og for det andre så er det bare 11 mbps kort, så det går kanskje litt treigt. Men, men. Er det noen som vet om kort som fungerer ut av boksen?

 

For eksempel. Vil dette kortet:

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=319277 Navnet på kortet er: SMC EZ Connect Wireless G USB 2.0 ,54 Mbps 802.11g, WPA. (Som ikke er så ulikt det jeg hadde ønska meg)

 

og dette kortet:

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=341125 Navnet på kortet er: SMC EZ Connect Wireless N USB 2.0, 300 Mbps 802.11n (draft 2.0)

 

Fungere ut av boksen i Linux?

 

Hvis noen lurte på hvilke distroer jeg kjører, så kjører jeg Slackware 12.1 (Kernel-2.6.24.5) og Zenwalk 5.2 (Kernel-2.6.25.4) i dualboot på hovedmaskina. Er der jeg skal bruke eventuelt kortet.

 

Håper noen har svar.

 

Hilsen. wil.

Endret av wil
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...