Gå til innhold

Hjelp til å finne navn på retro spill


Anbefalte innlegg

post-88070-1211121759_thumb.jpgHei. Prøver å finne et spill jeg prøvde demo av på en Komputer for alle diskett.(tror det var her jeg fant det) Må være ca. 14-17 år sida tror jeg, men ikke helt sikker. Så kan lett ha finni spillet en annen plass. Men uansett, skal prøve å beskrive spillet.

 

Du får kommandoen over en skvadron romskip. Disse romskipene er grønne og ser ut som små musepekere. Du gir de diverse ordre som f.eks klikke på skjermen en plass og da flyr de dit. Alt blir sett ovenifra i 2D. Du har også en radar som holder oversikt over et lite område i en liten del av universet. Husker det var mye farger i spillet. Svart bakgrunn dog, men romskipene etterlot seg fargede striper når de fløy rundt. I oppdragene skulle man etter det jeg husker bare skyte ned de fiendtlige romskipene man møtte. Man kunne forandre formasjon til skvadronen din. Men tror faktisk man bare hadde full kontroll over ditt eget skip, men kunne gi de andre mindre ordre, som f.eks formasjons endring. Kan også ha vært slik at i de første oppdragene så var du bare en del av laget, men etterhvert som du ble bedre og ranket opp så kunne du til slutt få kommandoen over ditt eget lag. Mulig man kunne oppgradere skipene også, men dette er jeg ikke 100% sikker på.

 

Håper det er noen andre der ute som nå får en sånn *AHA* opplevelse og kan gi meg et positivt svar tilbake. Har leitet i flere år på forskjellige abandonware sider osv uten hell.

 

På forhånd takk.

 

Har tegnet et bildet i Paint sånn som jeg tror det så ut.

Endret av hebbe_lille
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...