Gå til innhold

Frustrasjon over Xbox Live og noe som heter NAT... [PROBLEM LØST]


Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg har tidligere hatt trøbbel med xbox live og det at når jeg kjørte connection test fikk jeg NAT oppført som moderate. Jeg klarte etter mye tukling med innstillingene på ruteren min (3com OfficeConnect 3CRWE554G72T) plutselig og endre det til open. Jeg tror det avgjørende var å aktivere UPnP, universal plug and play. Så tok jeg en lang pause fra Xbox Live (rundt 2 mnd.) grunnet innkjøp av ny pc. Når jeg idag skulle spille GTA IV online, fikk jeg plutselig oppført NAT som strict. Det er mulig jeg restartet ruteren når jeg prøvde å hjelpe broren min på nett (han fikk min gamle pc), men ellers har jeg ikke vært i nærheten av ruteren min på en lang tid.

 

Så jeg går inn på ruteren min, og ser at UPnP ikke er aktivert. Jeg aktiverte det, og satte for sikkerthets skyld åpen port 88 og 3074 på ruteren fordi jeg husket at dette funket sist gang. Alt jeg gjorde fulgte jeg nøye gjennom guider jeg fant bla. portforward.com. Men fortsatt er NAT strict. Jeg leste litt rundt på nettet og fant ut at det kunne være lurt å restarte ruteren etter at jeg hadde gjort disse endringene, så jeg gjorde det. Fortsatt strict NAT, og UPnP er aktivert.

 

Jeg vil også legge til at jeg ikke er særlig flink med ting som dette, så jeg beklager hvis jeg stiller dumme spørsmål/stiller spørsmålstegn ved helt basic ting. Hvis det har noe med saken å gjøre, så har jeg en Netopia Cayman 3351 levert av nextgentel.

 

Vær så snill og hjelp meg folkens, jeg vet det er folk der ute som har løsningen på mitt problem.

Endret av Compose
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da vet jeg dessverre ikke.

Eneste jeg kan tenke meg er at du har satt gal IP på portforward. Det hender rett som det er at xboxen forandrer IP på mitt nettverk, da må jeg inn i routeren å forandre IP'en som jeg skal forwarde til.

 

Sjekk på systembladet--> nettverksinstillinger på xboxen hva den tildelte IP'en fra nettverket er, så sjekker du i routeren om det er den IP'en du har forwarda til.

 

Arlendius

Lenke til kommentar

Problemet løst. Satte ruteren tilbake til originale settings, for så å gjøre alt på nytt. Får nå Open NAT når jeg lar xboxen automatisk finne IP settings, men med manual DNS settings. Rare greier. Nå skal jeg ihvertfall tilbake til GTA IV. :)

 

PROBLEM LØST.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...