Gå til innhold

Automatisk kontroll over vent-musepeker


Anbefalte innlegg

Jeg sitter med en implementasjon av to kilder for mer automatisk kontroll over når man skal vise vent musepekeren (timeglasset). Problemet mitt er at det hele kræsjer i et bestemt tilfelle:

Først har man en JFram el.l som instansierer 1 JFrame til og i den framen kommer det en helt standard JOptionPane boks => programmet tryner.

- Noen som har vært borti noe ligende?

- Eller har erfaring med å styre timeglasset?

- Ellerhar prøvd seg på implementasjonen fra guidene? (Guide 1 og guide 2)

 

På forhånd takk for ideer, tanker og løsninger :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg sitter med en implementasjon av to kilder for mer automatisk kontroll over når man skal vise vent musepekeren (timeglasset).
Jada, show us the code.

 

Skjønner ikke helt hva som er problemet (mye pga. dårlig beskrivelse), men bare for å kaste et forslag ut i luften, har du prøvd følgende?

setCursor(Cursor.getPredefinedCursor(Cursor.WAIT_CURSOR));

 

 

Og ikke minst: Show us the Exception+stackTrace

 

Skal du først si at noe kræsjer, så MÅ du si hvilken exception og aller helst gi oss stack trace.

Lenke til kommentar
Først har man en JFram el.l som instansierer 1 JFrame til og i den framen kommer det en helt standard JOptionPane boks => programmet tryner.

Ofte ikke nødvendig med mer enn én JFrame, for resten av vinduene vil ofte JOptionPane og utvidelser av JDialog kunne benyttes. Uansett, som pgdx sier, det er vanskelig å kunne gi deg noen gode spesifikke råd uten StackTrace'n.

Lenke til kommentar

Er ikke gærnt nei, men ofte bare unødvendig. Poenget var at mange roter seg bort i bruk av flere JFrames i program der det egentlig ikke engang er ønskelig å ha flere vinduer, bare dialogbokser. Ikke at det trenger å være tilfelle her da... Men for all del, det er ikke noen galt generelt ved å bruke flere vinduer, og i noen tilfeller er det også ønskelig/nødvendig.

Lenke til kommentar

Såvidt jeg kan skjønne snakker tmg om to JFrames, ikke JInternalFrames. Men ja, JInternalFrames er fint til sitt bruk, og flott hvis man skal lage et program der f.eks. brukeren skal kunne opprette vinduer (med nye nettsider, dokumenter, bilder, e.l.). Uansett, de fleste mindre programmer har bare et forhåndsdefinert mindre antall vinduer/dialogbokser der bruk av JInternalFrames blir kunstig (mener jeg).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...