Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Oldschool VW Golf GTI


crea

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Takk for det Kaste :)

 

Campingvogna solgte jeg i høst. Det var rett og slett ikke noen god løsning på å få til hengerfeste på golfen og samtidig se pent ut. Hengerfestet på disse (som jeg har sett) sitter i støtfangerjernet, og det er til plastikkfangere. Med kromfangere så har du bare noen spinkle fester fordi fangerne er mye tynnere. Og så hadde vogna fått vannlekkasje så taket hang og det hadde begynte mugne og greier.. så da ga jeg faen og solgte dritten unna ;) (annonsen)

 

Så jeg får finne på noe annet til sommern :) Har en plan, men viser seg å ha litt logistikkproblemer for å få begynt.

 

In other news så fikk jeg endelig eu-godkjent einsern. Tok litt tid pga ferie og påfølgende nøff-nøffsjuke.

 

Jeg hadde satt den i garasjen min der jeg bor, og dagen etter hadde det snødd 10 cm. Flott... Så jeg måtte kjøre den 4-5 mil tilbake til verkstedet mitt på sommerhjul.

 

289mk1.jpg

 

Og da var den selvfølgelig full av salt og faenskap. Og det er dårlig idé å sette den inn i en varm garasje da. Så da måtte jeg fram med såpa. (Ja, den er veldig høy nå :blush:)

292mk1.jpg

 

Og så fikk den komme tilbake inn i varmen, hvor den skal godgjøre seg til neste vår.

294mk1.jpg

 

 

Ikke rare updaten, men vet det er mer moro å se på bilder enn å lese :)

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Hei folkens :)

 

Jeg har notert meg at det er en del av dere som henger her som er litt over middels opptatt av stereo. Jeg må si meg rimelig blank på dette området, så jeg ber dere om litt assistanse :)

 

Sommer sesongen nærmer seg nå, og det er faktisk bare litt over 2 måneder til første VACN-treffet. Ifjor hadde jeg ikke så mye som en kassettspiller i bilen. Og med tanke på at jeg skal kjøre denne bilen en del til sommern hadde det vært fint med litt lyd, uten at det skal koste meg 3 skjorter og 4 bukser.

 

Bak er det lagt opp hull for noen 4x6" høytallere. Noen forslag på noen OK sånne? Og så tenkte jeg på en aktiv-bass, da du får dem relativt små. Plass er det ikke uendelig av i denne bilen. Omtrent like stor som en Lupo :) Så om noen har noen erfaringer med det så er jeg lutter øre.

 

Så bak er alt relativt greit. Men foran er det et lite problem.. hvor i %! skal jeg montere høytalerne der? :dontgetit: Har ikke lyst til å skjære hull i dørsidene, så jeg må prøve å sette de inn på et annet sted. Noen forslag?

 

mk1golf073is1.jpg

193mk1.jpg

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Den lever vet du :) Men har vært så mye mas med bruksbilen min i det siste at den ikke har fått så mye oppmerksomhet.

 

Driver å bytter reg.reim nå. Første gang jeg gjør det. Får håpe jeg har fått reima på riktig plass :thumbup:

 

297mk1.jpg

 

Fått på Porsche-merke i farger på Porsche-hjula nå da. Så blir dem ikke fullt så svarte.

296mk1.jpg

 

Ellers er det ikke mye å rapportere. Håper å få brukt litt av påsken til å sette sammen resten og få fyra den. Må jo få på senkesett også. Er noe brutale telehiv på veia i år. Ser ut som det blir en stund til kjøring enda :thumbdown:

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Herlig vær for cruising i helga folkens :) Her er jeg på vei til Våler for hovedtreffet til VW Audi Club Norwegen. Syns det ble litt stilig. Og som dere ser har jeg fått ny farge på senter.

