Gå til innhold

AoC: What goes up goes down....


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hm, er det lov å snakke om spillet nå?

 

Vel her er mine meininger:

 

 

Har spilt beta siden starten og jeg kan bekreft at spillet er svært dårlig og kjedelig. Men har en svært flott verden og eventyr følese til den. Personlig ser jeg at RolePlaying folk vil virkelig like verdenen og spillets quests.

 

Men det nytter ikke å fortelle folk dette. Spillet er såpass bra promoted og reklamert, samtidig som FunCom lager veldig kule trailere til spillet at folk er total hypet opp over den.

 

Det som er veldig trist er at selvom den er 18år så er spillet ufattelig barnslig. Kampsystemet, selvom den er orginal for et mmo, er bare morro den første dagene. Så blir den plagsom. Det er alt for mye "button bashing" og for meg føltes det altfor "arcade-game" aktig.

Selv WOW er mye mer strategisk i kamp (særlig PvP) enn her. I WoW har du ivertfall mangen muligheter/spells som gjør forskjellige ting og har betydelige cooldowns og gjør du feil så død du.

AoC har også cooldowns, men skillene/spells er langt ifra så engasjerande og avgjørande som i andre MMORPG.

 

Community er, og kommer not til å bli, barnselig fordi alle tror de er Conan og er tøffere enn toget. Blodet trekker til de mest idiotiske spillerene jeg har vært bort i, selv i guilds. Og ikke for å snakke om alle de "sexy" damene rundt omkring som fører til masse grisesnakk i chatten for alle de ensomme nerdene.

 

Crafting er en spøk og selv med til revamps er den like meiningsløs som den var i starten. Du får bedre og rastere loot å gjøre quests enn å tilbringe tiden å øke din crafting.

 

Quests er "braindead". Du kommer IKKE til å trenge noe Wiki eller quest site for å finne ut av ting. ALLE quests blir merket på kartet hvor du skal gå, så det blir bare å følge punktene rundt omkring...gjesp!!!

 

Jeg tror at folk flest kommer til å kjøpe spillet, max ut en charakter eller 2 så forlater de spillet.

 

Jeg ble lei og gav kontoen til en kamerat som var total gal etter AoC og sa at spillet skulle bli hans "nye hjem". Nå har han ombestemt seg....

 

Lenke til kommentar
Hm, er det lov å snakke om spillet nå?

 

Har vel lov til å snakke om de første 13 levlene nå. Ettersom open beta har startet.

 

We will hold the Closed Beta NDA for everyone but journalists until launch, but you are allowed to openly communicate about your experiences up to level 13.
Lenke til kommentar
Det som avid gamer sier om å bli lei etterhvert er jo akkurat det samme tonnevis med wow spillere har blitt å. Det var gøy det\de første åra, men så har de skjønt at det er like mye braindead gaming som han synes aoc er nå etter kort tid.

 

Jo, men i WoW gikk det ivertfall noen år før du blir virkelig lei. Der har ivertfall characters en god del forskjell mellom dem.

I AoC maxet jeg så startet jeg en annen character denne gang en caster, og ble straks lei da jeg kom til 40.

 

Personlig synes jeg at de forskjellige classene er veldig like når det kommer til opplevelse og spille stilen.

 

Men men, det er også mulig at jeg er for kresen. Etter å ha spilt MMORPG i alle år siden Ultima og spilt de meste som er der ute så har jeg nok blitt temmelig mettet og lengter etter noe virkelig nytt...

 

Age Of Conan påstår de er "never seen before and new ground braking combat" osv osv, men sanheten er at spillet er like reppetativt og ensidig som alle andre spill der ute.

 

AoC og Star Trek Online var de 2 MMO spillene jeg hadde håpet for skulle gjennopplive min dødende MMORPG glede, men nå er jo STO langt på is, og AoC skuffet stort....så i mine øyner er MMORPG sjangeren død for meg inntil videre. :cry:

 

Jeg får bare håpe at BioWares MMORPG prosjekt klarer det!

Endret av AvidGamer
Lenke til kommentar

Har selv spilt Age Of Conan beta og syns spillet bare var tullete, spiller selv LOTRO og må si at Turbine har større potensiale enn Funcom.

