Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva skal man gjøre med sœden?


Gjest Malley

Anbefalte innlegg

Men ellers er det berre til å gjere det på dass. Eg stemmer forresten for ein tråd kor ein kan stemme over kor ein vil ha sæden etter samleie. Med alternativ som " I munnen", "I fitta" osv... :wee:

 

Enig der! Kanskje vi kan få opp en POLL i denne tråden?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
En kamerat av meg spruta det på veggen bak et skap.

 

Han var syk i hode :p:roll:

 

 

haha så noe rart på tv engang (nrk tror jeg, ikke noe sjukporno for de som lurer) at en fyr drev å ringte til tilfeldige folk og dradde laksen, og når han var ferdig så sprutet han på veggen og "limte" opp et postkort.

Lenke til kommentar
Om du sparer opp sæd kan jo det brukes som glidemiddel^^ Riktignok litt lite praktisk... Som å bruke melken til kuen for å gi til kuen for at den skal gi mer melk. Men likevel.

 

 

sorry dobbelpost men HAHAHAHHA lo meg ihjel... sinnsykt bra... kanskje jeg er trøtt...

Lenke til kommentar
Lurer forresten på om man kan få proteinmangel av å ronke mye.

Ingen stor fare for det, nei.

 

Si ikke det.. Da jeg gikk i tiende var det en i klassen min som hardnakket påsto det samme i en naturfagstime. Han hadde hørt det fra fotballtreneren sin, og hele laget hadde blitt bedt om å ikke onanere før kampt, for etter én utløsning, tappes kroppen visstnok for halvparten av alt proteinet. Dette trodde han på og sa det omtrent sånn: "wolla, det er sant, wolla, han sa det, wolla". For de som ikke snakker kebab-norsk, betyr wolla "jeg sverger" eller "ved allah". Er veldig usikker på hvordan det egentlig staves, men populært skrives det iallfall w-o-l-l-a. I utgangspunktet er det vel mer wallah, eller noe.

 

Jeg ble jo selvfølgelig heeeeeeelt overbevist og har ikke onanert før en eneste fotballkamp siden! awesome.gif

Lenke til kommentar
Haha. Onanering før kamp er faktisk positivt, det gjer deg meir avslappa og fokusert. Noko som fører til at prestasjonsevnen faktisk aukar.

 

Idiot av ein trenar i så måte :wee:

 

Det verste er jo at treneren antageligvis sa det på tull. :wee: Noen svelget det rått, i alle fall.

Lenke til kommentar
Hva med onanering før sengetid? : D

Funker alltid.

 

Under samleie, i munnen til dama ;)

+1

 

Onanering fjerner mye press og stress, men for meg hjelper det lite før en fotballkamp. Før kamp er jeg alltid tent og fokusert, men om jeg onanerer mister jeg litt piffen. Før sengetid derimot, sex er den beste sovemedisin!

Haha, heller nokre timar før kamp trur eg me seier. Som i 3-5.

Lenke til kommentar

dette høres litt ekkelt ut.. men vis du ikke vil bruke dass papir eller noe annet av det som har blitt nevnt. så går det an at du spruter på magen og så smører du det bare utover og gjør dette en lite stund og til slutt så vil du kjenne at det tørker og du kan seriøst bare børste av deg sæden..

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...