 

DSC_0013-1-2_small.jpg

 

7 timer kjøring uten problemer. Alt virka som det skulle, og det var rett og slett en fantastisk dag å dra på tur :)

Endret av crea
Lenke til kommentar

Har nettopp sittet og lest gjennom hele workloggen din Crea, og må si jeg er mektig imponert! Nå er ikke jeg noen VW mann i det hele tatt, men må si jeg likte den diskre looken på bilen din kjempegodt! Ser ut som det ble svært bra med rød senter istedetfor svart :)

 

Keep up the good work dude, kommer til å følge med på denne fremover :thumbup::thumbup:

Endret av Mompen
Lenke til kommentar

Har nettopp sittet og lest gjennom hele workloggen din Crea, og må si jeg er mektig imponert! Nå er ikke jeg noen VW mann i det hele tatt, men må si jeg likte den diskre looken på bilen din kjempegodt! Ser ut som det ble svært bra med rød senter istedetfor svart :)

 

Keep up the good work dude, kommer til å følge med på denne fremover :thumbup::thumbup:

 

Tusen takk for hyggelig ord der Mompen :) Jeg prøver å holde den clean, uten for mye dill og dall. Skal lage en skikkelig update etter neste helg, da er det nemlig Bugrun, og jeg gleder meg ganske så mye. Blir 100 mil i einsern fram og tilbake. Wish me luck! Hehe.. :)

Lenke til kommentar

Fet bil! Har du vurdert å montere en sånn steinsprangbeskytter på panseret? Tror det kunne sett griisefett ut på en sånn bil :D

 

Takk takk :) Ja, har faktisk tenkt å kjøpe BH etterhvert. Parts and Retards hadde bare beige inne akkurat nå. Så blir vel litt senere på sommeren når de har fått inn svart igjen.

Endret av crea
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...

Bilen så enormt frekk ut med ny farge på senteret. Jeg synes du skal holde deg til de felgene, Porsche hjulene blir for store etter min mening. ;)

 

Takk for det du. Trives også med den nye fargen på senter. Syns bilen "poppa" litt :) Litt bedre bilde av hvordan hjula ble til slutt. Ble ikke så verst til å bare være sprayboks syns jeg. Terningene er faktisk ekte terninger, håndlaget av en eller annen fyr. Hehe..

 

DSC_0370-1.jpg

 

Meeeen, det var noen politifolk som ikke ble helt imponert over stuket på bilen da :innocent:

 

theyseemerollin.jpg

 

Så nå driver jeg å skal godkjenner senkesettet så jeg ihvertfall har noen papirer i orden. Ellers har det ikke skjedd så mye i år. Tror jeg kommer til å investere i noen litt bøllete 15" som ikke stikker så langt ut, og selge Porsche hjula. Gått litt lei dem egentlig.

 

DSC_0355-1.jpg

Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...
  • 2 uker senere...

Heeey! :wee:

 

Denne tråden var nesten glemt. Var egentlig drittlei hele bilen i høst og vinter. Fikk skilter på den igjen og godkjent senkesett hos biltilsynet og så satte jeg den vekk. Men nå har det så smått begynt å tikke inn litt inspirasjon til å holde på igjen.

 

Blir mest teknisk i år igrunn. Har vært endel småting som ikke har vært helt bra. Så jeg har skifta girolje i håp om at girkassa ikke skal være så "seig" mellom 1 og 2. gir.

 

Plukket ut hele kjølesystemet og har fått meg ny vannpumpe, termostat og radiator. Bilen hadde en tendens til å bli litt varm, så det blir forhåpentligvis litt bedre nå :) Ser ut som jeg mangler pakning til pumpa, så må skaffe meg den først.

 

Har ikke fått skaffet meg noe felger da :( Har vært litt lat med å lete, og nå har jeg egentlig ikke tid til å fikse opp noen som ser halvbra ut. Så det blir nødløsning med Porsche-hjula som jeg ikke fikk solgt. Pussa de ned i helga og skal leveres til lakk imorgen faktisk. 13" vet jeg ikke om jeg tørr kjøre med i år.. tiltrekker seg for mange Onkler :p

 

Blir litt mer røde baklykter i år også forresten. Prøve å se om det er noe for meg. Og så kommer jeg til å bytte ut frontlyktene med orginale.

 

Vet det er kjedelig med tekst, men har ingen bilder for øyeblikket. Skal se om jeg får tatt noen etterhvert om det er noe interesse for det :fun:

 

Her har dere et gammelt et enn så lenge

IMG_6439.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...