phax Skrevet 18. juni 2008 Skrevet 18. juni 2008 Hva skiller dette fra vanlig ostesmørbrød da? At brødskiva er ferdigtygd? Tar lengre tid å lage, vanskeligere å spise, og smaken blir nok akkurat den samme.
Alex Moran Skrevet 18. juni 2008 Skrevet 18. juni 2008 Spiser det as we speak. Meget godt. Tok på skinkebiter og pepperoni, samt litt pizzasaus. Nam!
Rata101 Skrevet 18. juni 2008 Skrevet 18. juni 2008 Skal prøves. Jeg aner enorme muligheter for tweaking!
Pilot_ Skrevet 18. juni 2008 Skrevet 18. juni 2008 Skal prøves. Jeg aner enorme muligheter for tweaking! Absolutt.
Gjest Slettet-v6cLnSOv3V Skrevet 18. juni 2008 Skrevet 18. juni 2008 (endret) ... Endret 24. oktober 2019 av Slettet-v6cLnSOv3V
phax Skrevet 18. juni 2008 Skrevet 18. juni 2008 Rare mennesker, skulle trodd dere aldri hadde smakt ostesmørbrød før. Jaja..
Krillekongen Skrevet 18. juni 2008 Skrevet 18. juni 2008 Rare mennesker, skulle trodd dere aldri hadde smakt ostesmørbrød før. Jaja.. Det er en alternativ måte å lage ostesmørbrød på. Jeg mener at denne metoden har større muligheter for modifikasjoner en vanlig ostesmørbrød.
Pilot_ Skrevet 18. juni 2008 Skrevet 18. juni 2008 Rare mennesker, skulle trodd dere aldri hadde smakt ostesmørbrød før. Jaja.. Man får jo mye mer fyll på denne måten.
Sodd Ball Skrevet 18. juni 2008 Skrevet 18. juni 2008 En variasjon kan være hvis du først lager krutonger av brødbitene. Kan steke dem i olje sammen med noe krydder, for så å ha på fyllet og kjøre det i mikrobølgeovnen. *Glede seg til i kveld*
Barista Bob Skrevet 18. juni 2008 Skrevet 18. juni 2008 Ja, tenkte på det jeg og. Noe a la bruschetta. Que? Det er jo ikke i nærheten...
Sodd Ball Skrevet 18. juni 2008 Skrevet 18. juni 2008 Derfor han la til "a la" Samme fremgangsmåten, andre ingredienser.
Barista Bob Skrevet 18. juni 2008 Skrevet 18. juni 2008 Derfor han la til "a la"Samme fremgangsmåten, andre ingredienser. Du steker brød? det som er "likheten"?
Henrik C Skrevet 18. juni 2008 Skrevet 18. juni 2008 Haha, denne må prøves. Får vel lage den til sen frokost/lunsj i morgen.
Sodd Ball Skrevet 18. juni 2008 Skrevet 18. juni 2008 Har du laget noe, Odd? Yep. Min versjon: Brødskivene skjært i biter. Stekt i panne med olje, paprikapulver, hvitløkspulver, løkpulver, salt og chillipulver. Brukte pepperoni og salami. Varm i micro. Krydret til slutt med pepper, basilikum og oregano.
Gaarulf Skrevet 18. juni 2008 Skrevet 18. juni 2008 Ser digg ut! Men blir ikke osten rar når den er øverst i microen?
Dweesil Skrevet 19. juni 2008 Skrevet 19. juni 2008 Nå fikk jeg lyst på Brødshivo, men har ingen ost Ser godt ut, må kjøpe ost i morgen!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå