Gå til innhold

Forza Motorsport 3 - Diskusjon og pratetråd


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hadde det vært opp til meg skulle alle barnefunksjoner vært borte, mulighet for å bruke kontroller tatt bort, game over funksjon ved kraftig krasj.

Har selv et MS-ratt som sluttet å virke. Dessuten var det rattet egentlig ikke noe særlig å skryte av heller... Å knotte bilen rundt bana med tommel og pekefinger er egentlig ikke noe særlig artig; det er ratt som gjelder. Dessuten er det faktisk meningen at man skal bruke ratt i denne typen bilspill... Går og venter på Fanatec-rattet jeg bestilte, som kommer en gang i november... Dumt at disse rattene lages i begrenset opplag og kun er mulige å bestille direkte fra Tyskland så vidt jeg vet. Logitech burde for lengst ha komt med ratt som fungerer på 360 og kan kjøpes fra nærmeste el-forhandler.

 

Burde kunne gått an å totalvrake bilen, ja...

 

Er i grunnen greit med assists, så lenge de kan skrus av. Jeg holder meg langt unna bruken av disse. Men selger spillet bedre som en følge av dette, så kan de kanskje få noen dollar mer i kassa til Forza 4.

Endret av LostinSpace
Lenke til kommentar

hihi scotty, jeg humrer litt for meg selv om dagen selv, stakk innom elkjøp på release dagen og plukket med meg den versjonen jeg ønsket.

Men er vel det at de håper de skal få den dagen før som gjør at de heller bestiller via nett, eller er det noen annen grunn til å bestille over nett?

Lenke til kommentar
Hvorfor ikke bare kjøpe det i butikken? Blir litt oppgitt når folk hele tiden klager over at de ikke har fått spillet enda.

 

Helt enig! Vil man være sikker på at man har spillet på dagen det blir sluppet bør man møte opp i butikken og kjøpe det på egenhånd. Jeg bestilte det på nett fordi det er et fett for meg om jeg hadde fått det forrige torsdag eller en uke etterpå og i den slengen sparte jeg 200,-.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...