Gå til innhold

Nikon D40x oppgradert til Nikon D60?


Anbefalte innlegg

Jeg er på jakt etter et Digitalt SLR-kamera og har tittet mest på Nikon D40 og D60-serien. Er på vei til USA om kort tid og har tenkt å kjøpe der borte da jeg har venner som jeg kan sende kameraet til. Mye å spare som dere vet på dollarkurs for tiden.

 

Har sett at en del ebay selgere selger Nikon D40x som er firmware-oppgradert til D60 - hva tror dere om dette? Er det litt små "shady" eller er det faktisk en slik oppgradering tilgjengelig?

 

For en helt nybegynner på SLR, ville dere valgt D40 eller D60?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har sett at en del ebay selgere selger Nikon D40x som er firmware-oppgradert til D60 - hva tror dere om dette? Er det litt små "shady" eller er det faktisk en slik oppgradering tilgjengelig?
I følge Nikon USA og Nikon Europa har det ikke kommet noen firmware-oppgradering til D40x ennå. Det er dog ikke usannsynlig at det kommer.

 

Når det gjelder å kjøpe i USA, ville jeg ikke kjøpt kamerahus der. Det er ikke så mye å spare på det, da både D40 og D60 er relativt billig i Norge også, og får du problemer er det mye lettere å gjøre noe med det i Norge. Optikk er noe annet, da det er mye mindre sjanse for at det er tull med optikken, samt at det er verdensgaranti på det meste av optikk. Det er det ikke på kamerahus.

 

Ville også vurdert andre merker enn Nikon, ikke fordi Nikon er dårlig, men fordi andre merker også er meget gode, og kan gi deg mer for pengene, eller et kamerahus som passer deg bedre. Du bør prøve å holde i kameraene, da det til syvende og sist er der den største forskjellen er. Når det gjelder D40 eller D60, ville jeg valgt D40 og heller brukt mellomlegget på bedre optikk. Et objektiv som vil passe svært godt til en D40 (og forsåvidt D40x/D60), er den nye 16-85VR til Nikon. Bra vidvinkel, bra rekkevidde, bildestabilisering og ikke minst bra optisk kvalitet til en ikke altfor stor penge gjør dette objektivet til et meget godt kjøp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...