Gå til innhold

Lvl 39 twink - Hva skal jeg twinke?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg skal da lage en 39 twink, men er usikker på hva jeg vil twinke. Hvordan er balansen på lvl 39 1v1? Frister litt med en healer, kanskje Resto druid p.g.a travelform o.l, kom med forslag, og selfølgelig forslag til gear. :)

 

Balance hvis du skal twinke druid imo. Finnes lite healing gear til den levelen (nesten ingenting faktisk) så du hadde endt opp med spelldmg gear uansett. Boomkin med spelldamage gear og healing enchants. Bra damage, bra healing og en imba FC.

Endret av futtbucker
Lenke til kommentar

Som druid har du jo _mange_ muligheter! Hvis du gidder å skaffe alt utstyret, da. Jeg har en ferlol twink, 39. Jeg kan jo ikke dø, hvis ikke jeg prøver på det. Bearform med 4,5k HP og FrR overlever myye.

 

Ellers er twinking ganske kjedelig. Ender opp med å prøve å ta 4-5-6 om gangen, dvs CC'a to hell and back.

Lenke til kommentar

Restoration druid fungerer som bare det.

Dette er den beste resto druiden i battlegruppa vår.

 

Druid krever en del mere å spille som healer enn paladin. For meg som er rogue er det mye lettere å nuke ned en druid enn en paladin healer. Samtidig krever en resto druid at man flytter seg rundt en god del, og som regel må dem da prioritere å heale seg selv opp fremfor team mates. Paladin har blessing of freedom, bubble, og kan bandage seg opp mens dem er helt beskytta.

 

Skulle jeg selv valgt en healing klasse å twinke ville jeg gått for paladin.

Dette fordi styrken dems er å tåle juling, samtidig som at dem har sterke blessings.

 

Edit: Link til paladin 39 Colaman armory

Med mitt utstyr er det omtrent umulig å drepe han her alene før andre spillere kommer og hjelper til. En druid med tilsvarende bra healing gear går rett ned.

Endret av Ashvan
Lenke til kommentar

Du kan greie deg bra. En prest overlever bedre enn en druid pga pws og fear.

Ikke like sterk som paladin, men hakket bedre enn druid hvertfall mot rogues som er den værste fienden sammen med warriors.

Opplever faktisk disc \ holy priest som hardere å ta enn shadow.

 

Som healer er du alltid godt likt i en BG men hatet av motstander. Gode spillere vil alltid gå for healer først, og er det en gjeng killing blow kåte drittunger du er på team med er det ikke mye gøy. Skikkelige team mates vil beskytte deg, så du ikke blir drept med en gang. :)

Lenke til kommentar

Til trådstarter. Jeg har twinka en hunter til 39 (lvl 38 atm :p) og det er virkelig gøy. Hunter er en klasse jeg ikke kan fordra til vanlig men :p

Og sammen med en healer er du udødelig :) Bare husk å skaffe mat/drikke og regen så ofte som mulig. Etter hvert blir du et target og man burde alltid ha mest mulig helse/mana.

 

Hiver med en link til hunter'n min når armory fungerer igjen :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...