 

Turbine satser på Ingame Content hver 3 måned med gratis oppdateringer som inkluderer nye områder og nytt innhold i spillet, kan ikke se at Funcom kommer til å klare det.

 

Dessuten har jeg stor tro på at Funcom driter seg langt ut på release av Conan, de presterte det jo sist da de prøvde å lansere Anarchy Online

 

Og alt det der med at combatsystem, grafikk og gameplay er never seen before er sprøyt fra Funcom!

Combatsystem er tragisk, PVP delen er enda mer tragisk, grafikken er heller ikke nyskapende, og gameplayet er HELT likt alle andre mmorpgs!

Nei, det er ikke mer enn et standar hack'n slash spill.

Endret av Olanru
Lenke til kommentar

Det er greit at folk har sine meninger. Men og prøve å påvirke på denne måten blir for dumt. La nå folk få vente til spillet har kommet, slik at man kan gjøre seg opp en mening selv. Enkelte i denne tråden uttaler seg som om de har fasiten på hvordan spillet vil bli mottatt, og tror at andre vil ha samme oppfatning.

 

Selv er jeg betatester og er veldig fornøyd med AoC så langt. Men jeg går ikke inn med nebb og klør for å overbevise andre om at det jeg syns om spillet er riktig. Hva andre syns om hva jeg syns, er meg revnende likegyldig...

Lenke til kommentar

Ja det går vel neppe an å bruke Beta'en som fasit for hvordan spillet blir i retail versjon, og gjerne en stund etter release med noen bug fix patcher.

Jeg tror mange vil bruke wow som det spillet de måler AOC opp mot, men AOC retter seg jo mot et litt mer voksent publikum. Personlig så leste jeg Conan bladene fra de kom ut i butikkene og mange av de som spiller wow var ikke født engang da de kom ut og har heller aldri lest et eneste Conan blad.

Til syvende og sist så er det kun den enkelte som kan si om han liker spillet etter å ha spillt det en stund.

Endret av Wowaddict
Lenke til kommentar
Prøvde å legge inn et lite hate brev til Age of Conan med "Ikke kjøp Age of Conan" som tiltrekning, men får bare tilbake hvilken skrivefeil jeg hadde osv.

 

Snakket etter egen erfaring etter masse testing av div betaer og rel versjonen. Snakker ikke om bugs osv, men spillet i seg selv.

 

Tråd Stengt! Dette skal jo være et spill diskusjons forum. Har nødt til å stenge tråden!

 

herregud for en patetisk tråd.. verste jeg har sett på lenge. du greier jo ikke engang å fortelle på en ordentlig måte hvorfor vi ikke skal kjøpe aoc.. tror du må gå barneskolen på nytt igjen.

 

alt jeg ser er en masse pisspreik

Lenke til kommentar
Per definisjon er vel sjangeren nærmere 25 - 30 år gammel.

 

Hvilken sjanger snakker vi om her. MMO startet vel ca med Ultima Online.

Det er neppe 25-30 år siden.

 

Regner du MUD som starten har du kanskje rett. Men det er ikke helt sammenlignbart imho.

 

MUDs/Roguelikes er jo like sammenlignbare med moderne MMORPG-spill som Ultima Online med sitt isometriske perspektiv er. De er alle rollespill som aldri stopper, hvor du med din særegne karakter omgjenges med et stort antall mennesker. Neverwinter Nights (Nei, ikke Bioware-spillet) var vel for øvrig først ut med Ultima Online-greia, UO har bare fått all cred fordi de var såpass tidlige ut med å nå et stort publikum.

Lenke til kommentar
HAHAHAHAHAHA..

 

Hører jeg.. mmorpg hater? Age of Conan tar ikke lengre tid enn WoW selvom det er flere levler. Funcom har selv sagt at de vil at alle skal oppnå lvl 80, og derfor skal spillet være casual.

 

Get a life.

 

Drit a hva de sier da, de skal bare selge. Har prøvd fullversjonen! Spillet er til lvl 80! Og det er tar lengre tid en wow, er ikke noe mindre tid mellom levlene! 30gb med dritt, prepare!

 

Å det hadde ikke du skulle om du hadde vert utvikler av et spill?

 

Dette må være tidenes mest idiotiske svar!!!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...