Gå til innhold

Hvorfor sluttet du med Age of Conan?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg logget meg inn igjen for en uke siden etter 2mnd opphold, og på nytt igjen idag. Det er de mest bortkasta 100kr jeg har brukt på lenge. Ahriman PVE serveren som jeg har karakteren min i var helt tom. Det fantes ikke EN eneste person innlogget på hele serveren. Det var totalt meningsløst og gørr kjedelig å vandre rundt omkring. Og jeg hadde glemt av hvor totalt kjedelig spill dette egentlig er. Og questene føles totalt uinteressante. Nå skal det sies at jeg ikke har erfaring med andre mmorpg, men de kan da umulig være like nitriste som dette. Jeg har dog erfaring med offline rollespill som Morrowind og Oblivion, og de er ufattelig mye mere morsomere å spille enn dette, og de spillene føler jeg har mål og mening, og X-faktoren. Noe jeg dessverre ikke kan si om AOC. :ohmy:

Endret av mofopop
Lenke til kommentar
Hvis spillet og Funcom irriterte deg så jævlig mye som det kommer frem i tråden din, så skjønner jeg egentlig ikke hvorfor du ikke bare knakk dvdene og gikk videre med et annet spill. Hvorfor gidder du bruke mer energi på det?

Du starter innlegget med å slenge ut i hytt og gevær om alle feilene og hvor mye det irriterer deg... Men avslutter med at du likevel skal ta imot tipset til kompisen din å kanskje vende tilbake om 6 mndr. Hvor vil du med tråden? :dontgetit:

 

Og hvorfor følger jeg ikke oppfordringen din med og ikke diskutere her? Fordi dette er et åpent diskusjonsforum, om du kun vil ha innspill fra andre quittere så lag tråden i et lukket forum, evt. kjøp domenet støtteforeningenforaocquitters.com

 

Frustrasjon kalles det! Jeg er også frustrert over å ha kastet bort tid og penger på dette drittspillet. Jeg hadde et opphold på 2mnd for så å gi det en ny sjanse for en uke siden. Og hva opplever jeg, jo hele serveren jeg spiller på (Ahriman PVE) er tom. Det fantes faktisk ikke så mye som ett eneste menneske der som var innlogget. Helt utrolig. Og når sånt skjer så burde Funcom være såpass fleksible at de flytter karakterene for de som ønsker det til andre servere. Sendte dem en mail, men de arrogante folka gidder ikke svare engang.

Lenke til kommentar

Conan hadde faktisk potens(iale) Men etter feil fokusering fra dems side på hva som skulle bedres har de mistet MANGE spiller!

 

Min grunn til at jeg sluttet er rett og slett bugs som minnedump, fps dropp etc: dette med en ny pc for 20k som ble bygd med øye for Conan.

 

Hele guildet mitt har vraket AoC nå grunnet problemer med spillet, vi var 26 stk kun 2 av disse har vært aktive iløpet av de siste 64 dagene:)

 

Feil Fokus: Isteden for at Funcoms teknikere ordnet opp i de store minnedump problemene som er overdiskutert på forumet fikset de heller div balanse på bosser og klasser... De bæsja nok på leggen vil jeg si...

Lenke til kommentar

Det er kanskje verdt å nevne at de har fått fingeren ut og fikset minnelekasjen. De har også fikset veldig mange av stedene med lav fps.

 

Spiller forresten på Dagon (PvE) og det er riktignok ikke stappfullt, men brukte vel 10min på å skaffe en full gruppe med tank, offtank, to forskjellige healere, etc...

Lenke til kommentar
Alle vennane mine som spelte Age of Conan gjekk drit lei av det, og fraråder meg STERKT å begynne på Age of Conan. Tingen er at etter at eg såg denne filmen av dei nye oppdateringane som kjem til spillet fekk eg trua på AOC igjen! http://www.dagbladet.no/art/funcom/spill/3461708/

Kva trur dåkke ?

 

 

Har du god nok PC? OS?

Når spilte vennene dine?

 

Siste patchen fikset NOK av feil i manges situasjoner.

Lenke til kommentar

Var egentligt ikke så giret på AoC etter å ha brukt 5år i AO. Men pre ordered og begynte å spill, har sikkelig pc ikke noe drit så kjørte det på meget bra grafikk for å si det mildt. Level 1 - 20 var meget gøy og stemmer på quest var supert! Skapte sikkelig stemning og bra quester så var gøy historie på. Når jeg kom ut av level 20 plassen forsvant stemme på quester borsett i fra på main desteny quest og ødelegte den fine stemningen og jeg dreit i å les quester og begynte berre å grinde de kun for xp noe som ødelegte mye av gameplayet men det var forsatt gøy å drepe alle uansett level noe jeg gjore hele tiden. Etter en 6000 kills og level 80 begynte min class å få mer og mer nerfs noe som ødelegte alt og jeg gadd ikke å starte på nytt med annen classpga gaute lovet og lovet masse men ingen ting ble gjort. Sikkelig ubrukelig person syns jeg. Lite content hjalp heller ikke for de som liker pve. Så alt i alt så quittet jeg etter 4 månder og gikk tilbake til wow som isåfall har customer friendly patcher :) Elendig FC.

Lenke til kommentar
Hvis du brukte 5 år i AO, så har nok FC gjort noe riktig, men å bygge opp kvaliteten til slike spill tar MASSE tid. Når AOC fyller 7 år en dag, så...ja hvem vet hvordan spillet ser ut da. Man vil nok le av denne perioden her uansett.

 

At Funcom ikke lærte mer av 7 år med Anarchy online sier egentlig mye om hvor feil fokus de hadde.

Lenke til kommentar

Det kan nevnes at game directoren som tok over AoC nå var han som tok over som game director i AO og gjorde det brukandes ;)

 

Skjønner ikke hvorfor han ikke var game-director i AoC fra starten av.

 

På level 65-68 er det relativt tynt med quest, men det går an å gjøre group quests. (Prison colony i thunder river)

 

PS: det blir unlocket et par quest i Atzel på level 66,67,68,69.

 

Level 69-75 er det bra med quests i Kheshatta (det går FORT), etter det er det MASSE group quests, som gir ok xp og god trening til senere ;)

 

(Så slipper man tanker uten xbow og som ikke bruker defensive stance i raid)

Endret av blackbrrd
Lenke til kommentar

WoW dro meg tilbake. Jeg har lyst til å spille AoC men jeg orker ikke, vet ikke helt hvorfor... Det blir litt kjedelig å spille på laptopen min, fps-en er ustabil. I WoW savner jeg at det var spennende og nytt å levle og gjøre ting. Det var sånn i Conan, jeg vil egentlig spille det, men WoW drar meg mer.

Lenke til kommentar

Har folk som spiller age of conan fortsatt prøvd WoW i det heletatt? Det er jo så mye bedre på mange måter egentlig, hvertfall nå etter den nye patchen.

 

Grafikk messig vinner jo conan. Men selve spillbarheten mtp pvp, questing, community osv der vinner wow overlegent. Det er hvertfall min mening og grunnen til at jeg gikk tilbake til WoW.

 

Vil bare råde folk som spiller age of conan og har ikke prøvd wow til å prøve wow ;)

Lenke til kommentar

Det kjem jo heilt an på kva dei er ute etter. No har eg riktignok ikkje prøvd WoW meir enn ein kort trial for nokre år tilbake, men det er jo liten tvil om at det er to svært forsjellige spel. Om ein spelar og likar Age of Conan i dag er det langt i frå sikkert at WoW fell i smak. Verda, stemninga og gameplayet er svært forskjellig i dei to.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...