Gå til innhold

Fototreff i Trondheim


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-77do0b

Gleder meg virkelig til et fototreff som ikke kolliderer med jobb... :hrm:

Neste gang skal jeg i så fall prøve å få byttet vakta slik at jeg får blitt med.

Endret av Slettet-77do0b
Lenke til kommentar

Jeg har ett bilde av Ratleto, ett av RambaZamba, og ett av RambaZamba og ...han som har hatt mange kameraer siden hvertfall 80-tallet, og bl.a. brukte 8-16mm på turen (jeg trenger tid for å lære meg navn/nick). Dette siste har en lite gjenkjennelig ...han som begynte med foto nå i sommer og gikk med blå jakke, i bakgrunnen.

 

Disse trenger jeg tillatelse til å poste, og kan sendes på PM først.

 

Skal ellers poste i bildetråden snart.

 

Jeg fikk spørsmål om litt utstyr, og snakket om litt forskjellig annet.

 

Til bæring av kamera og objektiver brukte jeg:

Lyst til å teste Cotton Carrier Camera Vest? Kan lånes av meg. CC-utstyret jeg lenker til er ikke nok for å kunne brukes. Det er avhengig av bl.a. om du bruker batterigrep/proffhus, eller ikke. Ikke vær redd for å komme med spørsmål.

 

Jeg nevnte photo.stackexchange.com.

 

Og også keywordsearch. Fremgangsmåte for 5 nettlesere ++ finnes i tråden «Navigere mer effektivt i nettlesere». Søkemotoren jeg bruker til EXIF er http://regex.info/exif.cgi

 

Ken Rockwell diskuterte vi også litt.

 

Fyr løs om det var noe mer jeg skulle poste om.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Det er ikke planlagt noe, men vi har treff 7. januar. Men om noen veldig gjerne vil kjøre et treff, så er det jo bare å sette igang. :)

 

Også en liten hilsen til Randi som har fått ødelagt ankelen sin, og som ikke får lov av legen sin å være med på fototreff igjen før i mars (evt gå uten krykker). :ohmy:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Slettet-77do0b

Jeg er med denne gangen. Skal jeg ta med papprøret, Ratleto, eller ta det ved en annen anledning? Føler liksom at jeg burde få gitt det tilbake snart så kanskje jeg tar turen en dag med det.

 

Dere var vel i byen på forrige treff? Jeg har litt dårlig oversikt over hvor det har vært de siste gangene, men det kunne jo ha vært greit å ta et nytt sted dersom disse fremdeles eksisterer. Jeg har bil i tilfelle vi finner på at det blir litt "utabys" og noen må ha skyss.

Lenke til kommentar

Puuh, fikk masser å gjöre etter juleferien, men nå begynner det å bli orden. Jeg tror jeg kan bli med på lördag.

 

Synes det er pent ved fjorden på vintern (flotte blå toner), men det bör nok väre snö på marken for i annet fall tror jeg det kan bli litt kjedelig. Jeg kunne f.eks. tenke meg et sted längs Ladestien (ja, jeg vet at vi har värt der mange ganger för), eller Rotvoll, Ranheim, Hommelvik etc., men er åpen for det meste. Byen, eller noe helt annet, er også OK, bare jeg får komme meg ut med kameraet. :)

 

Sjekket Ratletos liste. Det går også at gå f.eks. til Rönningen på vintern, men da må man holde seg til den litt större veien opp.

 

Kanskje er det pent ved Hyttfossen i Klæbu på vintern?

Lenke til kommentar

Randi, stakkers deg... Du var virkeligen uheldig.

Ikke noe å klage over jeg, ..har alt jeg trenger. (Bortsett fra muligheten å gå ute i frihet da :no: )

Du må bare stikke innom en dag Helena...

PS Mostadmarka om vinteren har jeg ikke sett...sikkert vanskelig kjørevei dit, og ikke så mye å se...det måtte være fossen da..(men den har vel Jonta utforsket nok)

Lenke til kommentar

Hei og godt nyttår!

Jeg har tid på lørdag og blir gjerne med ut på tur, men trenger kanskje skyss hvis det blir utenom en vid sentrumskjerne eller utenom kollektivområder. Jeg har ikke noen spesielle ønsker, men har aldri vært i Mostadmarka og bare en gang på Rønningen... Ladestien er alltid flott! Ranheim med nybygg og "Dubai" ute i sjøen med tøffe gravemaskiner er også ganske flotte, men ikke i gråvær, innbiller jeg meg. :-)

Jeg har foreslått Gløshaugen og Hovedbygningen innvendig, men jeg vil faktisk foreslå å vente til det blir litt lysere, særlig hvis det fortsatt er meldt snø på lørdag. Hovedbygningen er ganske mørk innvendig! Akkurat nå står det et flott, stort, jevnt juletre i aulaen. Hvis det er et aktuelt alternativ, må jeg vite det til fredag!! Jeg må melde fra til Byggsikring om at det vil være en gruppe fotografer inne i Hovedbygningen (og andre bygg man kommer inn i) på lørdag.

Lenke til kommentar
PS Mostadmarka om vinteren har jeg ikke sett...sikkert vanskelig kjørevei dit, og ikke så mye å se...det måtte være fossen da..(men den har vel Jonta utforsket nok)

Utforsket nok? Bare noen som ikke har utforsket den kunne funnet på å si noe slikt :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...