Gå til innhold

Acer aspire 5930G.


Anbefalte innlegg

Hjelp! Har 83 prossesser gående mens jeg bare er på internett i ett vindu§! Hvor kan jeg se oversikt over disse? Regner med det er grunnen til at prossessorburken er unormalt høy iblant.

 

EDIT: Fant den. Hvis jeg avslutter program som ArcadeDelux osv, startes de automatisk neste gang jeg skrur på PC-en?

Endret av Kjetil91
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

de vil starte på nytt hvis de er satt til det. Hvis du trykker windowstast+R, skriver services.msc og trykker enter, kommer du inn på oversikt over alle installerte tjenester på maskinen. Her kan du velge hvilke som skal startes automatisk hver gang windows starter opp.

Lenke til kommentar

Ok, nå driter jeg i og skifte til XP. hadde så dårlig ytelse men visste ikke man måtte sette option på "high performance".. mye bedre nå. Faen nytt det here laptop greiene altså :)

 

BTW! takk for hjelpa uansett ventle.. Much appreciated!

Endret av son
Lenke til kommentar
er det noen butikker som selger denne i oslo?

Elprice på Lørenskog hadde flere igjen på lager av denne da jeg var innom lørdag, fungerte greit å ta T-bane til Helsfyr og buss derfra til Visperud (ligger vis-a-vis Elkjøp Megastore), hvis du ikke kjører da. Utrolig kul PC, liker nye designet godt. :cool:

Lenke til kommentar

Altså, nå begynner det igjen. Når jeg kjøpte denne maskina så trodde jeg at jeg hadde fått virus eller noe, for laptopen begynte å bli jævli treig. dette skjedde etter ei uke sånn ca. nå har det gått 2 uker siden jeg gjennopprettet og nå skjer det igjen. har plutselig 30-50% load hele tiden, og jeg fatter ikke hvorfor dette skjer! noen som har noe peiling?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...