Gå til innhold

[AoC]Den Store Bear Shaman Tråden


Anbefalte innlegg

Kjekt med en egen tråd for oss også:)

 

Her er det jo bare å diskutere alt som har med denne klassen å gjøre, håper på masse aktivitet her:)

 

Er det mange her som spiller Bear Shaman, og hvorfor valgte du denne klassen?

Selv ble jeg nettopp lv 10 på Crom:)

 

Valgte Bear Shaman fordi jeg tror det er en bra hybrid, jeg liker denne typen klasse, trivdes meget godt med både Paladin og Shaman i WoW uten at jeg vet om de er sammenlignbare med Bear Shaman:P

 

Tror uansett jeg vil teste et par klasser til før jeg virkelig bestemmer meg for hvem som skal bli main, spennende når alt er nytt:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg spiller Bear Shaman på Crom. Lvl 8 for øyeblikket.

Hvorfor jeg valgte Bear Shaman vet jeg egentlig ikke. Hadde ikke gjort den store reasearchen før jeg valgte meg en character, så det var egentlig tilfeldig. Men fornøyd så langt :)

 

Her er et bilde av kjekkasen min:

 

Knugo_picture000.png

 

Lenke til kommentar

Spiller også bear shaman som er lvl 17 nå. Har puttet 5 feat points i wrath men klarer ikke å bestemme meg hvor jeg skal putte resten.:p

 

Sto mellom BS og dark templar for min del. Liker klasser som kan være litt allsidige. Skal nok prøve å lvle en dark templar etterhvert også, må nesten prøve litt forskjellige klasser før jeg bestemmer meg for main.

 

Noen som har prøvd BS i pvp ennå?

Lenke til kommentar
Hvordan/av hva får man egentlig feat points? Jeg har fått noen, men har ikke peiling på hvordan jeg har fått dem :blush:

 

For hver level over 10 får du et feat point.

For hver tiende level, får du et ekstra feat point.

 

 

@19 har du 10 feat points.

@20 har du 12 feat points.

 

 

Du kan får alle feat points resatt av en NPC, koster 50kopper.

For nå, velger du det som gjør din grind enklere og for å eksperimentere.

Nå du kjenner din klasse godt nok, velger du en reset.

Lenke til kommentar

Hvis det stemmer elgskred, så var det en spennende vri. Lurer på hvordan det vil bli motatt av de som virkelig liker healing. :hmm:

 

Selv så har jeg i tidligere MMORPG's alltid spilt healer og det kunne egentlig vært et godt avbrekk. Men rundt 20% av tiden hørtes i grunn litt lite ut?

Lenke til kommentar

Må si det tok seg opp veldig etter lvl 20. Ikke bare kan jeg endelig dra fra Tortage, men nye komboer og aoe stun gjorde meg plutselig dobbelt så slagkraftig. Har inntrykk av at det er ganske få som spiller BS på Ymir hvor jeg spiller. Hvordan er populæriteten på serverne deres?

 

 

Min BS gjør seg klar til kamp:

201503.jpeg

Lenke til kommentar

Jeg har en BS lvl 11 på Fury, og har så langt bare sett en til som har valgt denne klassen. Jeg merker meg at jeg går svært godt i lag med magikere og rangers, siden jeg er dårlig til å trekke fiender. Men flere ganger har jeg hatt følelsen av at man ved å bruke komboene riktig kan gjøre utrolig mye skade. Det store hoppet kom da jeg var lvl 10 og kunne begynner å bruke magi og kjøpe medium rustning.

 

Jeg har ennå ikke plassert alle skillpoints eller featpoints. Jeg er litt usikker på hva som er bra, tipper at jeg kommer til å fokusere på slegga mi. Jeg liker å være mannen med den store hammeren. Alt pratet om spirit og healing er vel og bra, bare jeg kan knuse skaller!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...