Gå til innhold

Helnorsk guild rekrutterer til AOC: The Dragonfell Tribe


Anbefalte innlegg

The Dragonfell Tribe er åpen for rekruttering!

Krav: Du må forstå, skrive og prate norsk.

 

Generell info om The Dragonfell Tribe

 

The Dragonfell Tribe (TDT) har utviklet seg til å bli et veldig stort norsk community, både ingame og offline. Guildet ble stiftet av en vennegjeng i januar 2005. Før det spilte vi et par år i klanen 1st Airborne Cavalry (best kjent som 1stac), men i 2005 kom WoW og da ble det MMORPG for alle penga.

Det arrangeres mange fester og happenings over hele Norge av medlemmene i TDT, mange reiser langveisfra for å møte folket IRL som de tilbringer så mye tid med ingame. På vårt mye brukte forum finnes det mang et bilde og historie om kule fester og hendelser. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å bruke forumet så mye som mulig.

 

I World of Warcraft har vi altså spilt sammen i 3 år. Det har gjort at vi har blitt en veldig bra sammensveiset gjeng, som veldig gjerne tar imot likesinnede. Vi har alltid holdt fast på vår visjon om at vi i WoW ikke skulle være hardcore og stille for strenge krav til medlemmene med trussel om utkastelse. Det har vært mange kule raid, som har gitt begrepet fredagspils et nytt innhold.

 

Til Age of Conan justerte vi visjonen vår noe. Vi har nå fått mye erfaring med å organisere og utvikle et guild. I AoC vil guildet bli mye større enn før. Vi kan derfor tilllate oss å bli delvis mer hardcore, dvs at vi kommer til å satse hardere på fremgang og har som mål å stabilisere oss som det sterkeste guildet på serveren vi skal spille på.

Men vi har slettes ikke solgt sjela vår, det sosiale og artige vil stå sterk som før. Forskjellen er at nå blir guildet såpass stort at alle skal kunne finne sin nisje innad i TDT. Vårt nye rank-system gjør at det er plass til spillere med ulike ambisjoner, både til de som satser hardt på fremgang (håper det blir mange av oss) og de som er mer casual. Mer om dette under RANK.

 

Det er fortsatt litt uklart hvordan raids foregår, men vi skal ha et DKP-system om loot fordeles ca likt som det gjør i andre MMORPG. DKP-systemet blir annonsert når release nærmer seg, men det som er sikkert er at man skal få betalt for arbeidet man legger ned. Det skal selvsagt være et veldig rettferdig system.

 

Serveren blir en PVP-server, nøyaktig server vil bli skrevet på forumet vårt.

Akkurat nå har vi 82 registrerte medlemmer som alle er norske, hiv deg på!

 

Les mer her!

http://thedragonfelltribe.net/aoc

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm, interessant. Dere husker vel ikke AsiF? og 2ndac eller noe slikt?(tenker på battlefield tiden nå) Mener 1stac hadde en underklan. Er så lenge siden så husker ikke helt. Var værtfall medlem en periode, også gikk jeg over til AsiF og senere igjen var jeg en stund innom 1stac til klanen ble lagt ned. Er sikkert noe feil her, men det får gå :p(ToxicMan kalte jeg vel meg på den tiden).

 

Er det slik at dere kommer til å stenge rekrutteringen ettervært? eller vil den foreløpig holde seg åpen en stund til?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...