Gå til innhold

Litt futurisme på tampen


Anbefalte innlegg

Fremtiden er her allerede, så egentlig er futurismen fortid. Dette blir det siste bidraget fra meg i denne omgang. Jeg hadde egentlig tenkt å legge ut en "epilog for Duchamp", men det får vente til en annen gang. Litt skummelt å gå Alfred Stieglitz i næringen, siden det var han som tok det berømte bildet av Marcel Duchamps "Fountain". Dessuten er det er nok for tre korte dager nå.

 

Det er et bilde fra min første tur med min nye 28mm, så egentlig er det et testbilde. Jeg liker likevel den enkle og stramme komposisjonen, så jeg synes det er verdt litt oppmerksomhet. Mange har nok forsøkt seg på samme motiv, så en del av de bergenske fotografene her inne kjenner sikkert motivet godt.

post-76334-1208168849_thumb.jpg

Endret av PMnormal
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
De små strekene på fasaden ødelegger litt for det som ellers er en veldig stram og fin komposisjon. Jeg liker at jeg etter å ha sett på det fire-fem ganger fremdeles ikke ser hva det er.

En liten bump, he he ;)

Nei da, jeg er bare en tur innom mens jeg sitter på jobb og har litt tid til overs. Ingen tøffe deadlines denne måneden.

 

Det er bra at du nevner de skjønnhetsfeilene på bygget. Jeg gikk en lang runde med meg selv om jeg skulle klone bort alle urenheter, men kom frem til at det ikke var nødvendig. Jeg ønsker kanskje å vise at det er et virkelig bygg, ikke en modell. Jeg kan likevel ikke hevde at jeg kom til 100% enighet med meg selv, slik at _ART_s kommentar er høyst betimelig. Er det noen andre som har synspunkter på det?

Lenke til kommentar
De urenhetene forteller ikke meg at dette er et bygg. Først trodde jeg at det var støv eller skitt på sensoren.

Burde kanskje klonet litt da, hvis det er flere som er enige i det.

Jeg støttet forslaget. De er som sagt ikke en del av den naturlige strukturen, så vi vil ikke savne de.

 

Tom

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...