Gå til innhold

Hva liker dere på pizzaen?


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Pizza er best hvis man har mye på. Bunnen skal være tynn og sprø.

Skinke

Pepperoni

Sorte oliven

Kjøttdeig

Bacon

Champignon

Kanskje litt paprika

 

Biff blir gjerne for seigt, derfor dropper vi det.

 

Edit: Og selvfølgelig ost og tomatsaus, for de som ikke skjønte det.

Endret av -drugiS-
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-XHLacM
Skrevet

Biff er utrolig godt.

Skrevet
Pizza er best hvis man har mye på. Bunnen skal være tynn og sprø.

 

Dette med at bunnen skal være sprø er en særnorskt misforståelse. Et knekkebrød eller kjeks er sprøtt. En pizzabunn skal ikke være slik.

 

I ekte Italiensk pizza skal det være en antydning til at skorpen er sprø. Dette gir blant annet bedre grep om pizzastykkene.

 

Det er også et tegn til at Pizzaen er ferdig; med en gang skorpen begynner å bli sprø, da tar du den ut. Mens resten skal selvfølgelig være myk, men stekt.

Skrevet

Jeg liker aller best Italiensk pizza. Uansett hva som er på! Er egentlig ganske åpen for det meste. :p

 

Bortsett fra det, så liker jeg veldig godt '' Hawaii '' pizzaen fra Peppes. Den med skinke og annanas! Den syns jeg er veldig god. :)

Skrevet

Hjemmelaget gogo med:

 

Hjemmelaget sterk saus

Kjøttdeig med enten oregano eller taco-krydder

Diverse oster bla. mozarella

Løk

Sweet Pepper (Søt paprika)

Ananas

Peperoni

En hel god del krydder (oregano, jalapenokrydder og div annet)

Skrevet

Grandiosa Spelt er helt klart min favoritt av de nye grandiosatypene. Det er ikke bare bunnen som er bedre, men hele pakka.

 

Men igjen, det er folk her inne som synes grandiosa taco er god, så det er tydelig at smaken er delt :)

 

Noen ganger er Grandiosa (original) den beste frossenpizzaen, andre ganger er jeg mer i humør for en Big One original.

 

I går ble jeg så fristet av denne tråden at jeg bestilte pizza fra en "ny" pizzaresturant i byen (les : skiftet navn) . Den var lite god. Bunnen var brennt i kantene, og fyllet hadde NULL smak..

Skrevet

Den eneste grandiosen som er god etter min smak er den med pepperoni, og Big One Original... huff. Snakk om smakløs deigklump :(

 

Er forøvrig enig i at Grandiosa Taco ikke er noe særlig.

 

Foretrekker generelt Dr. Oetker (egentlig alle variantene) eller Grandis Pepperoni om det skal spises frossenpizza.

Skrevet
Men igjen, det er folk her inne som synes grandiosa taco er god, så det er tydelig at smaken er delt :)

Synes det er en uting å ha tacosmak på mat som ikke har noe med taco å gjøre. Taco skal smake taco, pizza skal smake pizza.

 

Og Ramius, dette er på en måte den store pizzatråden :)

Skrevet

Hva med spekemat, funker det? Spekeskinke er knall, men hva med en heilnorsk pizza?

 

- Fenalår

- Gamalost / Jarlsberg

- Kjøttkaker

- Rein / elg / hjort

 

Hva slags pizzasaus skulle noe sånt ha hatt? Eplebasert, med hint av tyttebær? Brun saus?

Skrevet

Når jeg spiser pizza, så er det som oftest Heavy Heaven fra Peppes. Den har biffkjøtt, løk, pepperoni og hvitløkskrydrete kjøttboller.

Skrevet (endret)

Egg, chili/jalapenos, reker, nachos. Det er saker, det! Hvitøl og all slags annen ost enn Norvegian, Snøhvit og husets ost :)

 

ÅH! Oliven :D

Endret av Beges
Skrevet

lagde nettopp en polarpizza med sølvløk, cherrytomater, pepperoni, hvitløk, urter og ridderost. Toppet med pesto. Dette ble veldig salt. Ikke prøv det ut.

 

Liker tomater, jalapeno, bernaise saus, tacokjøtt, ananas, mais på pizza :) og mozarella

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...