Gå til innhold

Vanlig å slå PC-musa i bordet?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har en cd-spiller/stereo her som står beleilig nærme skjermen. Har ikke brukt den på lenge, og har derfor blitt et offer for frustrasjon. Nå lager den bare "bzzz...." hvis jeg prøver å skru den på. Skal jo en del til, men over noen år så blir det jo noen slag. Var nok værre i tidligere barndommen, ser spor av bitemerker på SNES/NES-kontrollene.

Lenke til kommentar

Heldigvis for meg har jeg en gammel 17" CRT-skjerm. Denne kan jeg slå, banne til og voldta så mye jeg vil, uten at det ødelegger den på noen som helst måte.

Hender også at det går litt utover MX510-en min også, men jeg prøver å kontrollere meg.

Presse håndflata hardt ned i tastaturet er også en klassiker.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Huff!

 

Jeg går til emo-grader når jeg spiller, ender ofte opp med at jeg biter meg selv i hånden. Mens jeg skjenner ut den S*tans jævelen med rifla som skayt meg mens jeg satt i en helt kurrant possisjon. Dette skjer ofte i CoD4, og alt for mye i spill hvor det er mye bugs. MEn jeg har nå hatt en pc som helt uten videre slår seg av mens jeg spiller, og de første gangene ble jeg så sur at jeg bøyde laptop-skjermen til bristepunktet. Så tok jeg ett kraftig slag i den ganske kraftige veggen.

 

Og da skjønnerjeg at jeg må roe meg ned, å gjøre ett ordntlig forsøk. Hvis jeg ikke klarer det da, så kan det komme ganske kraftige reaksjoner. Heldivis så bruker jeg å klare det når jeg roer meg ned :D

 

BTW; mye morsom lesing :thumbsup:

Lenke til kommentar

Nei, sist gang jeg smadret en mus eller dunket den litt rundt var en gammel kule mus med ledning.

Denne hadde en tendens til å funke som den selv ville men ofte med litt bank så var vi "enige" for en stund i allefall.

Tok dog ikke livet av den i sin tid, selv om jeg plugget den ut og slengte den i gulvet og deretter trekke den rundt i huset og over diverse dørstokker til den fungerte.

 

Det var siste gang den ble brukt før jeg skrotet den og gikk over på litt andre typer mus, og fikk min første optiske etterpå.

Hvilken forskjell! Endelig noe som funket.

 

Ellers blir det lite reaksjoner på tap i spill, men reaksjoner forekommer når det dukker opp seriøse bugs i OS og spill.

Blir da som oftest slåing i bord og tror nok utviklerne kan være glade de sitter ett stykke ifra meg for da hadde de fått høre og kanskje kjenne bugsene på kroppen :p

Må da også legge til at jeg er EKSPERT på å finne merkelige bugs, som oftest av den typen som andre aldri finner eller bruker LANG tid på finne, jeg finner dem som oftest iløpet av 15 minutter eller slikt så det gjør saken ekstra irriterende.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...