Gå til innhold

De dro opp kjolen og tok meg i skrittet - Somaliere


Anbefalte innlegg

Om et par tiår vil Norge være bombardert av innvandring. Hvite mennesker har svake gener, f. eks. om en hvit og en svart får unger, så arver ungen mesteparten av utseendet fra den svarte.

De hvite vil forsvinne. Men det er jo sånn det skal gå, og vi kan jo ikke forandre naturen.

 

Genene som den hvite faren/moren bærer på vil føres videre likevel, men det er sant at mørk hudfarge er dominant overfor lys som er recessiv. Om det er et tap at den hvite hudafargen forsvinner kan man jo debattere, jeg mener personlig ja, men det har sikkert mye å gjøre med at jeg selv er nokså blek. :p

 

Dessverre overrasker ikke denne saken meg noe særlig, de somalierne jeg har kjent som har vært på min alder omtalte ofte jenter som horer. Det er nokså tydelig på meg at dagens innvandringpolitikk har store mangler.

Endret av Dark Archon
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette har sikkert med innføring i norske normer og innføring i hva som er "vanlig norsk folkeskikk".

Tvinge unger ut i barnehage fra 4-årsalderen er kanskje positivt for enkelte grupper i samfunnet. Så kan dem norsk før dem begynner på skolen, samtidig som de "tvinges" inn i det norske samfunnet før foreldrene gir dem et for dårlig grunnlag.

Lenke til kommentar

Somalia, ahh, verdens baknavle.

Her har de ikke hatt regjering på 15 år, og før det var det diktatorskap. Hvor mange har da ikke siden 1971 flyktet fra somalia til norge? De siste 15årene da, hva tror dere de har vokst opp med?

Også kommer de hit og lælel sei nosjk, der nede skjer det flere voldtekter for dagen enn det gjør for året i norge (ikke helt sikker, men stop på en plakat på bussen, but you get my point!) også kommer de hit, fra et land der damer faktisk kjevler puppene sine flate for å være utraktativ(eller e eg i feil land nå?) i frykt for å bli voldtatt.

 

Har helt ærlig møtt 3 somaliere i mitt liv, han ene ble sendt tilbake når han gikk i 3de klasse for voldtekt! Han andre er faktisk kjempe grei og bare litt voldelig, men langt under gjennomsnittet her i sandviken og han andre var en eg banket (og fikk bank av) fordi han holdt på å voldta en dame i byn (holdt på, hun kom seg unna når eg kom)

Utifra det, så vil eg ikke ha somaliere her i norge. Ikke kom og si at "jammen nordmenn gjør mer kriminalitet". For det stemmer kanskje, men uten dem hadde statistiken vært MYE lavere. Så hvorfor tilføye en unødvendig faktor til en statistik som er full nok fra før?

Nulltåleranse ovenfor innvandrere med rulleblad, send de tilbake ved første parkeringsbot.

Og send tilbake de uten rulleblad som gjør at de får noe på det!

 

Håper noen forstår ka eg mener, ikke like lett å skrive så sent.

Edit: tegnsetting

Edit 2: en venninne ble slått ned i oslo på lørdag, hun er 15 og ble slått ned og sparket mens hun lå på bakken, av 10 somaliere (etter det hun husker). Fordi hun så rart på de. Uten å ha lagt merke til de engang.

Endret av Sir Tojo
Lenke til kommentar

Dette mener jeg er en god integreringskurs:

 

For de som er 18år og eldre

4år skolegang med intensiv: Norsk kurs, norske normer, etikk og kultur.

4år med obliagtorisk 17.mai tog med norskflagg og bunad

innvandrer_i_bunad.jpg

 

I think this does the deal? :wee:

Endret av Vaio
Lenke til kommentar

Hadde vært en deilig aveksling å høre noen andre forslag enn "sende dem tilbake på flyet tilbake hvor de kom fra". Alle med normal intelligens vet at dette er noe Norge aldri vil eller ønsker å gjøre. Så kom heller med noen konstruktive forslag om hvordan man kan øke antall somaliere i arbeid, og få flere til å utdanne seg og generelt integrere seg bedre.

 

Ingen her tror vel at somaliere er bunn og grunn dårligere mennesker enn resten av oss vel?

Lenke til kommentar

"De dro opp kjolen og tok meg i skrittet". Damn! Jeg har gått i dagevis og trodd at denne saken handlet om at noen unge kvinner på Grünerløkka hadde startet helgen mye tidligere enn sine medsøstere :dontgetit:

 

Tror det er noe skummelt og grunnleggende feil som ligger bak denne såkalte rampestreken. Jeg kan ikke huske at andre norske, ei andre minoriteter, barn og unge har gjort noe minst like avskyelig som dette. Hvis ikke dette får noe som helst etterspill i form av barnevern etc. begynner jeg å lure. Det er ikke et sunnhetstegn at unge gutter viser såpass lite respekt for (norske?) kvinner. Denne respekten, eller mangel på sådan, er det noen som har lært dem...

Lenke til kommentar
Menn er også overrepresentert når det gjelder vold og voldtekt, betyr det at det er noe fryktelig galt med menn genrelt?

Men vi snakker om to vidt forskjellige ting.

Den ene handler om kjønn, og den andre handler om en etnisk folkegruppe.

Vann er ikke olje.

 

Ja, og? Hva gjør at det er greit å genralisere pga etnisitet, men ikke pga kjønn?

 

AtW

Lenke til kommentar
Det er ikke et sunnhetstegn at unge gutter viser såpass lite respekt for (norske?) kvinner. Denne respekten, eller mangel på sådan, er det noen som har lært dem...

 

Noen vil kanskje kalle dette guttestreker og si at etnisk Norske gjør akkurat det samme, jeg er ikke enig.

Dette har utviklet seg over flere år, ikke en gang på skolen kan man føle seg trygg.

Får stadig høre ting som vantro hore og det som verre er, noen tar ikke et nei for et nei

men en personlig fornermelse som de går og ruger over i ukesvis.

Når gutter/menn i 16-20 års alderen plager jenter helt ned i 12 års alder er det ikke lengre bare guttestreker, men straffbare forhold begått av voksne mennesker som i følge sunn fornuft burde stå til ansvar for sine handlinger.

dessverre blir rasismekortet brukt litt for ofte, og dreper effektivt et hvert forsøk på en seriøs debatt om problemet.

Det er nesten sånn at man venter på å lese i avisen at noen har gått for langt og tatt livet av noen, rå vold er dessverre vanlig for enkelte når de ikke får viljen sin.

 

Man kan kalle meg for rasist og si at jeg bekymrer meg uten grunn, men det er slik som jeg ser på saken utfra det jeg har sett og erfart.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...