Gå til innhold

Innsjekking ved flyreise, gjøre dette tidligere?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Hvis man skal reise med et fly som for eks. har avgang 20:30 men seneste innsjekking er 20:00 og man klarer ikke å være på flyplassen før 20:20 for eks. Kan man da sjekke inn din "reise" tidligere på dagen så du kan komme 20:20 å komme deg med 20:30 flyet? Tilfelle her gjelder SAS.

 

Takker for svar, håper jeg forklarte meg rett.

Endret av oldirty
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis man ikke har mulighet til å være på flyplassen før 20:20, så bør man vel egentlig satse på et senere fly.. Man bør vel uansett være ved gate 10 minutter før avgang..

 

Skal du sjekke inn bagasje? Hvis ikke kan du sjekke inn på sas.no fra 22 timer før avgang, og kan gå direkte til gate.. Har du bagasje, kan disse leveres i egne bag-drop-skranker (men de stenger vel også en viss tid før avgang.. De skal jo rekke å frakte bagasjen ut till flyet..)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Nå vet jeg ikke om dette er for sent, men du du kan selvsagt ikke møte opp på flyplassen 10 minutter før flyet skal gå. Da skal døren til flyet være like ved å stenge, og du kommer ikke til å rekke ut til gaten.

 

Du kan selvsagt sjekke inn på nettet, dette bør du gjøre uansett. Dette bidrar til at ting går fortere for både deg og flyselskapet, og i siste instans - at flyselskapet sparer penger --> billigere billetter.

 

Men selvom du har sjekket inn på nettet, og ikke har baggasje, bør du alltid være på flyplassen MINST (og dette er best case scenario, hvor du er ferdig checket inn på nett og ikke har bagasje) TRETTI MINUTTER FØR AVGANG.

 

Nå aner ikke jeg hvor du skal, men vurderer et annet fly (om du da ikke allerde har mistet flighten din! - beklager sent svar).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...