Gå til innhold

Kulturo: Varg Veum - Falne Engler


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har sett alle de 3 første filmene og de er trygt plassert i min DVD-hylle. Om du skal se dem eller ikke, det kan ikke jeg avgjøre. Det jeg har følt er at det er "underholdende" filmer som holder på oppmerksomheten, men det er ikke mer enn det. Det som kanskje holder meg aller mest "klistret" er nok skuespiller Trond Espen Seim. Jeg var selv en forkjemper for at Varg skulle være en bergenser, men Trond gjør seg veldig fortjent til rollen som Varg Veum og tolker rollen meget godt og som anmelder skriver:

Han opptrer med ein tyngde og autoritet som vanskeleg lar seg kopiere, og samtidig klarer han å formidle kjensler på ein truverdig måte.
Jeg kunne ikke sagt det bedre selv ;)

 

Noe annet som jeg liker godt med filmene er å se på forholdet mellom Veum og rollen spilt av Bjørn Floberg (husker ikke rollenavnet), jeg synes de spiller perfekt sammen og replikkene de får når de snakker sammen gjør det som regel enda bedre.

 

Helt til slutt vil jeg nevne at det som trekker ned for min del er at jeg synes det blir litt for lite bergensfølelse over det hele.

 

TSP :)

Endret av TSP
Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
  • 2 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...