Gå til innhold

Ronaldo-sagaen. Blir i år, går han til Madrid neste sommer?


Mr.SS

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei, han har bare kopiert inn feil. Skjer noen ganger når man allerede har kopiert en link at opera skriver innholdet i linken hans i adressefeltet.

 

Uansett, så håper jeg virkelig at Ronaldo får høre det når han returnerer på OT etter skaden. Ingen skal slippe unna med det pisset han holder på med, og jeg håper at de som absolutt skal støtte denne drittungen tar til fornuft og er med på å pipe ut denne spilleren når han entrer OT.

Lenke til kommentar

Jeg er absolutt enig i at Ronaldo har oppført seg som en drittsekk som ikke har avkreftet ryktene eller bekreftet. Men som jeg har sagt, så er jeg sikker på at han blir.

Han burde absolutt få hårføner på flere watt når han ankommer treningsfeltet i Manchester. Han har fått støtte hele veien og den takknemligheten han viser er ikke stort. Men som sagt igjen så tror jeg han blir og han spiller en kjempesesong til for United. Han er iallefall en strålende spiller :)

Endret av Raste
Lenke til kommentar

Ronaldo har etter min mening ingenting mer å gjør i Manchester United.Når han kommer med så bekreftende uttalelser som "dere vet hva jeg vil" og samtidig indirekte mener han blir behandlet som en slave så kan han bare dra.Denne vinglingen kommer bare til å skape mer hodebry eventuelt neste sesong(hvis han blir) og ikke minst neste sommer.

 

Hvis vi får 650 mill som det blir antydet så er dette mer enn godt nok.Hiv på en Snejder eller en Ramos så blir jeg enda mer fornøyd!

 

Mark my words: jeg kommer aldri mer til å bruke mine Ronaldo 7 drakter,selv om jeg nesten skulle tro den ene betydde lykke.

Lenke til kommentar

Rart at ikke Ronaldo går ut og bare bekrefter/avkrefter det ene eller det andre en gang for alle i stedet for å nærmest fyr opp rundt ryktene og spekulasjonene selv. Skulle nesten tro at han liker alt oppstyret, og med tanke på hvordan han er som person skulle det ikke forundre meg om det er fakta også. Sånn som det er nå tror jeg han sakte men sikkert ødelegger en karriere på OT helt på egenhånd etter som tida går..

Lenke til kommentar

Det Blatter sier er jo i utgangspunktet ikke noe å si på. At en spiller blir holdt igjen i en klubb mot sin vilje bør jo helst ikke forekomme, det er jeg enig i. Men å snakke så spesifikt om Ronaldo-saken er jo helt feil av en så mektig person innen fotball-verdenen. Jeg har ikke lest Ronaldo's siste uttalelser, men de føyer seg vel uansett inn i rekken av idiotiske ting han sier for å få mer oppmerksomhet.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...